PopravnaToljaga je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:25Arsenal ima bolji roster u onih 15-20 igrača koji se koriste u EPL od Liverpoola i nisu ispred njih na tabeli, ne ide mi nikako u glavu ta informacija.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
PopravnaToljaga je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:25Arsenal ima bolji roster u onih 15-20 igrača koji se koriste u EPL od Liverpoola i nisu ispred njih na tabeli, ne ide mi nikako u glavu ta informacija.
niste ni imali sanse nikad, decko redom sve odbio a jasno je i zasto.. odrastao pored stadiona, debitovao sa 15, ostao pribran i normalan u glavi sto je najvaznije i evo rezultatawadethegreat je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:28Kako je meni krivo sto nismo Nwanerija onda uzeli...
Pa igramo boju sezonu od njih u svim takmicenjima. Tako da ima smisla to sto govorisJayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:32golman Liverpoola je bolji za klasu, Van Dijk je za klasu bolji od stopera Arsenala, Salah je bolji igrač nego svi ofanzivci Arsenala skupa, a Trent je bolji kreator od sve i jednog igrača Arsenala, eto ti odgovora.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:25Arsenal ima bolji roster u onih 15-20 igrača koji se koriste u EPL od Liverpoola i nisu ispred njih na tabeli, ne ide mi nikako u glavu ta informacija.
I to s krš minutažomQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:36niste ni imali sanse nikad, decko redom sve odbio a jasno je i zasto.. odrastao pored stadiona, debitovao sa 15, ostao pribran i normalan u glavi sto je najvaznije i evo rezultatawadethegreat je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:28Kako je meni krivo sto nismo Nwanerija onda uzeli...sa 17 ima 7 golova ove sezone
![]()
Prodali bi ga u Ipswich umjesto Hutchinsona za 15 miliona.wadethegreat je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:28Kako je meni krivo sto nismo Nwanerija onda uzeli...
Svi od jačih nas redovno dobijaju.
Da ali Ronaldo nikada nije čuo za njega pa to odmah pada u vodu.
Sta je sad kenjao?feniksptica je napisao/la: ↑03 feb 2025, 11:32G Neville je trenutno najogavniji čovjek na planeti. Pu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.