AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

edoox
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la edoox » 02 feb 2025, 20:09

milanist je napisao/la:
02 feb 2025, 20:01
E **** te grob

Sve ti ybem levatsko, branis se citavo drugo poluvrijeme. mrs u pizdu materinu vise. Umjesto da uzmes 3 boda ovako ga primis.
Gurat će lik dok ima sreće, Leao kakav god da jeste, mora ostati do kraja u slučaju neke kontre. Debilan lik, gore vodi tekme nego Fonseca.
Ove gluposti da bekove stavljaš u vezu su idiotske. To dovoljno govori da on nema niti znanja ,a niti muda da ubaci nekog juniora. Ziheraš teški, al ponestat će sreće kad tad i onda nastupa totalni jad i čemer.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 feb 2025, 20:10

Ja bih ovo sve novčano kaznio. Taj gol je bio toliko očekivan. Ne zbog 3 poništena gola., ne zbog 3 okvira gola nego zbog one kontre prije izjednačenja. Bilo je skoro 5 na 3 a oni zaustavljaju loptu ne centru i vraćaju pred svoj gol.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 feb 2025, 20:11

edoox je napisao/la:
02 feb 2025, 20:09
milanist je napisao/la:
E **** te grob

Sve ti ybem levatsko, branis se citavo drugo poluvrijeme. mrs u pizdu materinu vise. Umjesto da uzmes 3 boda ovako ga primis.
Gurat će lik dok ima sreće, Leao kakav god da jeste, mora ostati do kraja u slučaju neke kontre. Debilan lik, gore vodi tekme nego Fonseca.
Ove gluposti da bekove stavljaš u vezu su idiotske. To dovoljno govori da on nema niti znanja ,a niti muda da ubaci nekog juniora. Ziheraš teški, al ponestat će sreće kad tad i onda nastupa totalni jad i čemer.
A vidi, frisak je i jos je rano za bilo kakvu osudu. Veceras mu zamjerim samo sto se branio neki 35-40 minuta. Ne mozes tako ybemu sve, pa igraj druze pa sta bude. Ok mi je da se vrani zadnji 10-15 minuta, ali ono sto smo vidjeli u drugom dijelu nije na nivou Milana...Barem ne onog kojeg pamtimo ...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 feb 2025, 20:12

A jbmu po prikazanom inter je zasluzio bod, al ovo mi tako ubije moral kad ga primis na samom kraju. Pa zasto se nije moglo malo stati na loptu drzati je na njihov polovici, jbt i oni su pocrkali nisu mogli hodati vise. Thuram valjda jos lezi na centru i ceka da ga odnesu koliko je crkao.

Steta steta, mogli i morali smo upisati 3-cu pobjedu zaredom nad njim

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 02 feb 2025, 20:14

Zasluzeno 1:1
WAlker Ranger je odlican, al ona stativa Thurama je njegova greska. Ne mozes se onako dopustit da te mladi Thuram ubaci iza LEao.
Jimenez je veceras bio grozan. Prodor u sredinu, vidi vec 4 sekunde Chuku kako mu se otvara na desnom krilu, ali djete neda loptu ko da mu je babo kupio.

Mislim da je to bila odlucujuca greska ove tekme. Prije toga Camarda se izvuce na sut i tik preko gola. I onda ovakva glupost Jimeneza, gdje je mogao dat loptu koju Isma, Fofana i Tidzolino uvijek daju, al ne debil hoce nesto svoje. Tu sam osjetio da nesto nece izac kako treba, i onda eto, poslije 3 stative gol.

Dobra tekma, Ranger odlican, moram povuc svoje konstatacije kad je trebao doci, ali sad vidis koliko su nasi mamlazi na desnom beku nikakvi. Kad ti jedan penzioner iz Enlgeske lige drzi lekciju. Ono smece od Royala zelim sto dalje od kluba i drugi igraca, posalji ga nek cisti stadio, nesto vise nije zasluzio. Strahinja i Tomori su nasa najjaca odbrana i drago mi je da su ostali. Sad vidis koliko uprava nema pojma sta radi. Prejaka tekme nji dvojice, ni jednu nisu ispali. Mike je kriv za umalo 2 gola samo za primljeni nije.

