E majku im, što crkavaju od zavisti. "Više BiH medija"? Jel iko molim Vas vidio ovo i u jednom mediju?VIŠE BiH medija objavilo je informaciju da je jedan od trenutačno najtraženijih napadača Europe Edin Džeko pobrao batine u jednom elitnom sarajevskom restoranu.
Iako informaciju nije potvrdio sam nogometaš kao niti ondašnja policija, prema navodima očevidaca nepoznati mladić došao je do Wolfsburgovog nogometaša i počastio ga s nekoliko šamarčina. Nakon što se situacija smirila, smirio se i napadač te se na nagovor nekoliko ljudi ipak odlučio ispričati.
Džeko je inače ultrapopularan BiH sportaš, a Ćirina reprezentacija odlično gura u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo stoga je nejasno što je isprovociralo nepoznatog čovjeka na ovakav divljački potez.
--- SPAM ---
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- miralem444
- Kontakt:
pa ko je to objevio....

NoName je napisao/la:E majku im, što crkavaju od zavisti. "Više BiH medija"? Jel iko molim Vas vidio ovo i u jednom mediju?VIŠE BiH medija objavilo je informaciju da je jedan od trenutačno najtraženijih napadača Europe Edin Džeko pobrao batine u jednom elitnom sarajevskom restoranu.
Iako informaciju nije potvrdio sam nogometaš kao niti ondašnja policija, prema navodima očevidaca nepoznati mladić došao je do Wolfsburgovog nogometaša i počastio ga s nekoliko šamarčina. Nakon što se situacija smirila, smirio se i napadač te se na nagovor nekoliko ljudi ipak odlučio ispričati.
Džeko je inače ultrapopularan BiH sportaš, a Ćirina reprezentacija odlično gura u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo stoga je nejasno što je isprovociralo nepoznatog čovjeka na ovakav divljački potez.
--- SPAM ---
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- NoName
- Kontakt:
Najgluplji i najtračaviji portal na ovoj kugli zemaljskoj: --- SPAM ---. Još jednom im sve na kamaru!
pa da mi kazu da je hajduk iz splita, ne bih im vjerovala...NoName je napisao/la:Najgluplji i najtračaviji portal na ovoj kugli zemaljskoj: --- SPAM ---. Još jednom im sve na kamaru!

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ćiro: Džeko mora napustiti Wolfsburg
U svom razgovoru za Oslobođenje izbornik Ćiro Blažević dao je svoj osvrt na mogući transfer Edine Džeke u redove AC Milana te smatra da bi to bilo idealno za uspješan nastavak karijere našeg napadača.
Ostanak u Wolfsburgu prema Ćirinom mišljenu predstavljao bi korak unazad, a kritizirajući njemačkog prvaka BH. izbornik nije birao riječi.
Wolfsburg sada ima seljačku filozofiju i strah me da sve ne ode u neku stvar. Nošeni su euforijom ali sada tu nema Felixa Magatha da ih spusti na zemlju.
Oni nemaju reputaciju da bi se mogao kvalitetno prezentirati u Ligi prvaka. Past će, a s njima i moj Edin. - rekao je Miroslav Blažević u razgovoru za Oslobođenje.
On mora otići po svaku cijenu, mora to uvjetovati. - smatra bosanskohercegovački izbornik.
U svom razgovoru za Oslobođenje izbornik Ćiro Blažević dao je svoj osvrt na mogući transfer Edine Džeke u redove AC Milana te smatra da bi to bilo idealno za uspješan nastavak karijere našeg napadača.
Ostanak u Wolfsburgu prema Ćirinom mišljenu predstavljao bi korak unazad, a kritizirajući njemačkog prvaka BH. izbornik nije birao riječi.
Wolfsburg sada ima seljačku filozofiju i strah me da sve ne ode u neku stvar. Nošeni su euforijom ali sada tu nema Felixa Magatha da ih spusti na zemlju.
Oni nemaju reputaciju da bi se mogao kvalitetno prezentirati u Ligi prvaka. Past će, a s njima i moj Edin. - rekao je Miroslav Blažević u razgovoru za Oslobođenje.
On mora otići po svaku cijenu, mora to uvjetovati. - smatra bosanskohercegovački izbornik.
- NoName
- Kontakt:
Lejla, u pravu si! 

