English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Osamdeset devete osvojili titulu prvaka prije ove što pamte, Gaston se vjerovatno ni rodio nije.
Koliko ste vi dječaci imali godina kad je Arsenal podigao Ligu Prvaka?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Howe pojeo Artetu živog večeras, apsulutno taktičkoo pišanje po Špancu.
Brutalno iskorištavanje činjenice da Arsenal nikog ne markira pa odatle konstantno silovanje Isaaka, ne samo večeras nego evo već treću utakmicu.
Sve u svemu u finalu ću i za kokoši navijati protiv ovih govana
Brutalno iskorištavanje činjenice da Arsenal nikog ne markira pa odatle konstantno silovanje Isaaka, ne samo večeras nego evo već treću utakmicu.
Sve u svemu u finalu ću i za kokoši navijati protiv ovih govana
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sutra ispasti namjerno, samo da spursi osvoje trofej prije genocidaša
Mene ovo fake rivalstvo skauzera i topnika podsjeća na onu šalu Ricky Gervaisa o Tom Hanksu i Tim Allenu
Jedan klub ima 6 osvojenih LP i uskoro osvaja dvadeseti ligaški trofej... a drugi klub ima jedno izgubljeno finale u LP"What can I say about our next two presenters?” he asked.
“The first is an actor, producer and director whose movies have grossed over $3.5bn at the box office. He’s won two Academy Awards and three Golden Globes for his powerful and varied performances, starring in such films as Philadelphia, Forrest Gump, Castaway, Apollo 13 and Saving Private Ryan. The other... is Tim Allen.”
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 05 feb 2025, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Imaju i legendu Gerarda koji čitav život proveo u klubu i nije osvojio ligašku titulu, toliko su jaki bili za njegovog vremena.Jabroni je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:59Mene ovo fake rivalstvo skauzera i topnika podsjeća na onu šalu Ricky Gervaisa o Tom Hanksu i Tim Allenu
Jedan klub ima 6 osvojenih LP i uskoro osvaja dvadeseti ligaški trofej... a drugi klub ima jedno izgubljeno finale u LP"What can I say about our next two presenters?” he asked.
“The first is an actor, producer and director whose movies have grossed over $3.5bn at the box office. He’s won two Academy Awards and three Golden Globes for his powerful and varied performances, starring in such films as Philadelphia, Forrest Gump, Castaway, Apollo 13 and Saving Private Ryan. The other... is Tim Allen.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Mozes misliti kakva je veličina Gerrard kad je u tako jednom ogromnom klubu najveća legenda a da nema osvojenu ligu 

Liverpool je i veci klub od Arsenala u svakom smislu, a i trofejniji. I pored tih cinjenica ove kreature sprdaju Liverpool za broj trofeja
Majke mi moje tacno su mi bili simpatican klub, sve do momenta dok se nisam registrovao na ovaj forum i dosao u doticaj sa ovom fan bazom.

Majke mi moje tacno su mi bili simpatican klub, sve do momenta dok se nisam registrovao na ovaj forum i dosao u doticaj sa ovom fan bazom.
Srce, čast i ponos!
Osvojio je Gerard titulu kad je proklizao, samo je nije Liverpulu donio.
- JayCatwright
- Kontakt:
Cuj fejk rivalstvo, a ovi iz nekog razloga vise komentarisu utakmicu Arsenala od nas samih lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pamtim i ja vas kao humble fan bazu, rijetko kad pisali ovdje a još manje se bahatili, ponekad četvrtkom komentarisali Liverpul u Evropa ligiVenom je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:08Liverpool je i veci klub od Arsenala u svakom smislu, a i trofejniji. I pored tih cinjenica ove kreature sprdaju Liverpool za broj trofeja![]()
Svi engleski klubovi su genocidasi, ne zanosi se previse.JayCatwright je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:58Sutra ispasti namjerno, samo da spursi osvoje trofej prije genocidaša
Odegard je ussro stvar pod 1 a onda i odbrana u kompletu, saliba nikakav, golman truba, oni nalozeni, isak nenadjebiv, sudije ih maks stite, tripije je prebao dobiti karton jos u prvom i ni do kraja nista, bruno skrsi onog nekog lika ne bi me cudilo da bude odsustvo mjesec onog ma trosarda yebes ga. Al yebi ga to je fusbal, uleti jedna i pusi se. I mi bi ga mogli iskihat na isti fazon, al valjda necemo, ipak se brani trofej koji su osvoojila djeca i dajk.
CPOJ
Sto mi ne odgovori, koliko si imao ljeta kad je Arsenal uzeo klempu ??chily-rz je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:11Pamtim i ja vas kao humble fan bazu, rijetko kad pisali ovdje a još manje se bahatili, ponekad četvrtkom komentarisali Liverpul u Evropa ligiVenom je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:08Liverpool je i veci klub od Arsenala u svakom smislu, a i trofejniji. I pored tih cinjenica ove kreature sprdaju Liverpool za broj trofeja![]()
Ma ja! Jelde u tom nekom periodu je Arsenal uzeo deset titula uzastopno u PL i LP. Evropa ligu nikada nije igrao, a kamoli da je neka finala gubio u istojchily-rz je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:11Pamtim i ja vas kao humble fan bazu, rijetko kad pisali ovdje a još manje se bahatili, ponekad četvrtkom komentarisali Liverpul u Evropa ligiVenom je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:08Liverpool je i veci klub od Arsenala u svakom smislu, a i trofejniji. I pored tih cinjenica ove kreature sprdaju Liverpool za broj trofeja![]()
Srce, čast i ponos!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Majkemi ljudi konstantno postavljaju neke izjave s Twittera vezano za arsenal, svaku tekmu ovdje prozivaju, stalno postavljaju neke komparacije sa arsenalovim igračima i onda ovdje pišu o nekom fejk rivalstvu

Skupina za izučavanje u svakom slučaju
Rođen s tobom da budem
Nije u skladu sa temom, imaš poseban pdf za to ali evo da ti odgovorim.gaston je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:13Sto mi ne odgovori, koliko si imao ljeta kad je Arsenal uzeo klempu ??chily-rz je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:11Pamtim i ja vas kao humble fan bazu, rijetko kad pisali ovdje a još manje se bahatili, ponekad četvrtkom komentarisali Liverpul u Evropa ligiVenom je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:08Liverpool je i veci klub od Arsenala u svakom smislu, a i trofejniji. I pored tih cinjenica ove kreature sprdaju Liverpool za broj trofeja![]()
Imao sam isto godina koliko i bilo koji skauzer kad je Liverpul osvojio ligu bez poraza.