Lijepo.. seteletski signal dostupan na svim visinama i dubinama
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Max Allegri
-
- Kontakt:
Gdje da nađem nekakav yebeni pin kod kad hocu aktivirati Arene na Mojoj TV?
Piše na pristupnim podacima koje dobiješ uz prvi ugovor, ako to nemaš onda zovi 1444.MarcoBorriello je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:13Gdje da nađem nekakav yebeni pin kod kad hocu aktivirati Arene na Mojoj TV?
-
- Kontakt:
Nazvao, riješeno.FKSzuti je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:21Piše na pristupnim podacima koje dobiješ uz prvi ugovor, ako to nemaš onda zovi 1444.MarcoBorriello je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:13Gdje da nađem nekakav yebeni pin kod kad hocu aktivirati Arene na Mojoj TV?
Sto nam je ukinuo telekom arene premium na moja web tv, fino im dam petaka hajd reko i opet nema
https://www.alltvfans.com/iptv-subscrip ... -length-6m
6 mjeseci 17 eura i imate sve kanale, a vi se yebete sa Telekomom...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
20eura godina druzeharden je napisao/la: ↑04 feb 2025, 18:18https://www.alltvfans.com/iptv-subscrip ... -length-6m
6 mjeseci 17 eura i imate sve kanale, a vi se yebete sa Telekomom...

Lako je koristiti iptv kad imas stabilan net, bas ce sa mojih 4,5/1 navece raditi bez smetnji 
Zbog toga sam primoran placati klosarima iz bh telecoma, kako sam placao 70 tako cu dodati i tih 5 ali onog trenutka kad tj ako budem imao neku alternativu sa kvalitetnim internetom svu opremu od ovih cu zapaliti, ako dodju da je pokupe mogu pokupiti sta ostane od nje.

Zbog toga sam primoran placati klosarima iz bh telecoma, kako sam placao 70 tako cu dodati i tih 5 ali onog trenutka kad tj ako budem imao neku alternativu sa kvalitetnim internetom svu opremu od ovih cu zapaliti, ako dodju da je pokupe mogu pokupiti sta ostane od nje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Jabroni i ja placamo isto neki 20 dolara godisnjeb00t je napisao/la: ↑04 feb 2025, 18:2220eura godina druzeharden je napisao/la: ↑04 feb 2025, 18:18https://www.alltvfans.com/iptv-subscrip ... -length-6m
6 mjeseci 17 eura i imate sve kanale, a vi se yebete sa Telekomom...skupo je ovo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
tebra obrisi ovo kome treba posalji mu u pp kontakt, malo bezveze ostavljat necije brojeve ovako iskreno..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima ga na fejsu i instagramu na objavama koje su sponzorisane sa preko 5000 lajkova ukupno, sumnjam da mu je ovo lični brojQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 feb 2025, 10:46tebra obrisi ovo kome treba posalji mu u pp kontakt, malo bezveze ostavljat necije brojeve ovako iskreno..

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Buraz,momak je dozvolioQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 feb 2025, 10:46tebra obrisi ovo kome treba posalji mu u pp kontakt, malo bezveze ostavljat necije brojeve ovako iskreno..

- QUARTERBACK
- Kontakt:
a oke nisam znao, svaka cast onda, mudonja je makedonac nema sta valjda ga ne spengajub00t je napisao/la: ↑05 feb 2025, 11:14Buraz,momak je dozvolioQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 feb 2025, 10:46tebra obrisi ovo kome treba posalji mu u pp kontakt, malo bezveze ostavljat necije brojeve ovako iskreno..I njemu je da ima korisnika,a meni se ne da ljudima pojedinacno slati.. Covjek je regulare 20000% Preko 40musterija sma mu nasao
Svaku 5-6 meni dadne dzabe,ja dam nekome..

koji program koristite kod tog iptva?
- emirrrTM87
- Kontakt:
Na koji nacin je uplata moze li pp
kaF(bez U) mi draga ispeci !!!
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !
-
- Kontakt:
A gdje ces uopšte pomislit da je njegov broj..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 10:56Ima ga na fejsu i instagramu na objavama koje su sponzorisane sa preko 5000 lajkova ukupno, sumnjam da mu je ovo lični brojQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 feb 2025, 10:46tebra obrisi ovo kome treba posalji mu u pp kontakt, malo bezveze ostavljat necije brojeve ovako iskreno..![]()

Ima vise Aplikacija,ja koristim Ott premium nasao sam free apkQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:18a oke nisam znao, svaka cast onda, mudonja je makedonac nema sta valjda ga ne spengajub00t je napisao/la: ↑05 feb 2025, 11:14Buraz,momak je dozvolioQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 feb 2025, 10:46tebra obrisi ovo kome treba posalji mu u pp kontakt, malo bezveze ostavljat necije brojeve ovako iskreno..I njemu je da ima korisnika,a meni se ne da ljudima pojedinacno slati.. Covjek je regulare 20000% Preko 40musterija sma mu nasao
Svaku 5-6 meni dadne dzabe,ja dam nekome..
koji program koristite kod tog iptva?

- kraljttbvb
- Kontakt:
Pošalju ti porukom instrukcije sta i kako skinuti (koji program).
Nakon što instaliraš, oni ti "ubace" kodove i to je to...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.