I ostaje zal za ne dosudeni penal, al zabari su to, zato im od srca zelim sve najgore u Europi, pa da Bog da poispadali svi u playoffu a Milan osvojio Champions League

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 feb 2025, 20:14

Iskren da budem, ne vidim neku veliku razliku između Fonsece i Conceicaoa u pristupu igri i pripremi utakmica. Ova sezona nam je ionako piši propalo. Nadajmo se samo da će se do iduće sezone nekako dohavizati i skontati šta i kako dalje.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 feb 2025, 20:26, ukupno mijenjano 2 puta.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 02 feb 2025, 20:18

milanist je napisao/la:
02 feb 2025, 20:11
edoox je napisao/la:
02 feb 2025, 20:09
milanist je napisao/la:
E **** te grob

A vidi, frisak je i jos je rano za bilo kakvu osudu. Veceras mu zamjerim samo sto se branio neki 35-40 minuta. Ne mozes tako ybemu sve, pa igraj druze pa sta bude. Ok mi je da se vrani zadnji 10-15 minuta, ali ono sto smo vidjeli u drugom dijelu nije na nivou Milana...Barem ne onog kojeg pamtimo ...
Ma drug nadigrani smo u svakom segmentu igre, cijelu tekmu. Lik je klosar, koji je izmjenama povukao ekipu, rekao da igraju oprezno i onda kada malac napravi pičvajz sa onom loptom što nije gurnuo Čukvezeu, histeriše mu što je nije gurnuo u prostor!
Ja sam dovoljno vodio veceras, malo cemo odmoriti dok bar osnove fudbala ne budu pokazivali na terenu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 feb 2025, 20:19

Zanimljivo kako je štovaoc Piolija nezadovoljan bodom, hvala bogu pa se sa Piolijem nismo nikad morali braniti i što smo cvjetali na terenu. :mrgreen:
Ljudi su nas ponižavali i sramotili pod njegovim vodstvom, sreća pa nas je mrtvi Fonseca spasio bruke da ne ostane u historiji zapisano 7 poraza u nizu.

Kako rekoh, ja bih remi prije utakmice objeručke prihvatio. Šteta jedino zbog tajminga kad se dao gol, ali bilo bi fer reći da je zasluženo.

Ljudi, igraš protiv Intera koji je uigrana mašinerija i bolja momčad, naravno da se prinudno moralo grčevito braniti do kraja. Htio ili ne htio, moraš.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 feb 2025, 20:20

Guranje Jimeneza i Terraciana u sredinu je dokaz kakve su opcije sa klupe za sredinu terena. Jednostavne ne postoje
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 feb 2025, 20:23

Inter ih nadirao u svakom segmentu, sredina je i donekle postajala dok nije izašao Benacser….sto neko kaže nestaće sreće koja nas Mistera prati, pa će onda biti 1-4 ili 1-5 umjesto 1-1….. pozitivno je večeras sto se moglo vidjeti da u Camardi ima štofa da postane odličan napadač….a ostalo promućkaj i proli :kafa:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 02 feb 2025, 20:24

Sinpos je napisao/la:
02 feb 2025, 20:05
Chukwueze nije ispratio svog covjeka...Puno smo srece imali i treba priznati da je ovo zasluzeno. Steta sto su se tako povukli, ali evidentno je bilo da je nestalo snage. Reijnders se skoro nije ni vidio u drugom poluvremenu
I to dva puta, okom čuva svog čovjeka, Walker ne može vjerovat šta gleda, dakle lik ušao 5min ranije yebo ga otac. Čist promašaj trenera ubaciti mrtvog-hladnog lika, umjesto da grize, gine, Chukwueze trčkara.

Ma da, realno su zaslužili poraz, x stativa, poništenih VAR-ova i po igri gosti bolji.

Camarda u Monzu? Nisu normalni, pa mali je već sada korisniji od Tammyja, pametnom dosta - ali ne i Excel moronima :puke:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 feb 2025, 20:33

Milan je imao puno bolju kontrolu nad utakmicom dok smo igrali sa tri veznjaka i dok se prinudno nije morala mjenjati postavka jer nemamo yebenog veznjaka u rosteru.
A naravno da je Inter napadao, iluziorno bi bilo očekivati da neće ubaciti u šestu brzinu kako utakmica bude odmicala.

Izmjene su se vjerovatno morale desiti jer su svi bili izgorili, ali nas je i kvalitet istih koštao. Što opet nije krivica ni trenera ni igrača već... znamo već koga. :yawn:

Braćo moja, imamo dvije pobjede i remi protiv njih ove sezone. Sjetite se našeg mistera Piolija i osjećati ćete se bolje. :mrgreen:

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 02 feb 2025, 20:35

Odlican rezultat, al samo rezultat....nemam rijeci kako bi opisao strucnjaka na klupi Milana....ovo sta on izvodi jos je samo Safet Susic izvodio u onim kvalifikacijama protiv Izraela kad je izveo ekipu bez napadaca....
To sto imamo pozitivan skor macku o rep, kad smo 8 na tabeli....

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 02 feb 2025, 20:37

Ja bih Vazda pristao da nas Inter gazi a da smo ispred njih ili da postignemo svoje ciljeve. Sa Piolijem smo dozivljeli blamaže, gazili su nas za 15minuta, čak nismo nikad bili u prilici da se branimo. Piioli je zbog toga bivši, nije imao pojma, zato je Sergio trenerski mag koji sve radi gore od obojice prethodnima. Neke rezultate ima, to mu niko ne može osporiti, medjutim svi znamo koliko je sreće bilo u njima.

