FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ubićemo mi Werder Halid-aga, a šta ćemo kad budemo gostovali opet nekom Feyenoordu
Tako nekako...
Evo sad je Gaudino postao Alonso

Nigdje linkova?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Hoće li konačno procepiti ili… 

- Centre forward
- Kontakt:
Leopold II na našoj klupi naprosto tjera čovjeka da prebaci na Komo - JuBe (pozdrav drugu Jupu) 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Mlitavo. Sporo. Letargično. Ziheraški fudbal koji funkcioniše samo protiv ekipa koje su nesposobne izvesti kontru, poput ovog Werdera. Problem je što npr kad Coman izgubi loptu 30m od protivničkog to je skoro zicer kontra za protivnika.
Sve ove utakmice koje gledam sad smatram psihičkom pripremom za jako bolno ispadanje u osmini finala LP.
Sve ove utakmice koje gledam sad smatram psihičkom pripremom za jako bolno ispadanje u osmini finala LP.
Čuj Mitchell Weiser 30 godina
-
- Kontakt:
Tanko…
jesmo dosadni u pm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lijepi Flick
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ahoj comrades. Long time no hear.
Samo da javim da saznao sam taktičke finese Vinsenta i Kompanije. U pitanju je ovo: kruži kruži sa loptom dok protivničke igrače ne uhvati nesvjestica. Dalje je sve jasno. Trif-truf, sjajan dribling Musiale i lopta ulazi u mrežu.
Šalu na stranu, sve manje gotivim Vincenta. Sterilno, sporo, dosadno. Ukratko- na rubu negledljivog.
Samo da javim da saznao sam taktičke finese Vinsenta i Kompanije. U pitanju je ovo: kruži kruži sa loptom dok protivničke igrače ne uhvati nesvjestica. Dalje je sve jasno. Trif-truf, sjajan dribling Musiale i lopta ulazi u mrežu.
Šalu na stranu, sve manje gotivim Vincenta. Sterilno, sporo, dosadno. Ukratko- na rubu negledljivog.
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Žao mi ljudi koji su platili ulaznicu, dovezli se na stadion, parkirali, hodali do svoje stolice da gledaju ovaj jad i čemer od igre protiv prosječne ekipe.
Musiala opet bezidejno, ne čini nikakvu razliku. Wirtz bi ovdje do sada ubacio 1-2 lopte do Kane-a.
Taktičko uništavanje Kompanya od strane Ole Wernera.
Musiala opet bezidejno, ne čini nikakvu razliku. Wirtz bi ovdje do sada ubacio 1-2 lopte do Kane-a.
Taktičko uništavanje Kompanya od strane Ole Wernera.
- farinelli123
- Kontakt:
Ne gledam meč, ali umesto da ošišamo ovaj Werder, i ponadamo se da Hazenhutl sutra iznenadi Levera, sto nije nerealno, i da onaj graver već počne da piše na salatari Bayer…., mi se trudimo da napravi razmak posle R.
Ali dobro, sve je to film i književnost.
I rokenrol.
Ali dobro, sve je to film i književnost.
I rokenrol.
•
Mene sam zanima šta oni rade na treningu ako ovako igraju.Prebaci loptu sa lijeve na desnu i obrnuto kruži do sudnjeg dana totalno bez neke ideje inovacije živa dosada od igre.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo je mazohizam po definiciji
-
- Kontakt:
Joj invalida, strahujem i od **** Cetica u pizdu materinu
U napadu niko ne riskira, samo u odbrani
-
- Kontakt:
Pravi atomski fudbal.
Strašni Werder Bremen gdje znam samo jednog igrača i to bivšeg Bayernovog. Kvalitetom na nivou Dinamo Zagreba, ako ne i lošiji.
Strašni Werder Bremen gdje znam samo jednog igrača i to bivšeg Bayernovog. Kvalitetom na nivou Dinamo Zagreba, ako ne i lošiji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
No sikiriki razbićemo ih u drugim orvo je bilo da se neprimi gol 
Ugasio u 71. minuti, katastrofalno odigrano, srećno i spretno do penala, inače bi remizirali što i dalje nije nemoguće.
Kruženje oko gola bez konkretne akcije je samo pokazatelj nemoći i bezidejnosti ekipe gdje fali jedan kreator u igri da diriguje terenom. On je nestao odlaskom Thiaga.
Musiala pokazuje još jednom zašto nije, barem u mojim očima svjetska klasa. Statistički bi se reklo zvijer, čovjek na terenu samo smeta našim igračima. Čovjek bez pozicije, Olise bi bio 10x bolji kao AMC a na krilo staviti Gnabrya ili Sanea.
Bolno je bilo za gledati, posebno nesigurnost u pasovima u zadnjoj liniji. Drugi minut utakmice i Kim umalo pogriješi gdje bi bilo jedan na jedan.
Izdvojio bih Schikeriu, strašno navijanje
20 miliona primaš i opet veze nemaš, u šta smo se doveli kao tim. Uli spominje da nema novca za velika pojačanja
Boey je igrač za Premijer ligu BiH, naš novi Sarr samo duplo skuplji što se plati tiče a da ne spominjem vrijednost transfera.
Lahku noć
Kruženje oko gola bez konkretne akcije je samo pokazatelj nemoći i bezidejnosti ekipe gdje fali jedan kreator u igri da diriguje terenom. On je nestao odlaskom Thiaga.
Musiala pokazuje još jednom zašto nije, barem u mojim očima svjetska klasa. Statistički bi se reklo zvijer, čovjek na terenu samo smeta našim igračima. Čovjek bez pozicije, Olise bi bio 10x bolji kao AMC a na krilo staviti Gnabrya ili Sanea.
Bolno je bilo za gledati, posebno nesigurnost u pasovima u zadnjoj liniji. Drugi minut utakmice i Kim umalo pogriješi gdje bi bilo jedan na jedan.
Izdvojio bih Schikeriu, strašno navijanje

20 miliona primaš i opet veze nemaš, u šta smo se doveli kao tim. Uli spominje da nema novca za velika pojačanja

Boey je igrač za Premijer ligu BiH, naš novi Sarr samo duplo skuplji što se plati tiče a da ne spominjem vrijednost transfera.
Lahku noć
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.