FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
svi nešto napadate lazara,zebu,stanića a niko ne spominje amara.Amar ima sve ovlasti u klubu ,on dovodi igrače,prodaje igrače,sastavlja tim,ako je neko nezadovoljan željinom igrom mislim da je glavni krivac amar osim isto ko što je bio glavni čovjek za titulu prošle godine.Amar stavlja u tim i lazu i zebu i stanića i najveće željino pojačanje na klupu.Amar je doveo lazara,pehilja,baljića,nikolića,spahića zar nije bilo logičnije da je doveo jednog pravog napadača nego kombi ovih bezveznjaka.
ma brate lako je sad pricat,kad ljudi pricaju na formu o svemu tome pogtovo o pojacanjima vazda se nace dosta LAZAROVIH OBOZAVALCA koji kazu "suti sta ti znas,sta ce nam napadaci proradice lazar"..onda"sta ce nam stanceski da zna igrat amar bi ga stavio" ..itd...al eo dusevno sam se zadovoljio sto se tice lazara poserem mu se na njegov retardiluknidi je napisao/la:svi nešto napadate lazara,zebu,stanića a niko ne spominje amara.Amar ima sve ovlasti u klubu ,on dovodi igrače,prodaje igrače,sastavlja tim,ako je neko nezadovoljan željinom igrom mislim da je glavni krivac amar osim isto ko što je bio glavni čovjek za titulu prošle godine.Amar stavlja u tim i lazu i zebu i stanića i najveće željino pojačanje na klupu.Amar je doveo lazara,pehilja,baljića,nikolića,spahića zar nije bilo logičnije da je doveo jednog pravog napadača nego kombi ovih bezveznjaka.

19==FCZ==21.
Ko rano rani, sam u nju pada !!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Него " ? ? - &, " ??
" је ?` ? " 10 000 & &?
"%" % ' га %...
" је ?` ? " 10 000 & &?
"%" % ' га %...

Let's go, Fighter!
"!
"!
Ljudi ba, ovdje mi ionako iznosimo mišljenja, nije da Amar čita ovo pa stavlja šta mi hoćemo, dopustite da o Lazaru ili bilo kome drugom kaže ko šta hoće, nekom je dobar nekom je kanta, al poštujte tuđe mišljenje, to je najvažnije... i ignorišite ove padobrance
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ma polako cekaj da im pocne plavo proljece vec od sledeceg kola treba biti toplije,do ovoga kola su predvidjali vec 6 stepeni prednosti,ali snijeg se jos nije otopio pa je cak -9,uzivajte uz plavo proljece? je napisao/la:Него " ? ? - &, " ??
" је ?` ? " 10 000 & &?
"%" % ' га %...
kako ces uzeti titulu kad nam komsije supenduju po tima pred utakmicu sezone ali su zaboravili da i mi mozemo igubit na grbavicialan ford 26 je napisao/la:Pa vidi jednu stvar Hawking, to je moj licni stav, misljenja sam da klub nije ucinio dovoljno da se uzme titula u godini kad slavimo 90-tu godisnjicu a imali smo sve preduslove, pogotovo sto nijedna ekipa od ovih u vrhu posebno ne odskace, pa borac je na polusezoni doveo vise igraca i to kvalitetnih, iako je imao i bodovnu prednost,al jbg mi imamo Lazu, koji ce nam bolji napadac. Bavicemo se mi jos matematikom, jos cemo mi kalkulisati gdje mozemo do bodova, gdje ce borac kiksati i tako dalje.
prvi borac drugi zeljo treci siroki cetvrto sarajevo osvajac kupa celik koli ga pusi i ove godinesreca je napisao/la:kako ces uzeti titulu kad nam komsije supenduju po tima pred utakmicu sezone ali su zaboravili da i mi mozemo igubit na grbavicialan ford 26 je napisao/la:Pa vidi jednu stvar Hawking, to je moj licni stav, misljenja sam da klub nije ucinio dovoljno da se uzme titula u godini kad slavimo 90-tu godisnjicu a imali smo sve preduslove, pogotovo sto nijedna ekipa od ovih u vrhu posebno ne odskace, pa borac je na polusezoni doveo vise igraca i to kvalitetnih, iako je imao i bodovnu prednost,al jbg mi imamo Lazu, koji ce nam bolji napadac. Bavicemo se mi jos matematikom, jos cemo mi kalkulisati gdje mozemo do bodova, gdje ce borac kiksati i tako dalje.
