Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 10 apr 2011, 18:26

sarajlija89 je napisao/la:@Magicni

imam osjecaj da ces jos vise mrziti Juventus nakon posljednjeg kola :lol: Mislim,ja bih stvarno volio da Napoli uzme titulu....

al...Krasic i Juventus ce vas kostat...upravo zbog tebe..diras ih cijele sezone :mrgreen:
Kako da nas kosta Krasic? Valjda Pepe. :roll:
Krasic je "precijenjen", kako kaze @Admir - tvoj sugradjanin. Isto k'o i Dzeko. Nego ih mi velicamo usled patriotskih pogleda. ;)

Ako Juve uzme Napoliju titulu, potrudicu se da im hakujem sajt.
Makar JB, ako ne mogu onaj zvanicni. :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2011, 18:41

bjezi bolan :P :lol:

[youtube][/youtube]

na danasnji dan..serie B... :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 apr 2011, 18:51

sarajlija89 je napisao/la:bjezi bolan :P :lol:

[youtube][/youtube]

na danasnji dan..serie B... :P
Tad ste imali Nedveda i Treza, a danas imate Krasica i Tonija + ADP i Gigi su 4 godine stariji.

Nama je Sosu zamenio Cavani, a Iezza De Sanctis. Uz to su porasli Hamsik i Lavezzi.

Realnije je ovo:

[youtube][/youtube]

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2011, 18:52

Nemoj zaboravit i kup prose sezone :mrgreen: :P

ma nista...FORZA NAPOLI...u Torino dodjite sa vec obezbjeđenom titulom :) :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 apr 2011, 19:12

sarajlija89 je napisao/la:Nemoj zaboravit i kup prose sezone :mrgreen: :P

ma nista...FORZA NAPOLI...u Torino dodjite sa vec obezbjeđenom titulom :) :P
de mrš :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2011, 20:16

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: ovaj Palermo je ofiran do bola, a Zamparini stara kukavelj, ma liga je strasna za zabavit se, a ozbiljan fudbal se tu jos ne igra, vidjecemo slijedecu sezonu, al meni je po malo smijesno sve, u vezi 98 , to je smijurija, ako mislis na Ronaldovo padanje, kad ga je Iuliano blokirao, lopta mu je bila daleko, i naletio zubonja na ZID, mora gledat gdje trci, ne valja to za zube :lol: :lol: aBd , i Napoli ce vratit se putevima stare slave, ako "nastave", ono odakle su skoro dosli :mrgreen:
Prvo uradis to:

[youtube][/youtube]

Onda ti pevaju ovo:

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

A mi smo bili u Serie B zbog losih rezultata, a ne zbog namestanja.

L' Orgoglio di Sud!
:mrgreen: kad tako sve znas, a vjeruj mi dosta toga ne znas, reci ti meni koje je to Juventus utakmice namjestio?? kad nadjes taj podatak javi, al molim te uzmi zakljucke i presudjene stvari italijanskog pravosudja a ne clanke morattieve gazzette dello shit i ostalih satelita, pa cemo mi ,kad to nadjes, opet da idemo u Seriu B,na tvoje zadovoljstvo i zadovoljstvo sirokih masa :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 apr 2011, 21:10

JuveSissoko je napisao/la: :mrgreen: kad tako sve znas, a vjeruj mi dosta toga ne znas, reci ti meni koje je to Juventus utakmice namjestio?? kad nadjes taj podatak javi, al molim te uzmi zakljucke i presudjene stvari italijanskog pravosudja a ne clanke morattieve gazzette dello shit i ostalih satelita, pa cemo mi ,kad to nadjes, opet da idemo u Seriu B,na tvoje zadovoljstvo i zadovoljstvo sirokih masa :lol:

Namestio je one u kojima je Moggi trazio sudije. To vise niko ne spori. Spori se samo to da Moggi nije jedini. WOW
Trebalo je to da vas saceka mnogo pre. Ali, bolje kasno, nego nikad.

Evo ti malo materijala. Od 36:00 krece show di Moggi.

[youtube][/youtube]

Rubentini bili i ostali.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2011, 21:20

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: :mrgreen: kad tako sve znas, a vjeruj mi dosta toga ne znas, reci ti meni koje je to Juventus utakmice namjestio?? kad nadjes taj podatak javi, al molim te uzmi zakljucke i presudjene stvari italijanskog pravosudja a ne clanke morattieve gazzette dello shit i ostalih satelita, pa cemo mi ,kad to nadjes, opet da idemo u Seriu B,na tvoje zadovoljstvo i zadovoljstvo sirokih masa :lol:

Namestio je one u kojima je Moggi trazio sudije. To vise niko ne spori. Spori se samo to da Moggi nije jedini. WOW
Trebalo je to da vas saceka mnogo pre. Ali, bolje kasno, nego nikad.

Evo ti malo materijala. Od 36:00 krece show di Moggi.

