Ako je sa drzavnog fakulteta mislim da da. Mojoj zeni su priznali fakultet sto je zavrsila u BiH (drzavni), samo morala prevesti diplomu na Eng jezik, isto kao da je u Usa zavrsila. To vam se nesto promjenilo na bolje zadnju deceniju, jer znam prije 15+ godina kad su nasi ljudi dolazili sa fakultetom iz BiH, da su morali braniti neke casove (odnosno opet ih uzimati ovdje), dok je sad nista, sve legitimno.
@Bosnia
Prica za djecu, mogu ulaziti detaljno ali mi mrsko pravo da ti kazem, u sustini demokrate bi ti svakom davali pare dzabalame, a to ti dize inflaciju. Dok republikanci nedaju nista dzaba osim sto bas moraju, njihiva je politika odnosno stav "radi bori se ko te sisha i vozdra" a to pozitivno utice na ekonomiju tj. standard. Dizu se hajke na milijardere ali je dokazano da sto im lakse ucinis da posluju da se oni sire, samim tim otvaraju vise radnih mjesta. To je drugaciji mentalni sklop ljudi, njima je dollar sto je tebi 100 maraka, znaci neces baciti 100 maraka tek tako, on nece jedan dollar da baci, a i oni najvise taxe placaju ionako, i to je dokazano.