Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Moguć transfer (posudba) u Coventry sutra s opcijom otkupa.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mozda se snadje u engleskoj bolje nego sto mislimo, samo nek ode bilo gdje i nek pocne igrati redovnije, sad kad treba najvise da igra i napreduje njega nidje nema.. ima potencijala potreban je samo rad
Uh ovo je najbokja vijest ako se desi.
On nam bas treba u formi za kvalifikacije.
Ma ekstra, championship je simpaticna liga.
Idemo Coventry i Plymouth

On nam bas treba u formi za kvalifikacije.
Ma ekstra, championship je simpaticna liga.
Idemo Coventry i Plymouth

BašČelik!
Ja njega nešto ne vidim sa svojim stilom igre u Coventryju, mislim da bi bilo šta u Italiji bilo bolji izbor. Nadam se najboljem jer će teško dobiti popravni. Inače Coventry mu je bio nuđen i ljetos, tako da je ovo bilo samo izgubljeno vrijeme.
Makar ce ojacati. Ono njegovo padanje kod bilo kakvog kontakta je najveci problem.
Ma ocito je svjestan toga pa se cekalo toliko za transfer, ali se nije mogao naci angazman.
Dobro je,samo neka igra svaku.
BašČelik!
Samo nek ide vise negdje da igra. Povraca mi se od njegovih poziva, a nicim ih ne zasluzi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zar Coventry nije vec odbio ljetos nekad? Nije on za engleskog fudbala, pogotovo ovakav kakav je trenutno - bez utakmica od zadnjeg reprezentativnog okupljanja. Fizicki totalno nespreman samo moze ici iz kiksa u kiksu u atomskom tempu kakav se tamo igra, ali opet mu je bolje i to nego da ostane na tribinama Ajaxa. U svakom slucaju, ako do Rumunije ne udje u rotaciju bilo gdje - ne treba ga ni zvati.
Do kad uopste traje prelazni rok? Znam da nije isto u svim ligama pa zato i pitam, mislim da ga jos 6 7 dana ukoliko ne uspije Coventry mogu negdje poslat u Holandiji ili van liga petice..
-
- Kontakt:
Beli rece da ce najvjerovatnije ostat u Ajax i ovaj prelazni.
-
- Kontakt:
Danas transferni prozor zatvaraju Belgija, Danska, Njemačka, Francuska, Italija, Španija, Engleska, Škotska, Vels i Sj. Irska.
U utorak će klubovi još moći kupovati i prodavati u Nizozemskoj, Portugalu i San Marinu.
Izrael tržište zatvara u srijedu, a Austrija u četvrtak.
-
- Kontakt:
Matt Grimes je potpisao za Coventry igra poziciju DM, i tu destinaciju mozemo otpisat.
Beli sve zna, kao da im je svima menadzer. Jedini istinski insajder....Sindikat12 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 08:41Beli rece da ce najvjerovatnije ostat u Ajax i ovaj prelazni.
Ne postoji nikakvo opravdanje da se Tahirović nađe na spisku, to bi bio ozbiljan autogol selektora.
Šta više, Tahirović je sada u fazi kada ga trebna kazniti radi tvrdoglavosti, a ne podržati jer je u problemu.
Zasad se na ovu temu nema šta puno više reći, jer ulazi u kategoriju bivših igrača.
Šta više, Tahirović je sada u fazi kada ga trebna kazniti radi tvrdoglavosti, a ne podržati jer je u problemu.
Zasad se na ovu temu nema šta puno više reći, jer ulazi u kategoriju bivših igrača.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Goalgetter
- Kontakt:
Apsolutno, dobio je podrsku u momentima kad mu je trebala, ako ne promjeni sad klub sam je sebi kriv, nema vise sta da trazi na spisku.Horoz je napisao/la: ↑03 feb 2025, 14:12Ne postoji nikakvo opravdanje da se Tahirović nađe na spisku, to bi bio ozbiljan autogol selektora.
To je toHoroz je napisao/la: ↑03 feb 2025, 14:12Ne postoji nikakvo opravdanje da se Tahirović nađe na spisku, to bi bio ozbiljan autogol selektora.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Benjamin Tahirović neće napustiti Ajax u ovom prelaznom periodu.

-
- Kontakt:
Realno, mjesta za poziv ne bi smjelo biti ako ostane u Ajaxu.
Svi mi koji smo podrzavali Tahirovica vodili smo se istom logikom - imas igraca kojeg je neko kao Ajax htio platiti 8 miliona, ima 21 godinu, ima 60ak utakmica na vrhunskom nivou i pao je u nemilost trenera.
Imas nebitne utakmice u kojima uigravas, pravis tim za buducnost, bez rezultatskog imperativa i pozivanje Tahirovica nisu opravdavali samo veliki nepismeni stručnjaci koji prate i Orenburg i Zvezda Mladost Lucani u isto vrijeme i znaju apsolutno sve te oni kojima je Barbarez meta pa se hvataju za sve.
Pruziti mu priliku u nadi da ce mu se tako pomoci da nadje klub gdje ce igrati i da imamo rjesenje za 10+ godina je ispravan potez. Ako mali kreten ne ode i odluci sjediti za 50k na klupi/tribinama, onda moze na tribine i sad kad ipak trebamo imati igrace koji mogu napraviti rezultat jer su u takmicarskoj formi.
Svi mi koji smo podrzavali Tahirovica vodili smo se istom logikom - imas igraca kojeg je neko kao Ajax htio platiti 8 miliona, ima 21 godinu, ima 60ak utakmica na vrhunskom nivou i pao je u nemilost trenera.
Imas nebitne utakmice u kojima uigravas, pravis tim za buducnost, bez rezultatskog imperativa i pozivanje Tahirovica nisu opravdavali samo veliki nepismeni stručnjaci koji prate i Orenburg i Zvezda Mladost Lucani u isto vrijeme i znaju apsolutno sve te oni kojima je Barbarez meta pa se hvataju za sve.
Pruziti mu priliku u nadi da ce mu se tako pomoci da nadje klub gdje ce igrati i da imamo rjesenje za 10+ godina je ispravan potez. Ako mali kreten ne ode i odluci sjediti za 50k na klupi/tribinama, onda moze na tribine i sad kad ipak trebamo imati igrace koji mogu napraviti rezultat jer su u takmicarskoj formi.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.