AJDE LAZAREEEEEE..........
.......SPASI ZELJU I IDI MOLIM TE!
.......SPASI ZELJU I IDI MOLIM TE!
19==FCZ==21.
Vozdra braco Manijaci .
Mislim jbg nije sve potonulo i drugo mjesto nije lose ,bice bolje abd.
Mislim jbg nije sve potonulo i drugo mjesto nije lose ,bice bolje abd.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ljudi meni ovo stvarno ide sve na ****!!! Pa sta vise sada trebamo kriviti i igrace, Amara i upravu!! Sta je problem vise!! Te Lazo, te Zeba, te Stanic!! Pa dobro svi smo mi ljudi, svi mi grijesimo. ALi EVO JA SAM MISLJENJE DA PRED SVAKU NASU TEKMU SE DIGNU TOLIKE TENZIJE I TOLIKA EUFORIJA KAO DA IGRAMO PROTIV BARCELONE!!! Pa majku mu, zasto sve svi mi ne zapitamo sta je problem?? Da nije u nama samim mozda?? Tko stvari toliki pritisak igracima, tocnije odmaze, a ne pomaze!!! Po pravilu mi bi trebali doci na Grbavicu da pomognemo momcima, a ne da im **** sve usta, sto nije ovom pas, sto nije onom pas!!
Ljudi nije isto posmatrati mec sa perspektive tribima i sa terena. Totalno razlicito!! Ali fakat ne mogu vise da slusaj ova sranja. Majke mi, kao da mi placamo karte po 100 KM pa da onda imamo pravo srati nekome, a ne vako!!! Izasao klub iz pepala, i sada svi odmah ocejuku nesto. Pa i poraz je sastavi dio svega. Uostalom prvo mjesno nije ni bio cilj ove godine, vec samo Evropa.
Pored ovoga navedenog, ja sam misljenje samo da trebamo sada uigravati ekipu za Evropu. Takoder sa misljenje, da sigurno ne mogu Zeba i Visca zajedno igrati. Vise bih volio Viscu na klupu kao džokera jer puno toga moze uraditi u zadnjih 20 min, nego za cijelih 90 min. Takoder sam primijetio, kada nam Culum ne igra da se pravo gubimo. Tako i tu treba malo vise porati. Ovaj mali Gerhart me pravo odusevio svojom borbenoscu. Nama takvih igraca dosta treba, koji ce tempo igre podizati. Sve u svemu, dati od sebe sve da sto bolje udemo u dvomec sa Celikom i da se to osvoji. Naravno, nece biti smak svijeta i ako se izgubi, jer se vec sada stvario ogroman pritisak da se nesto mora uraditi!!! Toga me najvise strah!!!
Jedno pitanje za sve. Svi pricaju o nekim pojacanjima, a mene zanima od kojih para vi svi mislite da mi mozemo dovesti da VELIKA pojacanja?!!!
FORZAAA ZELJOOOO!!!!
Ljudi nije isto posmatrati mec sa perspektive tribima i sa terena. Totalno razlicito!! Ali fakat ne mogu vise da slusaj ova sranja. Majke mi, kao da mi placamo karte po 100 KM pa da onda imamo pravo srati nekome, a ne vako!!! Izasao klub iz pepala, i sada svi odmah ocejuku nesto. Pa i poraz je sastavi dio svega. Uostalom prvo mjesno nije ni bio cilj ove godine, vec samo Evropa.
