VolimLiverpool je napisao/la:@Quaresma
Je li ta pasta ima u trgovinama koji se bave samo kompjuterskom opremom ili bilo gdje ?
Je li ja to sebi mogu staviti ili da nekome dam da mi to stavi ?
Najgore je što se ne razumijem nikako u ta sr.anja
Ma odnesi kod prodavca nekog, sigurno ima...mada nista ti to ne garantuje, ja sam laptop morao da bacim, isti problem kako kod tebe, ne pomaze nista .
Zašto je kod tebe nick Nail for Real, šta to treba da predstavlja?
Zove se momak Nail
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Nokat for real
jel ko kad pio piće štroh, ja popio časicu, cijelu noć mi usne otrnile mislim da ima oko 85% alkohola
od sad samo sarajevsko
ja sam jednom cugno dvije, i poletio, al ono HOP ali ima dobar miris, ko rum. malo previse alkohola za moj ukus, tu je negdje oko 80%, procenat manje vise.
Bem ti ponedjeljak kad moram na posao koji mi je vise preko neke stvari...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma sve je to nastimano u onim programima u kojima let lopte mozes usmjeriti kako ti zelis. Ako si profesionalac (kao u ovom videu), greske se nece previse primjecivati, no ako si amater, ljudsko oko ce to jasno vidjeti.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
isto kao i ovdje. mislim ok, lebron nemoze uvezat tri trice iz kornera, ali zato uredno moze sa svoje trice ubaciti 5-6 suteva u nizu
pa covjece gledaj samo ovo...igraci na utakmici kada je recimo, istek cetvrtine pa moraju sutati od svog kosa, bace loptu svom snagom i to jednom rukom da dobace do kosa, a ovdje LBJ lagano suta ko da je kos od njeg udaljen 2 metra...montaza 101 %
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava