Molim vas pomozite nam

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja ovo pominjem još od decembra. Mislim da sam i na forumu nekad pisao. Liverpool ima praktično iste rezultate kao i prošle sezone. Druge ekipe su pale, prije svega City i Arsenal.
U pravu si, moja greskaQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:37tebra ovo ti je isto ko da si repostao burazera od ovog forumskog cirkusanta gori smo mi sto im pridajemo na vaznosti..
ljudi ne razumiju da je ovo skellyovo bio odgovor na ono haalandovo 'ko si ti?'
Ne samo u sezoni, lik je na pripremama u SAD počeo aktivno raditi na povredi protivnika. Ironija.
Chelsea offered Ethan Nwaneri a British record contract for a teenager to leave Arsenal at the beginning of 2024wadethegreat je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:28Kako je meni krivo sto nismo Nwanerija onda uzeli...
Koga je to tačno pokušao da povrijedi? Jer igra grublje nego ostali? Haj nemojte srat
Ljudi navijaju za ekipu koja ima VVD u ekipi, svaku drugu utakmicu nekog udari s namjerom.VivaLaStella je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:18Koga je to tačno pokušao da povrijedi? Jer igra grublje nego ostali? Haj nemojte srat![]()
Mislim da su morali dovesti nekoga jer su ostali na pretankom rosteru a Rashford, Asesnsio i Disasi su posudbe do kraja sezone gdje samo Rashford čini mi se ima opciju otkupljenja.tuzlak1987 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:02Aston Villa pritisnula dugme za samounistenje.
Kakvo dovodjenje skupih precijenjenih igraca koji da dati 20% od sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.