[youtube][/youtube]

Rubentini bili i ostali.
dobro te je "namjestio", eh sad navedi mi sta je zauzvrat dao kao "placanje" namjestanja, nisu mu to valjda nako iz prijateljskih razloga namjestili sudiju kojeg hoce?? vec sam to napisao, sudija na tom istom sudjenju je izjavio,dakle zvanicna sudijska "presuda" , zakljucak, dakle nakon izvresnog istrazivanja, taj isti sudija sto nas je poslao u seriu B,dakle isti taj dzelat ili grupa dzelata, je rekla da utakmice Juventusa ,tri na koje se sumnjalo,nisu namjestene, povrijedzeno je pravilo 1 i 6 iz nekog tamo clana zakona,nemam pojma naziv,zvanicna presuda je "urdruzivanjem i POKUSAJ stvaranja okruzenja za sportske prevare" ovo je laciki jer je nemoguce prevest pravno sa italijanskog tacno na bosanski jezik, nigdje ni jedan rijec "namjestanje" niti utakmice niti rezultata, ako imaju te utakmice, sto nisu rekli koje su, pa da ih i mi nako uz kokice pogledamo, i ta presuda je tako bila "teska" da je Juve imao vremena i volje u vrhu da se zali na nekom drugom sudu ,nikad ta ista ekipa ne bi ispala u drugu ligu, al tada su bili razni pritsci da se to rijesi odmah, da se ne pravi skandal i da repka ne trpi, dakle nekom u interesu je bilo da se to ne vuce, mani me "namjestanja" jer je se radilo o telefonskim razgovorima sa sudijskim dezignatorima, sto su svi radili dakle od Reggine do intera, al "neko je bio jaci od nekog" i taj drugi je popusio, interesantno je kako su odredzene kompanije u vlasnistvu morattia poslije calciopolia postale sponzor juventusa a te iste Moggi nikad nije dozvoljavao da pridju klubu i da se promovisu, tako,eto ukratko od mene, djecica sto citaju zutu stampu govore o namjestanju, a presude iako suda koji je pristrasan,al eto priznacemo ih, nisu takve, mrsko mi dalje, jer pricam bezze, kad ce i Moggia sad na civilnom sudu da slome,a taman mu krenulo, a sto li... neko se usro tamo iza zavjese, pa se vrse pritisci, da nije tuzno bilo bi smijesno :mrgreen: mada , na kraju i jeste smijesno, imamo regularno prvenstvo, vec 6 godina :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 apr 2011, 21:33

Jbga, kad ti verujes u "Farsopoli", ne moze se sa tobom razgovarati.
Jos da cujem da su Elkanni vlastiti klub izbacili u Serie B, pa da ugodjaj bude kompletan.
U sve covek moze da veruje, samo ako pozeli. ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2011, 21:43

how nice, eto puno si mi dokaza dao, jbga, nisam znao za te novcane transakcije Moggia sudijama :mrgreen: imas snimak razgovora Moggia i sina mu, kad mu sin govori da ga u Torinu ne zele i spominje Montezemola, eh sad sto bi to njegov sin pricao tati, nako jer se napusio??? ili??? Moggi nije cvijecka,daleko od toga, al je dovoljno "posten" i ima muda da kaze, okay mi isli u Seriu B, okay, a sta cemo sa ostalim sto su isto to radili, nego da ne spominjem i Meania koji u razgovoru je daleko eksplicitniji od Moggia, gdje lijepo kaze, parafraziram" tata Bersluconi naredio to i to,mora to tako i tako", al slucajno neko te snimke "zagubio" pa se sad nasli a sad kad su se nasli, hoce da prekinu slucaj, kao jbga konflikt interesa ili sta vec jedne sutkinje ili sumnja na pristrasnost, pristrasnost??? mora da se sale, nama je "presudio" Guido Rossi interovac, pristrasnost??? nego lijepo je to pravo, puno fazona, ako se ne varam kad imas po engleskom mistrial, prekid sudjenja, odnosno obnavljanje procesa ponovo, dokaze koje si predocio na ponistenom sudjenu ne mozes koristi u novom, how convenient, taman kad je Moggi nasao nove snimke, hoce ljudi mistrial, ne znam da li to moze u italijanskom pravosudju jer ne poznajem isto, al znam da u nekima moze, a i ovdje mi smrdi na to, pravda???? to samo postoji u bajkama kad nam mame nase pricaju u 4godini zivota :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2011, 21:50

Juventus je nepravedno izbacen...

Treba biti realan jbg, pa sve sagledat ...pa cak i ovaj novi proces...samo potvrđuje da je u pitanju jedna velika zavjera...pa zalosno je sta sve rade...izmisljaju neka nova pravila i sta sve ne...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 apr 2011, 22:22

sarajlija89 je napisao/la:Juventus je nepravedno izbacen...

