Zasluzeno 1:1
WAlker Ranger je odlican, al ona stativa Thurama je njegova greska. Ne mozes se onako dopustit da te mladi Thuram ubaci iza LEao.
Jimenez je veceras bio grozan. Prodor u sredinu, vidi vec 4 sekunde Chuku kako mu se otvara na desnom krilu, ali djete neda loptu ko da mu je babo kupio.
Mislim da je to bila odlucujuca greska ove tekme. Prije toga Camarda se izvuce na sut i tik preko gola. I onda ovakva glupost Jimeneza, gdje je mogao dat loptu koju Isma, Fofana i Tidzolino uvijek daju, al ne debil hoce nesto svoje. Tu sam osjetio da nesto nece izac kako treba, i onda eto, poslije 3 stative gol.
Dobra tekma, Ranger odlican, moram povuc svoje konstatacije kad je trebao doci, ali sad vidis koliko su nasi mamlazi na desnom beku nikakvi. Kad ti jedan penzioner iz Enlgeske lige drzi lekciju. Ono smece od Royala zelim sto dalje od kluba i drugi igraca, posalji ga nek cisti stadio, nesto vise nije zasluzio. Strahinja i Tomori su nasa najjaca odbrana i drago mi je da su ostali. Sad vidis koliko uprava nema pojma sta radi. Prejaka tekme nji dvojice, ni jednu nisu ispali. Mike je kriv za umalo 2 gola samo za primljeni nije.
I ostaje zal za ne dosudeni penal, al zabari su to, zato im od srca zelim sve najgore u Europi, pa da Bog da poispadali svi u playoffu a Milan osvojio Champions League