Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 10 apr 2011, 16:41

Nakon ovog, jedan kiks MUFC-a (ne protiv nas) i titula je nasa, zapamtite ovo.
Odlicna tekma, slaba igra, ne bih ja bas pretjer'o sa tim hvalospjevima, Arshavina se vidjet nije dalo, Squillaci standardan :mrgreen: ,Clichy se isto malo za.je.bavo,Eboue i Diaby previse neozbiljni u odbrani i na nasoj sredini terena, Nasri isto tako, mada je puno radi za napad, al' def. dio svoje igre treba popraviti.
RvP i Cesc , njih dvojca k'o da spavaju zajedno, znaju bez i da vide gdje je drugi. Jack, sjajan i drzak, predobar, al' ova tekma je prosjecna u odnosu na druge nj partije ,kakve sam vidj'o. Lehman :) sila golman, i dalje, nije on jos za peMzije.Wallcot pridonio igri, al' ne koliko sam ja ocekiv'o. Da imamo 10 bodova prednosti ispred Man. utd-a,navij'o bih za Blackpool. :D
Svaka im cast, igraju hrabro i borbeno, navijaci su im fantasticni.

ps.Imam osjecaj da kad god ekipi ne ide, Arsene pred tekmu igracima rekne :"igrajte kako znate" :mrgreen:
Previse spontan fudbal da bi bio takticki isplaniran, ili su igraci fulali taktiku. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 10 apr 2011, 16:49

Dobra igra sto je i najvažnije.Fabregas definitivno bolje igra u paru sa dijabijem,nego sa songom.Dijabi se bolje snalazi u fazi napada od songa i za divno čudo danas se brže oslobađao lopte.
Fabregasa treba zadržati svim silama u klubu.Vidjeli smo danas sta fabregas znaci za arsenal.Njegove lopte naprosto imaju oci,a vilser jos uvijek nije dostigao kreativnost fabregasa.

themaniacs_87
Kontakt:

Post Postao/la themaniacs_87 » 10 apr 2011, 19:05

Kakav je bio Jens?? :)

Baš čitam da City nudi za Wilsherea 40 miliona eura, što je smiješno...
Wenger ga neće još pustiti minimalno 5/6 sezona.
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!

A.C.A.B. !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 apr 2011, 19:57

Rutinska pobjeda nad slabasnim protivnikom!

Nema predaje, dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 apr 2011, 20:18

Wenger Wilsherea neće pustit nikad.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 apr 2011, 20:20

nemojte sranja eboue je sasvim solidno igrao

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 apr 2011, 20:26

Mi smo najbolji na svijetu i bice velika nepravda da ovaj sjajni tim ostane nenagradjen najomiljenijim trofejom.
Dio Arsenala

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 apr 2011, 20:55

-Paja je napisao/la:Mi smo najbolji na svijetu i bice velika nepravda da ovaj sjajni tim ostane nenagradjen najomiljenijim trofejom.
:lol:

Današnja pobjeda vam je puno značila i sigurno da ostajete u utrci za titulu.
Treba uzeti sljedeće činjenice u obzir:
1. 7 bodova i utakmica manje,dakle,ako dobijete tu utakmicu,onda je -4
2.Dočekujete United i ako tu utakmicu ne pobijedite,onda i ne trebate biti prvaci
3.Definitivno,morate pobijediti sve utakmice do kraja. :roll: I onda ste prvaci.Bit će teško,ali ne i nemoguće.
You'll never walk alone.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2011, 22:17

Prvo, neće pobijediti Uniteda, drugo, imaju preyeben raspored, tako da je naučna fantastika da pobijede sve do kraja. Jedina lagana utakmica im je protiv Ville, mada bi i to mogla biti mina, jer ovima godi pod nogama...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 apr 2011, 22:18

Jel im godi pod nogama ili im gori ? :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2011, 22:20

d i r su veoma blizu na mojoj tastaturi :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 apr 2011, 22:57

Virtu4l je napisao/la:Prvo, neće pobijediti Uniteda, drugo, imaju preyeben raspored, tako da je naučna fantastika da pobijede sve do kraja. Jedina lagana utakmica im je protiv Ville, mada bi i to mogla biti mina, jer ovima godi pod nogama...
i ti poceo ko romario proricat budnucost :D na sta ti gatas jel na kasike ko romario :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 10 apr 2011, 23:07

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Prvo, neće pobijediti Uniteda, drugo, imaju preyeben raspored, tako da je naučna fantastika da pobijede sve do kraja. Jedina lagana utakmica im je protiv Ville, mada bi i to mogla biti mina, jer ovima godi pod nogama...
i ti poceo ko romario proricat budnucost :D na sta ti gatas jel na kasike ko romario :mrgreen:
Samo istinu govori. :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 10 apr 2011, 23:35