Treba biti realan jbg, pa sve sagledat ...pa cak i ovaj novi proces...samo potvrđuje da je u pitanju jedna velika zavjera...pa zalosno je sta sve rade...izmisljaju neka nova pravila i sta sve ne...

Poor Juve, ne bi oni ni mrava zgazili, jer oni nikada ne gaze mrave...

:cry: :cry: :cry:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2011, 22:51

Isto kao i braca iz Milana,ni vise ni manje...samo sto su dvostruki arsini u pitanju, kada se govori o tim stvarima..realno

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 apr 2011, 23:26

sarajlija89 je napisao/la:Isto kao i braca iz Milana,ni vise ni manje...samo sto su dvostruki arsini u pitanju, kada se govori o tim stvarima..realno
To su tvoje/vase opservacije. Moggi nije radio ni za jedan od ta dva kluba, vec za onaj za koji ti navijas.
Zato te kao pristrasnog coveka ne racunam za ozbiljno. :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2011, 23:33

Ne treba tu Moggi...vi potencirate tu pricu oko Moggija ,tako da Moratti i Berlusconi uopce ne spadaju u tu pricu,kao da nikad nista nisu uradili...

Jbo ba Moggija...nismo slijepi...nista on nije radio,sto i ova dvojica,a Bgm i svi drugi ne rade ili nisu radili...

To su ti dvostruki arsini o kojima govorim,gleda se samo Juventus i sve vezano za njega,drugi tu nisu bitni i to prolazi u vecini slucajeva...jbg...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 apr 2011, 23:41

sarajlija89 je napisao/la:Ne treba tu Moggi...vi potencirate tu pricu oko Moggija ,tako da Moratti i Berlusconi uopce ne spadaju u tu pricu,kao da nikad nista nisu uradili...

Jbo ba Moggija...nismo slijepi...nista on nije radio,sto i ova dvojica,a Bgm i svi drugi ne rade ili nisu radili...

To su ti dvostruki arsini o kojima govorim,gleda se samo Juventus i sve vezano za njega,drugi tu nisu bitni i to prolazi u vecini slucajeva...jbg...
Boli me paja (ne Paja :lol: ) za oba milanska kluba, ali nisi u pravu. U'vacen je samo Luciano, ovi su se izvukli.
Da li su krivi ili ne, da se nagadjati. Kod Luciana nema nagadjanja - kriv je.
A sve drugo je vas wishful thinking.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 apr 2011, 23:46

Preseravate, znate svi da su to sve isti mafijaši, ali eto nekom je smetao Juventus (Moggi), i na kraju šta su svi radili za to je samo Juve osuđen, ali eto kad je to bilo pravedno što ponovo nakon toga svako malo sumnjive situacije, naravno igrom slučaja iste sudije su u igri i još mnogo toga, calciopoli je donio samo izbacivanje Juventusa u Seria B i šta to još?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 apr 2011, 23:51

juventus 0244 je napisao/la:Preseravate, znate svi da su to sve isti mafijaši, ali eto nekom je smetao Juventus (Moggi), i na kraju šta su svi radili za to je samo Juve osuđen, ali eto kad je to bilo pravedno što ponovo nakon toga svako malo sumnjive situacije, naravno igrom slučaja iste sudije su u igri i još mnogo toga, calciopoli je donio samo izbacivanje Juventusa u Seria B i šta to još?
Derbi con Crotone in Serie B.

Jbga, zivot je nekad siv, nekad zut.

Kralo se decenijama, red je da se plati 1 godinu zbog toga. 8-)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 apr 2011, 00:07

MaGiCa je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Preseravate, znate svi da su to sve isti mafijaši, ali eto nekom je smetao Juventus (Moggi), i na kraju šta su svi radili za to je samo Juve osuđen, ali eto kad je to bilo pravedno što ponovo nakon toga svako malo sumnjive situacije, naravno igrom slučaja iste sudije su u igri i još mnogo toga, calciopoli je donio samo izbacivanje Juventusa u Seria B i šta to još?
Derbi con Crotone in Serie B.

Jbga, zivot je nekad siv, nekad zut.

Kralo se decenijama, red je da se plati 1 godinu zbog toga. 8-)
hmmm, e vidis kako nemas sad argumenata, ali nema veze, najbitnije je da se Juve vratio, a dusmani neka crknu :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 apr 2011, 00:27

juventus 0244 je napisao/la: hmmm, e vidis kako nemas sad argumenata, ali nema veze, najbitnije je da se Juve vratio, a dusmani neka crknu :D

Nije to nedostatak argumenata, vec samo nastavljanje sa vama. Vi biste hteli da vidite ledja Interu i Milanu, da i oni dolijaju, kao sto ste vi dolijali. To je wishful thinking.
Kad se dokaze suprotno, ja cu ih smatrati za jednake vama. Ovako, vi ste Rubentus, a oni su AC Milan i FC Internazionale. ;)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.