Treba gov.no negdje naći i dobro namlatiti za sve ove uvrede. Rambo je tamo samo iz mraka svoje sobice na tastaturiNoDi80 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:56S obzirom da si iz Tuzle i da si tatin sin koji zivi u Sarajevu
Vjerovatno u nekoj banci ili nesto slicno uhljebljenje u bh telekomu
Poso si dobio preko stele, jer ste familijarno uhljebi koji sjebase drzavu
Jos si arogantan i bezobrazan, sto su glavne karakteristike tatinih sinova
Vrijedjas oca od Ahmedhodzica, Besica..
Covjek koji je bio na liniji i koji je odbranio drzavu i dao zmaja za repku
Za koga je branio?
Za uljebe poput tvog starog koji nije vidio linije i njegovog nesposobnog sina koji vrijedja druge poput istocnih doseljenika u Tuzli koji su za vas ratovali i sad vam smetaju
Prozivas dijasporu i auslendere redovno, a ti si sam auslender u Sarajevu
Tebe su poslali u Sarajevo da se ne prica u Tuzli kako si preko stele dobio poso
Zbog takvih izroda se druga djeca iz Tuzle koja dolaze iz skromnih porodica ili koja odrastaju bez roditelja pate konobarisu i rade u Bingu da bi platili fax
Samo Tuzlu pogledaj gdje tvoja familija uhljeba vlada
Zenica je postala pojam infrastukture za vas, jer ste broj 1 u federaciji po korupciji i ti si jedan od saucesnika kao i tvoja familija
Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Amer Gojak
Bilde iz Tuzle , sve jasno.NoDi80 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:39**** ti dinamo staru u picku onu tuzlansku dosadnu sto te naucila da samo vrijedjas
A sjecas se mujakica kakve je utakmice imao
**** ti mujakic i kovacevic svu familiju balijsku
Samo se javljas i pises u losem kentekstu gdje god ima nesto za Zeljeznicar vezano
Od Zolotica do Gojaka
Tamo mazis sve pitarsko tuzlanske igrace, a na svakoj temi Zeljinih bivsis igraca samo vrijedjas i igrace i ljude koji komentarisu
Da je tema Mujakic nikad ne bi tako nesto napisao **** ti sve pitarsko tuzlansko u picku
Ide da zehnera po Hrvatskoj, potpisuje za Rijeku. Najveći primjer bosanskog autohtonog imbecila, koji ima sve da uspije i napravi nešto od karijere, ali se on prestane truditi čim neke malo ozbiljnije pare zaradi.
Mozda i posljednja sansa da se trgne i vrati u reprezentaciju. Mada gledajuci ga, cisto sumnjam da ce ista uraditi povodom toga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
S obzirom na dosadasnju karijeru, Rijeka je za zehnera premija.
Odlican igrac, pomele ga povrede u glavi.
-
- Kontakt:
O njemu i Izetu Hajroviću sve je rekao onaj intervju u Dinamu, kad nisu znali nabrojati deset klubova HNL-a koji igraju ligu u toj sezoni.
Šta očekivati od takvih likova.
Šta očekivati od takvih likova.
Da su roditelji ustrajali da zavrsi svih 8 razreda osnovne, samo nebo je granica.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Medju navijacima u Hrvatskoj ima iz nekog razloga nadimak "Trupac"
Zehner je starter za Rijeku na službenom debiju. Zaista nisam znao da su toliko loši da im Gojak bez ozbiljnog fudbala zadnje dvije sezone odmah upadne u startnu postavu. To još više govori u prilog mojoj tvrdnji koliki je kloc Radeljić kad nema mjesta u ovakvoj ekipi.
Jedna zena je unistila dvije karijere ....
- Beduin
- Kontakt:
Jedina razlika izmedju Gojaka i Hodzica je ta sto je ovaj prvi uspio trpati zeni ovog drugog, a prvi ni tu se nije snasao. A u fudbalu obojica gol qurac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Moramo te pitati – reprezentacija? Koliko može ova selekcija?
“Uvijek sam najveći optimist kada je u pitanju reprezentacija. Po imenima, možemo ciljati velike stvari, ali puno toga se treba poklopiti. Idemo u Rumuniju i dočekujemo Kipar. Nitko me ne može uvjeriti da se moramo plašiti i da su to reprezentacije koje su bolje od nas, ali moramo pričati na terenu, a ne u medijima. Nove su kvalifikacije, nova prilika za sve nas da stavimo BiH na mjesto koje joj pripada u europskom i svjetskom nogometu.”
U reprezentaciji uvijek nedostaje hrabrih igrača koji se ne boje po cijenu greške opucati, driblati, asistirati? Možes li pomoći ovoj novoj selekciji igraca?
“Nije to do hrabrosti koliko do nekih drugih stvari koje se jednostavno moraju poklopiti. I prilika, odvažnost, trenutak… Za sebe mislim da mogu pomoći, koliko i na koji način ovisi o selektoru, ali tko god me poznaje zna koliko je meni bilo važno braniti boje reprezentacije i nositi taj dres. I uvijek idem iznad limita jer drugačije ne znam. Bit će mi drago ako ću opet biti u krugu reprezentacije, a ako dođe prilika na meni je da opravdam poziv i povjerenje”, kazao je Amer Gojak za ****.
Pa ozeni li se ovaj drugi na kraju? Znam da je bas yebeno bilo kad ga je ova ostavila zbog ovoga.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, invincible1921, jasmin10, MElloo, NerminFatic, Proximic, s4mke, Sheyi, Skojevska, ZmajOdBosne33 i 57 gostiju.