Pored ovoga navedenog, ja sam misljenje samo da trebamo sada uigravati ekipu za Evropu. Takoder sa misljenje, da sigurno ne mogu Zeba i Visca zajedno igrati. Vise bih volio Viscu na klupu kao džokera jer puno toga moze uraditi u zadnjih 20 min, nego za cijelih 90 min. Takoder sam primijetio, kada nam Culum ne igra da se pravo gubimo. Tako i tu treba malo vise porati. Ovaj mali Gerhart me pravo odusevio svojom borbenoscu. Nama takvih igraca dosta treba, koji ce tempo igre podizati. Sve u svemu, dati od sebe sve da sto bolje udemo u dvomec sa Celikom i da se to osvoji. Naravno, nece biti smak svijeta i ako se izgubi, jer se vec sada stvario ogroman pritisak da se nesto mora uraditi!!! Toga me najvise strah!!!
Jedno pitanje za sve. Svi pricaju o nekim pojacanjima, a mene zanima od kojih para vi svi mislite da mi mozemo dovesti da VELIKA pojacanja?!!!
FORZAAA ZELJOOOO!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Ubjedjen sam,da smo od pocetka igrali sa ovim izmjenama da bi natrpali ove kamene..koji su realno bolja ekipa od nas,samo sto je nasa prevaga Amar Osim.
Nyema odlican. Ona 9,Ramic jel ? Fino odigrao,i ne mogu se oteti utisku,ali ova ekipa puno bolje igra sa dva napadaca,kao sto je bio slucaj u zadnjih pola sata danasnje utakmice
Besliji se zahvaliti za sve ucinjeno,Vasilic i Mesic kriticni,Lazo standardno,ne zna dati gol kad nam je najpotrebniji.
Stanic ne bi,da se igralo do sad centrir'o da valja.
Zeba od 10 kornera ni jednom ne centrira da bar zaprjetimo,a ne da stvori neku sansu....Bekric je za njega,pa ne znam mozda Lampard u svakom pogledu..
Sta nam fali za razliku od prosle sezone ? Prije bi se trebali pitati sta nam ne fali!
Posjecenost,navijanje,stoperi,Mesanovic,Beslija,Bekric,Bucan i Sime,golovi iz prekida....sve nam to nedostaje za razliku od prethodne sezone,i zaboravi reci ova ekipa ne moze meda sto se tice trke,proslu sezonu smo lomili ekipe trkom,a sada Seha za jedno poluvrijeme ispuca povratne lopte 20 puta,toliko puta nije ispucao u svim tekmama na Grbavici prosle sezone.
Titula zdra'o,sve snage dati na kup,koji ce biti veoma tesko osvojiti ovakvom igrom,sreca samo sto gore ne mozemo igrati..ali nikad se ne zna,ne treba pehirati
Svi kad odu,ostaju samo najodaniji koji aplauzom i pjesmom isprate igrace voljenog kluba ...meni srce bude k'o Trebevic sto sam medju njima.
Nyema odlican. Ona 9,Ramic jel ? Fino odigrao,i ne mogu se oteti utisku,ali ova ekipa puno bolje igra sa dva napadaca,kao sto je bio slucaj u zadnjih pola sata danasnje utakmice
Besliji se zahvaliti za sve ucinjeno,Vasilic i Mesic kriticni,Lazo standardno,ne zna dati gol kad nam je najpotrebniji.
Stanic ne bi,da se igralo do sad centrir'o da valja.
Zeba od 10 kornera ni jednom ne centrira da bar zaprjetimo,a ne da stvori neku sansu....Bekric je za njega,pa ne znam mozda Lampard u svakom pogledu..
Sta nam fali za razliku od prosle sezone ? Prije bi se trebali pitati sta nam ne fali!
Posjecenost,navijanje,stoperi,Mesanovic,Beslija,Bekric,Bucan i Sime,golovi iz prekida....sve nam to nedostaje za razliku od prethodne sezone,i zaboravi reci ova ekipa ne moze meda sto se tice trke,proslu sezonu smo lomili ekipe trkom,a sada Seha za jedno poluvrijeme ispuca povratne lopte 20 puta,toliko puta nije ispucao u svim tekmama na Grbavici prosle sezone.
Titula zdra'o,sve snage dati na kup,koji ce biti veoma tesko osvojiti ovakvom igrom,sreca samo sto gore ne mozemo igrati..ali nikad se ne zna,ne treba pehirati
Svi kad odu,ostaju samo najodaniji koji aplauzom i pjesmom isprate igrace voljenog kluba ...meni srce bude k'o Trebevic sto sam medju njima.
