Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Hajde vise covjece idi.
Ma odlicno,igrace svaku vjerovatno onda kad se vidi renome kluba sto nam je najbitnije...ipak on nije igrao dugo dugo kako treba tako da je liga taman da se ozivi.
Sto se tice njega u vrhu su Danskog fudbala i pretezno je Danska puna skauta, ipak on ima 21g i puno vremena za napredak
Ma odlicno,igrace svaku vjerovatno onda kad se vidi renome kluba sto nam je najbitnije...ipak on nije igrao dugo dugo kako treba tako da je liga taman da se ozivi.
Sto se tice njega u vrhu su Danskog fudbala i pretezno je Danska puna skauta, ipak on ima 21g i puno vremena za napredak
BašČelik!
Brondby.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ekstra, samo da igra. Jedan kraći period tu provesti, oživiti karijeru i onda dalje. Sve je bolje nego da sjedi na klupi u Ajaxu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
On igra u reprezentaciji bez obzira. Kada je u jakom klubu igra jer mu je tesko, kada je u slabom igra jer je standardan u klubu 

Lose. Nadao sam se da nece naci klub da ga vise ne gledamo u repci. 

-
- Kontakt:
Zasto? Bolje njemu vise kesa da uzima. Bolje za nas jer bi repka imala vece sanse za dobar rezultat bez njega.
Ovo je za njega Real Madrid u ovom trenutku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A jest ga i odabrao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne znam kada smo imali bolji transfer prozor ljudi moji, realno.
Pa ima ih jedno 7 koji su napravili iskorak, i mislim da nijedan nije pogrijesio (mozda Gazi, rekao bih da je iz LŠ u cvajtu korak nazad).
Za Benju je ovo vrh, prizeljkivao sam neki Malme, Kopenhagen, Bodo.. Gore je pocelo sve,nek malo vrati samopouzdanje i uhvazi ritam.. imat ce 6 utakmica do okupljanja sa uglavnom slabijim protivnicima od Brondbija, tako da se moze nametnuti.
Pa ima ih jedno 7 koji su napravili iskorak, i mislim da nijedan nije pogrijesio (mozda Gazi, rekao bih da je iz LŠ u cvajtu korak nazad).
Za Benju je ovo vrh, prizeljkivao sam neki Malme, Kopenhagen, Bodo.. Gore je pocelo sve,nek malo vrati samopouzdanje i uhvazi ritam.. imat ce 6 utakmica do okupljanja sa uglavnom slabijim protivnicima od Brondbija, tako da se moze nametnuti.
On bi ovu epizodu u Danskoj trebao ne samo biti solidan nego je prekucati da bude brzo primijećen i ide dalje.
Iskreno Brondby je bas pad sa Rome Ajaksa ne znam kako se nije uspio vratit u Italiju ili Francusku ovako ce vrlo tesko se vise vratit u Lige 5 bas se mora nametnut igrama pa Gigovic je bio u Mytjlandu i jedva dobacio u Holstein Kiel
Ne postoji klub u ligi petice gdje bi trenutno mogao igrati.
Mlad je svakako, taman da ostane i 2 sezone tu, uz redovno igranje, povratak u npr Italiju nije nemoguc.
Bitno da napokon krene igrati nakon ovolikog landaranja i hladjenja muda na tribinama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zato što si zaboravio da se Barbarez lijepo ogradio kada je pričao o igračima koji ne igraju u klubovima rekavši da maksimalno 1-2 sa takvim statusom mogu bit pozvani i tako ostavio prostor za poziv svom ljubimcu.
U suštini, jel bolje da ga zove kada igra za klub pa taman to bio i Lajong iz 2. Indijske lige ili dok grije tribine i klupe evropskih stadiona?
Brondby jedan od jačih Danskih klubova, prošle godine prosuli titulu zadnje kolo.
Benjamin bi igrao i tako i tako kod Barbareza koji ga od starta najviše preferira, bolje za nas što je našao klub.
Sretno momku i tjt, sad baš nije vrijeme za negativu.

Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 03 feb 2025, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Rekose bolji od Pjanica, pa sad negiraju
Jos malo pa Premijer liga BiH.

Jos malo pa Premijer liga BiH.
-
- Kontakt:
Pisali smo prije pola godine, da je trebao preci u Kopenhagen kad je i postojala ta opcija. Klub koji igra Evropu, ovako bezveze izgubio 6 mjeseci da skonta da nije sramota ici stepenicu ili dvije nize da se razvijes, steknes neku rutinu utakmica itd. Kopenhagen je u svakom pogledu kvalitetniji klub, rekao bih po mjeri, a Brøndby kao Brøndby je OK. Bolje je kao Dedic igrati kao mlad igrac u Lieferingu sezonu, nego se preforsirati.
Borac i Zrinjski su jači od Brombija, Brombi je nivo Sloge iz Dobioja.
Naravno da je pad ali bljesak u Romi i hoklica u Ajaxu uz povremene tribine. On doslovno igra da se nastavi ozbiljno baviti fudbalom. Do or die. Nije realno bilo ocekivati jaci transfer.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.