Ma WWE vise i ne kriju ni oni ni NFL. Nisu igraci u tome, oni igraju, no veca poltika iz pozadine. Vise nego ocigledno
NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Ma sve je to entertainment

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ni trener nije znao da ce mu trade glavnog igraca LOL
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nico Harrison told The News that he and Lakers counterpart Rob Pelinka began having "basketball" conversations MORE THAN A MONTH AGO. “Then all of a sudden we’re like, ‘Would you ever do this?’ ‘Nah, you’re joking, right?’ ‘Hmm. Interesting. Maybe I would.’
Nico Harrison when asked how this trade helps the Mavericks long term: "The future to me is 3-4 years from now. 10 years from now I don't know. They probably bury me and [Jason Kidd] by then. Or we bury ourselves."
Frajer se doslovice šprda sa navijačima, pitanje je dana kada će neko atentat izvršiti u Dallasu na ovog klovna. Njegova karijera je svakako završena čim odleti iz Mavsa.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa da su izašli u javnost da hoće da ga trejduju desilo bi se ko sa AD/Hardenom gdje bi on izabrao tim i franšiza bi ga morala trejdovati u taj tim, ostali bi se povukli i opet ne bi dobila dovoljno jer mu ugovor ističe na kraju sljedeće sezone, niko neće da se odrekne 5-6 pikova za rentu na jednu ipo sezonu.
Ovako su procijenili da žele AD i to su i dobili.
Sad kad im i presele Mavericks u Vegas 

Pa uzeli su lika koji je imao ozbiljne povrede u karijeri i pri kraju svog primea, jednostavno poklonili su Luku LAL iz nekog razloga...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:00Ma ovo za Lukine kilograma je suplja prica....Preglupa.
Zasto? Zato sto je milion nacina da mu taj problem rijesis, AKO je to problem bio.Od privatnog kuhara, pa nadalje.Pa eno Zion godinama u NOPu ima taj problem i nikom ne pada napamet da ga trejduje, a ne moze se porediti sa Lukom.
Druga stvar, ako ti to i jeste problem, covjeka stavis na otvoreno trziste.Nema teorije da DAL nije mogao izvuci 5x vise od ovoga sto su im LAL dali.Znaci nema teorije.
Treca stvar, Lukina igra se, kao i kod Jokica, uopste ne zasniva na atletici.On ce isto igrati i sa 30+ godina, tako da ni tu kilogrami nemaju podlogu.Da ne pominjem kako covjek uopste nije imao neku operaciju da kazes da ce ostaviti to neke posljedice u kombinaciji sa pretiloscu.
Ovdje je on ocigledno stao pogresnom liku na zulj ili je GM jednostavno glup i gleda instant uspjeh.Treceg nema.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledajuci ovaj press DAL GMa Nica Harrisona, lik je izgleda samo glup.To je to.Misterija rijesena.
Ni trener mu nije znao za trade.
Ni trener mu nije znao za trade.

Nisam znao da je lik crnac. Sve je onda jasno. Vjerovatno je i jedino crni gm u ligi.
Nasamario ga Pelinka

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ne.Mozda Luku Samanica prije par sezona

Ma ne voli lik Trumpa, a Luka iz Slovenije kao Melanie Trump, eto misterija rijesena 

Cavsi zavrsili Dalas za 8min prve 1/4, ne mozes ni dobru tekmu pogledati kad su se ovi svi sjebali zbog Luke 

50 poena Cavsa u prvoj četvrtini
A golemo strpase im 50 poena u prvoj 1/4. vec mozes klupe ubaciti da igraju
A realno i Mavsi igraju bez 70% tima.Jos Cavsi kad povilene to je to,valjda im nece ubaciti 200 poena 

a je l' stvarno neko misli da je ovaj trejd mogao proći bez vlasnika i još nekih ljudi u klubu? sigurno je Nico sam ovo odradio
-
- Kontakt:
Opet od TOP 10 igraca niko nije na trade listi. Dakle, nisu mogli dobiti Jokica, SGA, Tutuma, Grka..od dostupnih TOP igraca jedino je Davis na listi za trade.dark44 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:22Pa da su izašli u javnost da hoće da ga trejduju desilo bi se ko sa AD/Hardenom gdje bi on izabrao tim i franšiza bi ga morala trejdovati u taj tim, ostali bi se povukli i opet ne bi dobila dovoljno jer mu ugovor ističe na kraju sljedeće sezone, niko neće da se odrekne 5-6 pikova za rentu na jednu ipo sezonu.
Tako da nisu mogli puno birati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.