Znam, vidio sam...znaci u najboljem slucaju moze se oporaviti do okupljanja ili do utakmice u Jazinama (3 sedmice)...a pitanje je hoce li takav igrati, tj. hoce li Macabi traziti postedu za njega...lumani je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:49Vaya je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:13Gdje ces protiv dusmana sa spustenim gardom...![]()
Hajd dobro je ovo za Castanedu...
Kod Francuza ne valja... Hoard i Okobo povrijedjeni....hajd za Okoba, ima ko uletiti...ali Hoard... Francuzi su najtanji na 3/4...nece imati ko da cuva Nakica, Bozica i Hezonju...u Francuza u onoj postavi su svi ili 187 cm ili 210...nista normalno...
Vratili su im Jaiteh i Lauvergne nakon povreda i igraju dobro...
![]()
Ja ocekujem promjene na spisku Francuza...ovo mi se ne svidja, na 3 i 4 gdje su Hrvati najjaci - Francuzi najgori... Bozic, Nakic, Hezonja i Samanic vs Makoundu, Noue...
Ja ocekujem da jos jednu 3 i 4 na spisku Francuza ako ne bude Hoard igrao...i ako bude igrao, ja bi im ukinuo jednog beka, a stavio jednog SF...onog Boutrela iz Basaksehira ili onog zgoljavog iz Ulma...imaju i onog mladog PF iz Cedevita Olimpije...skace k'o na federima...
Edit;
Brine me ovaj njihov novi selektor... Bas lose vodi ovaj Bourg, jest da su tamo se oni divljaci, ali ima kvalitetnih pojedinaca... Gledam preksinoc, zadje kolo Eurocupa, Valencia - Bourg... U tom trenutku, Bourg 4, a ako izgube utakmicu postoji sansa da budu 7 i da se ne plasiraju u playoff, Valencia je ubjedljivo prva i ova joj utakmica nista ne znaci, igrali su za 2 postavom i 3-4 juniora...Bourg dosao nalozen za pobjedi...Citavu utakmicu je Bourg vodio, bilo je i po 15 razlike i na kraju glupani izgubise 100 - 98 i zavrsise kao 7 grupi, bez playoffa... Znaci prije zadnja 2 kola Bourg je bio 3 na tabeli, predzadnje kolo izgubise na domacem terenu 30 razlike od Hapoela Jerusalem, te ovo zadnje od Valensije i ispadose skroz... 15 godina smo se smijali Coletu, a ovaj Fauthoux mi izgleda jos smotaniji...