Joint Union
Ja mislim da Amara opet trenba otjeratii i naravno smjeniti predsjednika...Onda treba vratiti Simu Krunića a mozda i Demira Hotica. Kao kandidata za mjesto predsjednika navodim gosp. Landzu...Kakvi su to dani bili, vidim nekima nedostaju.
to se Lazara tiče on je ubjedljivo najgori spic poslije rata sto je igrao u zelji..Bolji je bio onaj Memic debeli iz Celika.
Eto pozdrav svim onim nostalgicarima kojima kao i meni nedostaju ona vremnea kada nije bilo plata, nije bilo navijaca a Željo se tako dobro borio za opstanak.
Protiv Drine neka spic bude Hodžić ono dijete sto daje po 50 golova u kadetima...Bolje ce odigrati od Lazara na jednoj nozi. Ma i ja bi od njega bolje jer gore ne moze,,,
to se Lazara tiče on je ubjedljivo najgori spic poslije rata sto je igrao u zelji..Bolji je bio onaj Memic debeli iz Celika.
Eto pozdrav svim onim nostalgicarima kojima kao i meni nedostaju ona vremnea kada nije bilo plata, nije bilo navijaca a Željo se tako dobro borio za opstanak.
Protiv Drine neka spic bude Hodžić ono dijete sto daje po 50 golova u kadetima...Bolje ce odigrati od Lazara na jednoj nozi. Ma i ja bi od njega bolje jer gore ne moze,,,
I opet milion postova više nego poslije pobjede u Trebinju. Beskičmenjaci!
I još nešto, onome ko čestita pjevaču četničkih pjesama na bilo čemu, da bog da mu u kući pjevali!
elSaik je napisao/la:I još nešto, onome ko čestita pjevaču četničkih pjesama na bilo čemu, da bog da mu u kući pjevali!

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Koliko uzimaju repa po nastupuelSaik je napisao/la:I još nešto, onome ko čestita pjevaču četničkih pjesama na bilo čemu, da bog da mu u kući pjevali!

Joint Union
ne treba pametovati i srati nakon ovakvih utakmica ali razocaran sam drugim stvarima ,napravljen kostur tima ,zdrava atmosfera , navijaci tu ,igracki tim solidan (daleko bolji od sadasnjeg) i oceukuje se da idemo naprijed kako finansijski ,igracki ,organizaciono ali ne sta se desava ,najbolji igraci odlaze a dolaze igraci kojima bi mjesto na nekom jacem terminu bilo pod upitnikom ,organizaciono 0 od marketinga do ostalih stvari, navijaci ko navijaci vratit ce se na finalu kupa ,jos ako dodam famozne pare od dzeke koje trebaju da dodzu onda je ovo jos gore,produzuju se ugovori sa igracima (svraka ,stanic ,i slicno na perid vise godina ) umjesto da neko vidi da je kod njih teski limiti u pitanju i da samo na srecu mogu odigrati uzakmicu kako treba ,o pojacanjima iz zvijezde kao nosiocima igre danjasnjeg tima koji se bori za titulu ne treba ni trositi rijeci ,danas siroki nas pobijedi koji ima 3 fantasticna igraca (vagner ,roskam ,zakaric)i ostalo skup polovnjaka kao kod nas uz par gorih ali dovoljno i sa tim da nas pobijede i da im ne mozemo razmijniti 2 pasa na nasem stadionu ,na grbavici,vagner naspram nasih vezista ko igrac hapoela plese sa loptom ,licem 1 na 1 preskace ih,na kontrama trce ovaj roskam i zakaric a mesic i vasilic kao da igraju protiv ronalda i mesija panicno nerezonski nabi ili padni i uzmi domacinski faul ,jeli moguce da mi nemamo igraca da vrijedi u timu od 20+igraca ,borili smo se za opstanak ali smo uvijek ima bar 2 kvalitetna igraca (buba ,kamber ,stila,prosle sezone bekric pa i bucan i kerla itd )ili klasna pa se makar na grbavici moglo uzivati i komotno gledati tekma ,sa zeljom sam i plakao i tugovao i skakao od srece ali ovakve sokove nisam imao da u 3 tekme na grbavici i toliko navucenih faulova mi skok ne mozemo odraditi kako treba i zabiti ,ovo je ono realno razmisljanje ali i dalje kontam da cemo biti prvaci ,da cemo pobijediti sve do kraja i stici borac ,da su nam igraci klasei da cemo se plasirati u ligu sampiona na kraju sezone
- spielführer_21
- Kontakt:
Jbga, poraz k'o poraz. Nije ni prvi ni zadnji. Prvo poluvrijeme standardno mučenje i naša igra ove sezone bez rizika i borbe, zasluženo smo primili go. Ali drugo je meni baš bilo dobro, mislim najbolje ove polusezone, možda i sezone čitave. Napravili smo presing, stvarali prilike, ali jbga što zbog nesreće što neznanja nismo preokrenuli. Da svako poluvrijeme igraju kao danas drugo, niko im ne bi ništa zamjerio.
