Arsenal nema sanse za titulu, opusteno.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Fora je u mentalitetu, ja nemam ništa protiv da su nam prvi pratioci već odustali od titule, još bolje. Nekad ti je City disao za vratom kad si prvi pa ništa nije sigurno, međutim ovi odustaju na -6 i utakmicom više al dobro.JayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:05Al kako sam mu usao u glavu, ko da sam ja kriv sto lik ne razlikuje desnu ruku od lijeve
Treba im Khaldoon opaliti par šamara. Zeyebavaju se sa ekipom Txiki i Pep.
Pa zato i kazem, oni vec imaju spreman scenario za svaki kiks do kraja sezone i za sta ce se zalitiFuerza je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:08Fora je u mentalitetu, ja nemam ništa protiv da su nam prvi pratioci već odustali od titule, još bolje. Nekad ti je City disao za vratom kad si prvi pa ništa nije sigurno, međutim ovi odustaju na -6 i utakmicom više al dobro.JayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:05Al kako sam mu usao u glavu, ko da sam ja kriv sto lik ne razlikuje desnu ruku od lijeve
Dobro je pa je Real i odmah ispadanje jer se mogu više posvetiti FA Cupu, ovako s lakšim protivnikom prošli bi i natovarali sebi još dodatne dvije utakmice mrcvarenja , a imaju širinu u timu za još 10ak utakmica sezona i onda ide raspad. Nekad ti utakmice prptiv lakših protivnika samo upropaste stvar dodatno, evo npr Stones je protiv Bruggea izgledao kao igrač,a ustvari je najgori štoper ikada, što se i danas potvrdilo
U pravu si za Stonesa, katastrofa lik.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:11Dobro je pa je Real i odmah ispadanje jer se mogu više posvetiti FA Cupu, ovako s lakšim protivnikom prošli bi i natovarali sebi još dodatne dvije utakmice mrcvarenja , a imaju širinu u timu za još 10ak utakmica sezona i onda ide raspad. Nekad ti utakmice prptiv lakših protivnika samo upropaste stvar dodatno, evo npr Stones je protiv Bruggea izgledao kao igrač,a ustvari je najgori štoper ikada, što se i danas potvrdilo
A Reak jak u sredini sa Modricem od 70 godina i ko im jos tu igra? Onaj sto je bio u Arsenalu na pozajmici?
Puna ekipa polovnjaka i bogalja koji ne mogu hodati, u godinama 2022-2024 samo ih je na vrhu držala čista genijalnost Rodria ponajboljeg među veznjacima ikada, KDBa ,Haalanda ,pomalo Alvareza i koliko toliko još uvijek pokretnih Walkera,Akea i Diasa.
Mamuran od Pedje i daljeQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:01pa evo misli ovaj vas fuerza batica ne odustaje od skidanja pritiska a nama prica o tome![]()
jesi to ljut na brata sto yebem majke onom retosu mojne to pa nece nas jay valjda zavaditi![]()
Ma yebo cigana Ceballosa. Imaju Valverdea, Bellinghema, Camavingu, Tchouamenija...Modric im je dzoker za drugo poluvrijeme, stari majstor.Brokula je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:20A Reak jak u sredini sa Modricem od 70 godina i ko im jos tu igra? Onaj sto je bio u Arsenalu na pozajmici?![]()
Povrede i crveni kartoniPopravnaToljaga je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:25Arsenal ima bolji roster u onih 15-20 igrača koji se koriste u EPL od Liverpoola i nisu ispred njih na tabeli, ne ide mi nikako u glavu ta informacija.
Kako će real zatvoriti najvećeg talenta ikad engleske koji se zove Phil Foden? Kakve je danas asistencije dijelio samolet3 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:26Ma yebo cigana Ceballosa. Imaju Valverdea, Bellinghema, Camavingu, Tchouamenija...Modric im je dzoker za drugo poluvrijeme, stari majstor.
Al opet glavni problem Citya ce biti kako ce sa ovim jadnicima iz odbrane zaustaviti tranziciju Viniciusa, Mbappea i Rodryga.
golman Liverpoola je bolji za klasu, Van Dijk je za klasu bolji od stopera Arsenala, Salah je bolji igrač nego svi ofanzivci Arsenala skupa, a Trent je bolji kreator od sve i jednog igrača Arsenala, eto ti odgovora.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:25Arsenal ima bolji roster u onih 15-20 igrača koji se koriste u EPL od Liverpoola i nisu ispred njih na tabeli, ne ide mi nikako u glavu ta informacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.