FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
bas tako.sad ce opet onaj sabahudin žujo pozivati na prekid prvenstva jer nema potreba igrati ako smo suspendovani.klasični klošarluk
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Dejan, BL je napisao/la:Znači opet Jovo na novo. Poslije debakla od Slobode mnogi su čestitali titulu uz smaranje oko suspenzije ... Pa je došla suspenzija a oni su razliki smanjili na 6, pa zaboravili na suspenziju i navalili ko mutavi na titulu pa sad opet jedno otrežnjenje -9 pa opet čestitke na tituli... Pa ćemo opet o suspenziji čitati od ovih Sarajlija bar do sljedećeg vikenda i tako ukrug.
Jbš suspenziju.
Važno je da je Banjaluka pokazala da ima najjače sportsko društvo i da je najsportskiji grad, iako neki žele da prilijepe nekakve druge atribute i globalnije gledano, da vas klubovi iz RS prekucavaju u svim sportovima tako da ne vjerujem da će klubovi iz FBiH i u kuglanju uzeti titulu.
Potpis! To se Dejo zovu kompleksi manje vrijednosti. Šta će jadnici pojedoše se!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Ko se , bolan pojede sta ste prekucali sta ste osvojili tu ste zadnjih godina sem Leotara i Modrice koji su uspjeli osvojiiti i o je sramota ko je osvajao !LEŠINAR je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Znači opet Jovo na novo. Poslije debakla od Slobode mnogi su čestitali titulu uz smaranje oko suspenzije ... Pa je došla suspenzija a oni su razliki smanjili na 6, pa zaboravili na suspenziju i navalili ko mutavi na titulu pa sad opet jedno otrežnjenje -9 pa opet čestitke na tituli... Pa ćemo opet o suspenziji čitati od ovih Sarajlija bar do sljedećeg vikenda i tako ukrug.
Jbš suspenziju.
Važno je da je Banjaluka pokazala da ima najjače sportsko društvo i da je najsportskiji grad, iako neki žele da prilijepe nekakve druge atribute i globalnije gledano, da vas klubovi iz RS prekucavaju u svim sportovima tako da ne vjerujem da će klubovi iz FBiH i u kuglanju uzeti titulu.
Potpis! To se Dejo zovu kompleksi manje vrijednosti. Šta će jadnici pojedoše se!
I , nema tu pojedose se i vi ste iz nase drzave i igrate tu ligu i to je sve Zajednicko nije ovo Medzurepublicka liga kontas ? !
I da zabrane Kluboce i Reprezentaciju i vi nemate nista kao ni mi nemate reprezentaciju mozete vi navijati al nije to to ! Tu se ne takmici vas klub tu ne pripada vasa Carsija kontas u tom je stvar !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
Dejan, BL je napisao/la:Znači opet Jovo na novo. Poslije debakla od Slobode mnogi su čestitali titulu uz smaranje oko suspenzije ... Pa je došla suspenzija a oni su razliki smanjili na 6, pa zaboravili na suspenziju i navalili ko mutavi na titulu pa sad opet jedno otrežnjenje -9 pa opet čestitke na tituli... Pa ćemo opet o suspenziji čitati od ovih Sarajlija bar do sljedećeg vikenda i tako ukrug.
Jbš suspenziju.
fakat,Dejane ja sam smatrao da si ti ozbiljniji ali si ovim usr'o i sefa i stanicu sto bi se reklo....samo mi navedi jedan sport da je tim iz RS uzeo neku titulu u ovih nekoliko zadnjih godina,a o tome koliko ste sportski grad mogla je sinoc cuti i vidjeti sira javnost....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Ne serite vise sa tim cestitanjima (ili prihvatanjem cestitki) za titulu,ima da se igra jos koliko hoces,i jos 27 bodova je u igri!
Trebali bismo jos odstampati majice
Trebali bismo jos odstampati majice

ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
cestitke na tituli i ako sam jedan od onih koji je veliki optimista i kad je najlosije, mislim da je sad ovih 9 bodova puno...mozda ii nebi bilo puno da mi nemamo problema sa zavrsnicom i vrlo tesko zabijamo gol...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
evo i padobranac se budi iz nokauta
a čestitke?upadas na temu kao grom iz vedra neba.de malo svaka čast ovo-ono,sto si odmah zategao za neke dublje rasprave

a čestitke?upadas na temu kao grom iz vedra neba.de malo svaka čast ovo-ono,sto si odmah zategao za neke dublje rasprave

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
- Kontakt:
VAM je napisao/la:evo i padobranac se budi iz nokauta![]()
ma jok to,svejedno mi je ko ce osvojiti mada bi mi bilo draze da kone osvoje iz poznatih razloga...a ovo nije rasprava kralju,nego samo sam trazio da kaze sportove gdje dominiraju klubovi iz rs zadnjih godina,a za ono drugo nemam rijeci da ste grad sporta,sve se vidjelo i culo i ona fora je najjaca kompleksi manje vrijednosti

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
mali nogomet leotar 

e super...isprovaljivao si nas i sad gasaj.ili pak jos malo da se provaljujes na temi sampiona?Buddy je napisao/la:mali nogomet leotar

oci moje lijepe ko diro ?VAM je napisao/la:e super...isprovaljivao si nas i sad gasaj.ili pak jos malo da se provaljujes na temi sampiona?Buddy je napisao/la:mali nogomet leotar
diro široki...odnese bodove sa po grbavice..i to nama ćaršijanerimaBuddy je napisao/la:oci moje lijepe ko diro ?VAM je napisao/la:e super...isprovaljivao si nas i sad gasaj.ili pak jos malo da se provaljujes na temi sampiona?Buddy je napisao/la:mali nogomet leotar

nebitno navijaci sta pricaju treba li vam ili ne treba ili gdje zivite o tome ne bi ovom prilikom,vec samo bi vam cestitam na ZASLUZENOJ TITULI!! svaka cast pokazali ste da ste najjaci
eto toliko
p.s.ako neko kaze da je nacionalni kljuc,poserem mu se u usta jer borac je pokazo da je najbolji

p.s.ako neko kaze da je nacionalni kljuc,poserem mu se u usta jer borac je pokazo da je najbolji

19==FCZ==21.
Ko rano rani, sam u nju pada !!
Ko rano rani, sam u nju pada !!
- Бањалучанин
- Kontakt:
' " %...
" & Сарајево & " & $... " су ? $ " ", " ? ' " ?., опет су " ? пораз.... То %!
А " " се ? " $ " је " " ове ? на " "...
' ", $ сте "

" & Сарајево & " & $... " су ? $ " ", " ? ' " ?., опет су " ? пораз.... То %!
А " " се ? " $ " је " " ове ? на " "...
' ", $ сте "

Let's go, Fighter!
"!
"!
Prvi prvak u košarci ove zemlje je KK BORAC nektar! A sad padobranac razguli inače ću ti morati ovde crtati i dokazivati da ste vi (Sarajevo) jedna sportska provincija za nas. Zapravo vi ste za nas i ovako provincija! Bolujete od kompleksa zvani Banja Luka! Kad kažem Beneš to je dovoljno da ustaneš mirno i ugasiš računar. Na spavanje! Aj Zdravo, AJ Borac!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Kojih zadnjih godina, padobranac govorim ti o sadašnjosti. Postavljeni su zdraviji temelji za razvoj sporta počev od obnavljanja malih olimpijskih igara izgradnje infrastrukture i posjete istaknutih sportista saradnja sa klubovima iz Srbije... i najsportskiji smo grad i šta ima loše što volim svoj grad i Republiku a ti voli svoj i svoj entitet niko ti ne brani.
Najveće šanse za titule imaju ili su ih već osvojili:
Fudbal: Borac
Rukomet: Borac - Bosna 22. aprila u Boriku odluka o tituli
Rukomet žene: Borac
Košarka: Igokea
Košarka ženska: Mladi krajišnik BL
Futsal: Leotar
Boks: Slavija ?
Kuglanje: Borac integral ? ...
Imamo i vaterpolo klubove ali nemamo koga gaziti pa ćemo u ligu Srbije. Imamo istaknute plivače, atletičare, odbojkaši Borca su ušli u prvu ligu a to se u Banjaluci i nije nešto igralo ali eto i tu ćemo uskoro biti prvaci.
Eto još da dodam i najbolje navijače i naljepši Grad pa se pušite
Avangarda brate u svakom smislu!
Imamo i vaterpolo klubove ali nemamo koga gaziti pa ćemo u ligu Srbije. Imamo istaknute plivače, atletičare, odbojkaši Borca su ušli u prvu ligu a to se u Banjaluci i nije nešto igralo ali eto i tu ćemo uskoro biti prvaci.
Eto još da dodam i najbolje navijače i naljepši Grad pa se pušite

Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 11 apr 2011, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Ne smaraj, sviju tiDejan, BL je napisao/la:Znači opet Jovo na novo. Poslije debakla od Slobode mnogi su čestitali titulu uz smaranje oko suspenzije ... Pa je došla suspenzija a oni su razliki smanjili na 6, pa zaboravili na suspenziju i navalili ko mutavi na titulu pa sad opet jedno otrežnjenje -9 pa opet čestitke na tituli... Pa ćemo opet o suspenziji čitati od ovih Sarajlija bar do sljedećeg vikenda i tako ukrug.
Jbš suspenziju.

Poslije debakla od Slobode niko od navijača Želje vam nije čestitao na tituli. Međutim, sada je jasno i čestitke idu iskreno. Meni je žao što Borac neće igrati u Evropi (kao što neće ni moj Željo), a zaslužio je, kao skorašnji prvak BiH. I normalno je biti ljubomoran na Borac, ali samo sa sportske strane, kao što se nadam da su bili svi na Želju prošle godine i ako Bog da iduće.
A što se tiče sportskih sredina...Lijepo je sto svi žele da imaju najsportskije sredine i tome treba težiti. Samo ću reći da u Sarajevu egzistiraju 3 prvoligaša.
O reprezentaciji BiH (kada već pišete) nemojte pisati na klupskim stranicama. I nije važno šta likovi pod skrivenim nikovima sa ovog foruma misle o reprezentaciji BiH. Puno je važnije, a ostaje i zapisano, da BiH predstavljaju Darko Maletić, Borče Sredojević, Mismović...itd.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
- Capt_Billy
- Kontakt:
Momci, samo da cestitam na tituli!! Svaka cast samo tako!! I vidite da sam pogodio za jucer. "Borac vs Sarajevo ocekujem 2:0, a sve ostalo bi bilo veliko iznenadenje!!!!"

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Od srca vam cestitam na titulu. Bas mi je drago kad vidim koliko vam je stalo da budete prvaci Bosne i Hercegovine.
O cemu ti,pa sve je to BIH kako god okrenes.Vi izgleda lakse primite metar u paksu nego cm u glavu.Dejan, BL je napisao/la:Kojih zadnjih godina, padobranac govorim ti o sadašnjosti. Postavljeni su zdraviji temelji za razvoj sporta počev od obnavljanja malih olimpijskih igara izgradnje infrastrukture i posjete istaknutih sportista saradnja sa klubovima iz Srbije... i najsportskiji smo grad i šta ima loše što volim svoj grad i Republiku a ti voli svoj i svoj entitet niko ti ne brani.
Eto još da dodam i najbolje navijače i naljepši Grad pa se pušiteAvangarda brate u svakom smislu!
Sta god da osvojite osvoji ce te kao naslov Bosne i Hercegovine i tek poslije toga u Evropska tamicenja.I to je pitanje,jer opet sami sebi kasu zakuhavate.Dok sa naslovom R.S ne mozete ni na Kosovo, o Metohiji da ne govorim.Toliko o pusenju i avangardi

Najljepsi seher je bio i prije dolaska traktorista i kukuruzara.Tako da to nije nista novo.

Ali ima i ona stara ''okolo kalaj,unutra belaj''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.