FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Je li istina?
ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 feb 2025, 21:23Ja konto duski zelis puno zdravlja i srece kad ono![]()

Steta ako ne dodje jer sam uvjeren da bi popisao ovu ligu
Okrenuti se Prevljaku onda

Bog Bosna i Bošnjaci
Ma nije valjda 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Inace , nakon pregledanih par videa oko ovog Gruzijca
ovo je zadnji gol koji je postigao ( 0,44 sec ) iskreno se nadam da ce ih biti dosta ovakvih u bordo dresu
ovo je zadnji gol koji je postigao ( 0,44 sec ) iskreno se nadam da ce ih biti dosta ovakvih u bordo dresu
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Samo doneseš zadnji ček i ličnu, i pare za kartu i članskuEastMadness je napisao/la: ↑04 feb 2025, 21:06Senior je 35. Htio bi ocu uzeti ali kako ide uopste tostriktnosarajevski je napisao/la: ↑04 feb 2025, 20:54Ako sam dobro vidio, ima Senior. 55KM čini mi se.EastMadness je napisao/la: ↑04 feb 2025, 20:38Da li imaju ove polusezonske karte za penzionere, odnosno neki popust
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Kako vi to uzimate srcu toliko.. 
More je primjera iz svjetskog fudbala gdje su propali transferi da li na ljekarskim, pred ljekarski, okrenuti avioni u suprotnom pravcu itd. Milinković-Savić je trebao u Fiorentinu preći pa okrenut avion za Rim.

More je primjera iz svjetskog fudbala gdje su propali transferi da li na ljekarskim, pred ljekarski, okrenuti avioni u suprotnom pravcu itd. Milinković-Savić je trebao u Fiorentinu preći pa okrenut avion za Rim.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sto debeli hos to mi ti nesto ? Jel ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma vidim svi se razbacali zastavama pa haj rek'o da i ja šibnem jednu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Skontali da je kasno, ne radi porezna sad, bit će sutra.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Šta je trigliceridi?

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 21 gost.