Mene interesuje kad se prevede kod sudskog tumača, hoće li prihvatiti ovako? Špediter kaže da je online odjavljen i da tako sad ide, ako bude nekih problema riješiće.
Ali eto opet me interesuje. Hvala na odgovoru

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ocarinjen je, prošao homologaciju, ugovor kupoprodajni je tu, samo traže iz MUP-a da se prevede na naš jezik.Wanderson je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:24Ne treba prevoditi, otiđi do speditera najblizeg, on ce ti sve zavrsiti.
Kada si ogulio to saobracajna vise ne vazi, jos moras s tablica kovanicom oguliti grbove, ispod imas bar kod i kod i to slikaj posalji nek ga odjave u Njemackoj, tablice ne moras vracati.
Evo ti slika kako to izgleda.
Ako si blizu Brckog dat cu ti broj speditera koji ce ti zavrsiti sve + homologaciju.
Auto mozes ocariniti, a ovdje voziti na njemackim tablama regularno, da nisi to ogulio, ali svakako ovdje policija pojma nema.
Otiđi u Mikrofin osiguranje, ako si iz Tz nek ti zavrse, samo u Tuzli probleme prave.Aztec je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:07Ocarinjen je, prošao homologaciju, ugovor kupoprodajni je tu, samo traže iz MUP-a da se prevede na naš jezik.
Mene interesuje kad se prevede kod sudskog tumača, hoće li prihvatiti ovako? Špediter kaže da je online odjavljen i da tako sad ide, ako bude nekih problema riješiće.
Špediter je provjerio i kaže da je odjavljen i da može dobiti mailom potvrdu. Radio sam tehnički i predao papire u Eurohercu već, motor je u pitanju. Hvala ti za odgovoreWanderson je napisao/la: ↑06 feb 2025, 17:26Otiđi u Mikrofin osiguranje, ako si iz Tz nek ti zavrse, samo u Tuzli probleme prave.Aztec je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:07Ocarinjen je, prošao homologaciju, ugovor kupoprodajni je tu, samo traže iz MUP-a da se prevede na naš jezik.
Ako ne uspijes rijesiti treba ti ovaj papir iz Kreisa da je auto odjavljeno, da bi ga odjavio moras poslati one kodove s tablica.
![]()
Za takve je lijecenje nemoguce.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 19:21Šteta što koji dolar nije završio za tvoje liječenje.
Ima dobar bend Clawfinger, imaju dobru numeru, ubila se za USA
"Svako" je protiv vlade
Ovo nikad nisam vidio.Jedno te isto mjesto drma izmedju 4 i 5 posljednjih par dana.
Oni su pro lgbt, pro trasn kids.
Pa sta ima veze, ima coj'k pravo da bude ili ne bude pro-sta zeli. Kao artist i lyricist je jak. Bio je i na protestima za Palestinu. Nesto sudis ljudima previse, nije to odlika liberala
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 11 gostiju.