Milan Sign Edin Dzeko
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... eko-report
- MentalitaUltras
- Kontakt:
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/edina- ... 37657.aspx
Evo baš lijepo.....a čovjek na moru sa familijom.
Šta ih je za nama majke im ga....
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Ovdje ne piše ništa novo,samo piše da se Dzeko dogovorio s Milanom,a da se Milan mora dogovoriti sa Wolsburgom oko odštete.trebevic je napisao/la:Milan Sign Edin Dzeko
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma lazu cim je index.....am333 je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/edina- ... 37657.aspx
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Dalla Germania: "Dzeko ha firmato un precontratto con il Milan"
12.06.2009 13:56 di Pietro Mazzara articolo letto 2058 volte
© foto di Giacomo MoriniSecondo alcune indiscrezioni provenienti dalla Germania e rimbalazate anche qui in Italia, Edin Dzeko avrebbe firmato un precontratto con il Milan, dunque non un il contratto ufficiale, la cui validità è rimessa al buon esito, per il Milan, della trattativa con il club del giocatore, ossia il Wolfsburg. Sempre secondo i rumors tedeschi, la prossima settimana, ci sarà un incontro tra le due dirigenze dove il Milan alzerà l'offerta, si dice fino a 25 milioni di euro, per cercare di concludere la trattativa. I rossoneri hanno dalla loro anche la ferma volontà del giocatore di vestire la maglia del Diavolo.
Ovdje pise da je Dzeko potpisao predugovor sa Milanom i da sada treba sa tim predugovorm da ode u Wolsfurg,za koje ce se nadati da ce ga pustiti po nekoj razumnoj cijeni,ili ce ga ostaviti jos godinu ,nakog cega ce Dzeko imati pravo da otkupi svoj ugovor prema article 17 za samo 4 milijuna eura koliko ga je wolfsburg platio kada ga je dovodio iz teplica!!!!
12.06.2009 13:56 di Pietro Mazzara articolo letto 2058 volte
© foto di Giacomo MoriniSecondo alcune indiscrezioni provenienti dalla Germania e rimbalazate anche qui in Italia, Edin Dzeko avrebbe firmato un precontratto con il Milan, dunque non un il contratto ufficiale, la cui validità è rimessa al buon esito, per il Milan, della trattativa con il club del giocatore, ossia il Wolfsburg. Sempre secondo i rumors tedeschi, la prossima settimana, ci sarà un incontro tra le due dirigenze dove il Milan alzerà l'offerta, si dice fino a 25 milioni di euro, per cercare di concludere la trattativa. I rossoneri hanno dalla loro anche la ferma volontà del giocatore di vestire la maglia del Diavolo.
Ovdje pise da je Dzeko potpisao predugovor sa Milanom i da sada treba sa tim predugovorm da ode u Wolsfurg,za koje ce se nadati da ce ga pustiti po nekoj razumnoj cijeni,ili ce ga ostaviti jos godinu ,nakog cega ce Dzeko imati pravo da otkupi svoj ugovor prema article 17 za samo 4 milijuna eura koliko ga je wolfsburg platio kada ga je dovodio iz teplica!!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Pa koliko ja znam Džekson je ostao sa Spahom i Misketom u Francuskoj

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
- NoName
- Kontakt:
Joj ja svakakvih budalaština, Bože me sačuvaj: Prvo Milan ponudio 30 miliona a ko ovi ne prihvataju a danas informacija da Wolfsburg traži 30 miliona dok je Milan spreman da podigne ponudu na 20 miliona
Najsmješnije od svega da sve ove informacije dolaze od istog, pouzdanog izvora, Sky Italia.
Danas je novinarstvo na najnižim granicama od svog postojanja, jer je novinara jako malo, a uglavnom se sve kopira. I tako neki majmunski index objavi da je neko natamburao džeku pa to prenese još 427 drugih portala, sutra će to biti na TV i u novinama i tako unedogled.
Brzo će sudnji dan....

Danas je novinarstvo na najnižim granicama od svog postojanja, jer je novinara jako malo, a uglavnom se sve kopira. I tako neki majmunski index objavi da je neko natamburao džeku pa to prenese još 427 drugih portala, sutra će to biti na TV i u novinama i tako unedogled.
Brzo će sudnji dan....
Navodno je ovo za Džeku objavljeno u Slobodnoj Bosni,treba to provjeriti,jer ne bi se čudio da su naši pacovi prvi objavili tu vijest.NoName je napisao/la:Joj ja svakakvih budalaština, Bože me sačuvaj: Prvo Milan ponudio 30 miliona a ko ovi ne prihvataju a danas informacija da Wolfsburg traži 30 miliona dok je Milan spreman da podigne ponudu na 20 milionaNajsmješnije od svega da sve ove informacije dolaze od istog, pouzdanog izvora, Sky Italia.
Brzo će sudnji dan....
mahala rules.....NoName je napisao/la:Joj ja svakakvih budalaština, Bože me sačuvaj: Prvo Milan ponudio 30 miliona a ko ovi ne prihvataju a danas informacija da Wolfsburg traži 30 miliona dok je Milan spreman da podigne ponudu na 20 milionaNajsmješnije od svega da sve ove informacije dolaze od istog, pouzdanog izvora, Sky Italia.
Brzo će sudnji dan....

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ako ne bude tacna informacija treba naci kompetentnog covjeka za malo ddosanja 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Eto ti Slobode Novinara...
Da su Novinari samo ljudi koji znaju svoj poso, ok, ali novinare koji ovakve stvari izmisle treba ostavit bez hljeba, pa bi onda poštovali Moralne vrijednosti...

Da su Novinari samo ljudi koji znaju svoj poso, ok, ali novinare koji ovakve stvari izmisle treba ostavit bez hljeba, pa bi onda poštovali Moralne vrijednosti...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Joj svasta,cuj natamburao...Da se hoce ove price oko Dzeke okoncat,vec prelazi u dosadu ...Uz svo postovanje prema Dzeki svakako...
mene je uhvatila panika......
jojjjj,,,,,
valja vugdalica slusat........
sezonu citavu,,,,,
ojjjj,,,,,,
dzekoooo, nemoj, zivota ti, u italiju!!!!

jojjjj,,,,,
valja vugdalica slusat........
sezonu citavu,,,,,
ojjjj,,,,,,
dzekoooo, nemoj, zivota ti, u italiju!!!!

Didier Drogba
Didier Drogba