Uknaac
Kontakt:

Post Postao/la Uknaac » 02 feb 2025, 20:39

Falio je Fofana da se zatvori ova utakmica ovako imas Teracciano i A. Jimenez na klupi koji su tanki

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 feb 2025, 20:42

Ma ja, sve je stvar sreće. Šteta što jadni Pioli nikad nije imao sreće pa smo se morali brukati pred svijetom šest utakmica u nizu.

A sve bi bilo... tako... drugačije... da je imao sreće. :|

Sezona je za qurac, ali to nije krivica ovog trenera.

FORZA MILAN !

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 feb 2025, 20:44

Kad god smo imali loptu u nogama, bili smo opasni i stvarali prilike. Onda smo se kukavički povukli zadnjih 30 minuta, kao da gledam Torino ili Veronu kada se brane u bunkeru protiv favorita. Sve u svemu, ne vidim neku svijetlu budućnost ni s ovim portugalskim tersom na klupi, možemo očekivati samo dodatno pogoršanje atmosfere i međuljudskih odnosa u svlačionici. 😊
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 feb 2025, 20:47, ukupno mijenjano 3 puta.

Sinpos
Kontakt:

Post Postao/la Sinpos » 02 feb 2025, 20:45

Conceicao je trener tipa Simeone. Cvrsta igra u odbrani i ne bas lijepa i leprsava igra. Samo sto je covjek dosao u sredini sezone u klub koji nema ni glavu ni rep. Nadam se da ce do kraja prelaznog roka doci jedan veznjak, jer je evidentno da tu nemamo sirine, a ni prevelike kvalitete (osim Fofane i Reijndersa)
Forza Milan!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 feb 2025, 20:48

edoox je napisao/la:
02 feb 2025, 20:18
Ma drug nadigrani smo u svakom segmentu igre, cijelu tekmu. Lik je klosar, koji je izmjenama povukao ekipu, rekao da igraju oprezno i onda kada malac napravi pičvajz sa onom loptom što nije gurnuo Čukvezeu, histeriše mu što je nije gurnuo u prostor!
Ja sam dovoljno vodio veceras, malo cemo odmoriti dok bar osnove fudbala ne budu pokazivali na terenu.
Ma sve stoji brate sto kazes, ali ne zelim da mu sudim jos sto se tice ukupnog dojma jer ruku na srce nije dugo tu. Za veceras je krivac za ovakvu pic.kastu igru. Da li je to zbog straha ili neceg ne znam, ali ne mozes se braniti 40minuta protiv jaceg protivnika a da ga ne primis.
rope11 je napisao/la:
02 feb 2025, 20:19
Zanimljivo kako je štovaoc Piolija nezadovoljan bodom, hvala bogu pa se sa Piolijem nismo nikad morali braniti i što smo cvjetali na terenu. :mrgreen:
Ljudi su nas ponižavali i sramotili pod njegovim vodstvom, sreća pa nas je mrtvi Fonseca spasio bruke da ne ostane u historiji zapisano 7 poraza u nizu.
Znam da aludiras ne mene, i nije problem. Normalno da nisam zadovoljan bodom kad si imao prednost do nadoknade. Pisao sam evo vec i prije sta zamjerim novom treneru.
Sto se tce Piolia i vas anti Pioloa. Stoji da ga je Inter kostao otkaza, doduse i Roma u LE. Ali ako te ikako sjecanje sluzi, sjetiti ces se da smo i sa njim znali okretati Intera ( Sergio je tu tek dva derbija, ima vakta da zareda sa porazima). Dalje, koji smo zavrsavali na kraju sa Pioliem, a koji cemo zavristi sad, strepimo za LP. Sa Mister Piolijem smo uzeli i skudeto sa osredjnom skvadrom. Tako da mozda bi nekad mogli i malo postovanja pokazati, a ne lupati svaki put.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 feb 2025, 20:49

Inter nas nije dobio niti jednom ove sezone. Da je to neko rekao na početku sezone, niko mu ovdje ne bi vjerovao. Jednostavno su bolja ekipa i mnogo uigranija.

Milan uz nedostatke u nekim dijelovima tima ima i nesreću da je trener došao u sred sezone gdje se igra svaka tri dana, i na sve to skoro svaki drugi meč otkako je došao je derbi. Sljedeći već u srijedu, ako se ne varam 5 u prvih deset mečeva novog trenera.

Danas Pavlović opet odličan. Walker nikakvo iznenađenje, čovjek je armirani beton.

Derbi je došao u nezgodnom momentu ali nisu izgubili. Glavu gore, sljedeći meč je Roma u srijedu. Kup treba shvatiti ozbiljno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, meecko, realniTakticar i 3 gosta.