Nyema me oduševio i bilo bi sjajno kad bi produžio ugovor, mada teško. Mešić opet kriv za gol. Marković standadno dobar, već sad mogu reći najbolji igrač ove sezone. Svraka isto solidan, ali i Savić standadno loš-koči igru i ulaskom Jamaka već je lopta išla brže.
Najviše me razočarao Zeba, ne vraća se nazad po loptu kao Bekrić prošle sezone, a što je najgore kad smo u napadu igra stalno polu-lijevo i time bezveze gužva tu stranu gdje stalno imamo tri igrača (on, Višća Stanić) i niko da se sjeti ući u sredinu. Bešlija loš, ne može on stalno vući. U padu je forme i bilo bi bolje da neko drugi bude starter. Npr. Stanić na njegovoj poziciji.
Na Lazu smo navikli
a kod Ramića je trema učinila svoje..
Kažem ne traba očajavati. Cijelu sezonu smo slabi i nismo ni zaslužili titulu. Amar griješi kao i svi, ali boljeg od njega nikad nećemo imati, a treba imati na umu da i on vidi da je pogriješio (budite uvjereni) i da će se drugačije iduće sezone. Ovu moramo izgurati do kraja s ovim što imamo, i pokušati bar kup osvojiti...
Nyema me oduševio i bilo bi sjajno kad bi produžio ugovor, mada teško. Mešić opet kriv za gol. Marković standadno dobar, već sad mogu reći najbolji igrač ove sezone. Svraka isto solidan, ali i Savić standadno loš-koči igru i ulaskom Jamaka već je lopta išla brže.
Najviše me razočarao Zeba, ne vraća se nazad po loptu kao Bekrić prošle sezone, a što je najgore kad smo u napadu igra stalno polu-lijevo i time bezveze gužva tu stranu gdje stalno imamo tri igrača (on, Višća Stanić) i niko da se sjeti ući u sredinu. Bešlija loš, ne može on stalno vući. U padu je forme i bilo bi bolje da neko drugi bude starter. Npr. Stanić na njegovoj poziciji.
Na Lazu smo navikli

Kažem ne traba očajavati. Cijelu sezonu smo slabi i nismo ni zaslužili titulu. Amar griješi kao i svi, ali boljeg od njega nikad nećemo imati, a treba imati na umu da i on vidi da je pogriješio (budite uvjereni) i da će se drugačije iduće sezone. Ovu moramo izgurati do kraja s ovim što imamo, i pokušati bar kup osvojiti...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Bravo Cuspajz! Da ne smaram nekim dodatnim komentarima, to je otprilike to sto se tice i mog stava. Ali rece ovaj drug prije mene da i Amar grijesi i da se nadam da je vidio i da cemo iduce sezone ako Bog da puno puno bolje. Ja gledam sve to kroz eventualnu Evropu. Ovakva ekipa se moze jos vise osramotiti nego prosle godine. A sto ne igra Stanceski,u cemu je problem???
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 14 gostiju.