Arnelinho je napisao/la:Nakon ovog, jedan kiks MUFC-a (ne protiv nas) i titula je nasa, zapamtite ovo.
Odlicna tekma, slaba igra, ne bih ja bas pretjer'o sa tim hvalospjevima, Arshavina se vidjet nije dalo, Squillaci standardan :mrgreen: ,Clichy se isto malo za.je.bavo,Eboue i Diaby previse neozbiljni u odbrani i na nasoj sredini terena, Nasri isto tako, mada je puno radi za napad, al' def. dio svoje igre treba popraviti.
RvP i Cesc , njih dvojca k'o da spavaju zajedno, znaju bez i da vide gdje je drugi. Jack, sjajan i drzak, predobar, al' ova tekma je prosjecna u odnosu na druge nj partije ,kakve sam vidj'o. Lehman :) sila golman, i dalje, nije on jos za peMzije.Wallcot pridonio igri, al' ne koliko sam ja ocekiv'o. Da imamo 10 bodova prednosti ispred Man. utd-a,navij'o bih za Blackpool. :D
Svaka im cast, igraju hrabro i borbeno, navijaci su im fantasticni.

ps.Imam osjecaj da kad god ekipi ne ide, Arsene pred tekmu igracima rekne :"igrajte kako znate" :mrgreen:
Previse spontan fudbal da bi bio takticki isplaniran, ili su igraci fulali taktiku. :mrgreen:
Dijeca pobjede jednu i titula je vasa... :lol: :lol: :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 apr 2011, 23:39

haxonja je napisao/la: Dijeca pobjede jednu i titula je vasa... :lol: :lol: :lol:
K'o dijeca.... :roll:
Vom Jäger zum Gejagten

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 apr 2011, 08:10

haxonja je napisao/la:Dijeca pobjede jednu i titula je vasa... :lol: :lol: :lol:
Ne vidim razloga zasto ne bi bila. 7 bodova vise, pod uslovom da kiksate(remi), znaci 2 manje zaostatka, dakle 5 ...akoArsenal do kraja pobjedi sve, ukljucujuci Totenham i Manchester, bit ce plus 2 za Arsenal i logika mi govori da je Arsenal u tom slucaju prvak. :roll:
Izglednije je meni nekak' da ce Arsenal da pobjedi i T'ham i M.utd, nego li da ce MUFC kiksat u dr. tekmama i to mene jbe.

ps. si vidio neki dan na tekmi protiv Fulhama?
SAF telefonira na stadionu :mrgreen: Kakve koristi od suspenzije, ako on igracima i treneru sve moze reci po telefonu :lol: Odmah nakon toga, reziser pokazuje pomocnog trenera kako spusta slusalicu :lol: i odmah nakon ide izmjena...prva izmjena..koja je bila? Fabio? :lol: :lol: :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 11 apr 2011, 09:06

geronimo je napisao/la:
haxonja je napisao/la: Dijeca pobjede jednu i titula je vasa... :lol: :lol: :lol:
K'o dijeca.... :roll:
Dijete/Djeca :lol:
Arnelinho je napisao/la:
haxonja je napisao/la:Dijeca pobjede jednu i titula je vasa... :lol: :lol: :lol:
Ne vidim razloga zasto ne bi bila. 7 bodova vise, pod uslovom da kiksate(remi), znaci 2 manje zaostatka, dakle 5 ...akoArsenal do kraja pobjedi sve, ukljucujuci Totenham i Manchester, bit ce plus 2 za Arsenal i logika mi govori da je Arsenal u tom slucaju prvak. :roll:
Izglednije je meni nekak' da ce Arsenal da pobjedi i T'ham i M.utd, nego li da ce MUFC kiksat u dr. tekmama i to mene jbe.

ps. si vidio neki dan na tekmi protiv Fulhama?
SAF telefonira na stadionu :mrgreen: Kakve koristi od suspenzije, ako on igracima i treneru sve moze reci po telefonu :lol: Odmah nakon toga, reziser pokazuje pomocnog trenera kako spusta slusalicu :lol: i odmah nakon ide izmjena...prva izmjena..koja je bila? Fabio? :lol: :lol: :lol:
Imate vi sanse, ali znas i sam kako Arsenal kiksa protiv manjih klubova, a Spurse ce tesko dobiti sanse su slabe tu jer i spursima Lpool puse za vratom. Lpool dolazi na emirate koji ce sigurno odigrati jednu tekmu dobru moze tu otkinuti bod siguran sam jer su i Chelsea na Bridgu mahnuli. United kuci ceka Everton,Chelsea i Blackpool gdje kuci ocekujem 9 bodova, a na stranu ima Arsenal, Blackbourn i Newcastle 5-6 bodova i stim da Arsenal mora dobiti sve do kraja.

Gunners<<<
Kontakt:

Post Postao/la Gunners<<< » 11 apr 2011, 10:23

Bitna je naša jučerašnja pobjeda zbog samopouzdanja u našoj momčadi, jer smo navikili na pad forme u toku sezone.Sreća pa nam jučer Jens nije dobio crveni karton, jer bi bili u problemima...

Pozdrav svim navijačima Arsenala!

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 11 apr 2011, 10:52

Amerikanac Kroenke postao vecinski vlasnik Arsenala!

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 11 apr 2011, 11:28

trebevic je napisao/la:Amerikanac Kroenke postao vecinski vlasnik Arsenala!
vidis kakvi su to navijaci, a nemaju pojma sta im se desava u klubu :)

haj nek je sa srecom, valjda i dovedete neke normalne igrace, pogotovo u odbrani :)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.