FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cuj pitali ga sto se ne oglasava,sigurno ga i pitaju koja mu je dnevna rutina,hocemo neki video.
Samo prijaviti FB profil kao širenje lažnih vijesti. Svi mi kad bi to uradili, bio bi blokiran barem na 7 dana
Samo je Sloboda iz Tuzle
#stanamuradicarsija
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
I ima obraza pisat nesto u pm koji klosar i koliko mi je pao u ocima fuj
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Hocel biti kakva prijateljska ovde negdje kod nas?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Tuzlanska Sloboda će uskoro dobiti novo pojačanje.
Na Tušanj stiže iskusni Kamerunac Collins Ngoran Suiru Fai.
Radi se o fudbaleru koji je za reprezentaciju Kameruna upisao čak 56 nastupa, a posljednji angažman imao je u Radničkom iz Niša. Prema Transfermarktu, bez kluba je od jula prošle godine.
Sada je stigao na Tušanj, odradio i trening i kako je potvrđeno za Faktor uskoro će potpisati ugovor.
Prije Radničkog, Collins je nastupao u Sudijskoj Arabiji, Belgiji, te svojoj zemlji. Najveći trag ostavio je u Belgiji gdje je upisao 102 nastupa, dijelio je svlačionicu sa bh. reprezentativcem Gojkom Cimirotom, dok je u Super ligi Srbije upisao tek šest nastupa.
Na Tušnju vjeruju da će biti pojačanje za zadnju liniju te da će Sloboda izgledati mnogo bolje nego u prvom dijelu sezone.
Na Tušanj stiže iskusni Kamerunac Collins Ngoran Suiru Fai.
Radi se o fudbaleru koji je za reprezentaciju Kameruna upisao čak 56 nastupa, a posljednji angažman imao je u Radničkom iz Niša. Prema Transfermarktu, bez kluba je od jula prošle godine.
Sada je stigao na Tušanj, odradio i trening i kako je potvrđeno za Faktor uskoro će potpisati ugovor.
Prije Radničkog, Collins je nastupao u Sudijskoj Arabiji, Belgiji, te svojoj zemlji. Najveći trag ostavio je u Belgiji gdje je upisao 102 nastupa, dijelio je svlačionicu sa bh. reprezentativcem Gojkom Cimirotom, dok je u Super ligi Srbije upisao tek šest nastupa.
Na Tušnju vjeruju da će biti pojačanje za zadnju liniju te da će Sloboda izgledati mnogo bolje nego u prvom dijelu sezone.
Daje čovjek svoje pare, pa ćemo vidjeti. Možda u nekom paralelnom univerzumu i ostanemo u ligi, ko zna
Samo je Sloboda iz Tuzle
- Beduin
- Kontakt:
To sto daje svoje pare ne znaci da se treba nastaviti dovoditi skart i igraci koji se ni sami ne sjecaju kad su zadnju utakmicu odigrali a da to nije ispred zgrade sa djecurlijom.
Znaci novi "igrac" kojem treba probati oziviti karijeru.
Znaci novi "igrac" kojem treba probati oziviti karijeru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
100000 % se slažem sa tobom! I ja sam više da se pruži prilika junioru kojeg sutra možeš prodati, nego dovoditi polovnjake. Ali sam kometarisao vise zbog toga, da možda on zna nešto što mi ne znamo
Samo je Sloboda iz Tuzle
- Beduin
- Kontakt:
Ma ne zna on brate skoro nista, ali se voli petljati u sve jer mu se moze, ima pare, voli nadmoc, voli da ga se pita i podrzava. Mi smo i takvoj situaciji da svakako moramo sutiti i nadati se boljem.
U prvom mandatu je imao dobre ljude oko sebe, znalce, imao i srecu da se ubolo sa igracima. Ali isto tako u narednoj sezoni nakon 2. mjesta je poceo dovoditi sumnjive igrace koji su se pojavili u nekom vecim klubovima bez ikakvog doprinosa, okupali ga i uzeli mu pare i tu na kraju izvisila Sloboda.
Zato ne volim ove igrace koji su kao negdje igrali i imaju "ime", a ne igraju dosta vremena nigdje. Pa da se ne zaleti i ovaj put i na ho ruk proba nesto neuspjesno. Toga me strah.

075 ❤
075 ❤
A nije te strah da nam razmontira klub seoska varalica?Beduin je napisao/la: ↑04 feb 2025, 20:56Ma ne zna on brate skoro nista, ali se voli petljati u sve jer mu se moze, ima pare, voli nadmoc, voli da ga se pita i podrzava. Mi smo i takvoj situaciji da svakako moramo sutiti i nadati se boljem.
U prvom mandatu je imao dobre ljude oko sebe, znalce, imao i srecu da se ubolo sa igracima. Ali isto tako u narednoj sezoni nakon 2. mjesta je poceo dovoditi sumnjive igrace koji su se pojavili u nekom vecim klubovima bez ikakvog doprinosa, okupali ga i uzeli mu pare i tu na kraju izvisila Sloboda.
Zato ne volim ove igrace koji su kao negdje igrali i imaju "ime", a ne igraju dosta vremena nigdje. Pa da se ne zaleti i ovaj put i na ho ruk proba nesto neuspjesno. Toga me strah.![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- Beduin
- Kontakt:
Ma hoce 100% u fuziju sa SlogomRimes87 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 23:06A nije te strah da nam razmontira klub seoska varalica?Beduin je napisao/la: ↑04 feb 2025, 20:56Ma ne zna on brate skoro nista, ali se voli petljati u sve jer mu se moze, ima pare, voli nadmoc, voli da ga se pita i podrzava. Mi smo i takvoj situaciji da svakako moramo sutiti i nadati se boljem.
Zato ne volim ove igrace koji su kao negdje igrali i imaju "ime", a ne igraju dosta vremena nigdje. Pa da se ne zaleti i ovaj put i na ho ruk proba nesto neuspjesno. Toga me strah.![]()
075 ❤
075 ❤
Ovaj decko odlicno poznaje materiju, steta je ne iskoristiti ga i ne dovesti u Slobodu na neku poziciju. Svaka cast Mirzi na dijagnozi i opservaciji.
🔴⚫️
Fudbaleri Slobode odigrat će posljednju provjeru pred nastavak sezone u WWin ligi BiH U petak, 7. februara, na stadionu Tušanj kada dočekujemo ekipu FK Tuzla City.
Još jedna prilika da testiramo formu i uigranost pred izazove koji slijede u nastavku sezone.
Dođite na Tušanj i podržite crveno-crne!
#SamoSloboda
Damire nacuo sam da vam dolazi neki crnac
Ne mogu se sad sjetiti, mozda sam i procitao…
Je li dosao ili ce doci?
Ne mogu se sad sjetiti, mozda sam i procitao…
Je li dosao ili ce doci?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako mislis na onog iz Kameruna, tu je. Trebao bi ostati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro je, sretno u nastavku
Bice tesko, ali ima jos dosta da se igra
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.