English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Skelly
momak napravi veleslalom pored onih cunjeva.

Re: IRe: English Premier League
Ima sigurno fore da lufta jednu sezonu ali ne na ovakav način. 3 mjeseca stavlja jednog veznog igrača. PSG i Arsenal bukvalno isti porazi.
4-IN-A-ROW
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najgora moguća stvar se desila večeras a to je pobjeda Arsenala.
Sad će misliti da mogu do titule
Sad će misliti da mogu do titule

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nemoj im taj pritisak. Lakše im je ovako kad kažu da je titula izgubljena (zbog sudija naravno), da je Liverpool već šampion i da će biti epski choke ako ne osvoje ove sezone.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:36Najgora moguća stvar se desila večeras a to je pobjeda Arsenala.
Sad će misliti da mogu do titule![]()
City je mrtav u veznom redu, prosuli koliko miliona ovaj januar a neće se osjetiti na terenu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta nije tacno od ovog? znaci ako dobijete zaostalu to je 9 bodova vise pa treba da se ugasite ako to prokockate.. mi necemo dobiti sve do kraja sanse nema cak i da vi kiksate tako da ne razumijem zasto bi iko mislio da mi mozemo uzeti tituluFuerza je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:39Nemoj im taj pritisak. Lakše im je ovako kad kažu da je titula izgubljena (zbog sudija naravno), da je Liverpool već šampion i da će biti epski choke ako ne osvoje ove sezone.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:36Najgora moguća stvar se desila večeras a to je pobjeda Arsenala.
Pa zato što je Liverpool prvi, po vašim riječima klub koji je poznat po bottlanju titula. Zašto mislite da ne možete stići takvu ekipu?QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:41sta nije tacno od ovog? znaci ako dobijete zaostalu to je 9 bodova vise pa treba da se ugasite ako to prokockate.. mi necemo dobiti sve do kraja sanse nema cak i da vi kiksate tako da ne razumijem zasto bi iko mislio da mi mozemo uzeti tituluFuerza je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:39Nemoj im taj pritisak. Lakše im je ovako kad kažu da je titula izgubljena (zbog sudija naravno), da je Liverpool već šampion i da će biti epski choke ako ne osvoje ove sezone.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:36Najgora moguća stvar se desila večeras a to je pobjeda Arsenala.
- feniksptica
- Kontakt:
Zato što vas prate isti takvi ko vi...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JayCatwright
- Kontakt:
Ekipa koja je nula puta osvojila LP je ista kao Liverpool. Nice
Fair enough.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa evo odgovorio sam ti gore vi evo da kiksate 5 od zadnjih 15 tekmi mi necemo dobiti sve pa da vas mozemo prestici prosta matematikaFuerza je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:44Pa zato što je Liverpool prvi, po vašim riječima klub koji je poznat po bottlanju titula. Zašto mislite da ne možete stići takvu ekipu?QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:41sta nije tacno od ovog? znaci ako dobijete zaostalu to je 9 bodova vise pa treba da se ugasite ako to prokockate.. mi necemo dobiti sve do kraja sanse nema cak i da vi kiksate tako da ne razumijem zasto bi iko mislio da mi mozemo uzeti titulu
znaci moramo dobiti 15 od 15 da bi osvojili pa nije crtani

Ekipa koja ima jednu ligašku titulu u četiri decenije je velikan, Gerard im je najveća legenda kluba, on nema ni jednu.
- Marsal
- Kontakt:
Napokon onaj City uz koji smo svi odrasli.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najveća legenda kluba je King Dalgliš
MANIJACI JUG 1987
- JayCatwright
- Kontakt:
Arsenal dolazi na Anfield, tu nemaju nikakve sanse i bit ce isprskani kao po obicaju zadnjih 15 godina
Ništa još nije gotovo, Liverpool do kraja sezone nema baš lagan raspored, tako da je sve otvoreno. Definitivno da je Liverpool na dobrom putu i da sve ide kako treba, ali tek sad se ulazi u najbitniji dio sezone.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:46pa evo odgovorio sam ti gore vi evo da kiksate 5 od zadnjih 15 tekmi mi necemo dobiti sve pa da vas mozemo prestici prosta matematikaFuerza je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:44Pa zato što je Liverpool prvi, po vašim riječima klub koji je poznat po bottlanju titula. Zašto mislite da ne možete stići takvu ekipu?QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:41
sta nije tacno od ovog? znaci ako dobijete zaostalu to je 9 bodova vise pa treba da se ugasite ako to prokockate.. mi necemo dobiti sve do kraja sanse nema cak i da vi kiksate tako da ne razumijem zasto bi iko mislio da mi mozemo uzeti titulu
znaci moramo dobiti 15 od 15 da bi osvojili pa nije crtani![]()
Nema razloga da se Arsenal miri sa tim da je titula izgubljena.
Kupili nekakve stopere, a nigdje veznjaka gdje im gori kuca
Kako Pep uopste misli izaci na megdan Realu sa 30+ dizelasima u veznom redu tipa Gundogan ili Kovacic i sa onim jadnikom Nunesom u desnom beku
on je taj koji treba zaustaviti Viniciusa 

Kako Pep uopste misli izaci na megdan Realu sa 30+ dizelasima u veznom redu tipa Gundogan ili Kovacic i sa onim jadnikom Nunesom u desnom beku

Niko i ne misliQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:41sta nije tacno od ovog? znaci ako dobijete zaostalu to je 9 bodova vise pa treba da se ugasite ako to prokockate.. mi necemo dobiti sve do kraja sanse nema cak i da vi kiksate tako da ne razumijem zasto bi iko mislio da mi mozemo uzeti tituluFuerza je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:39Nemoj im taj pritisak. Lakše im je ovako kad kažu da je titula izgubljena (zbog sudija naravno), da je Liverpool već šampion i da će biti epski choke ako ne osvoje ove sezone.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:36Najgora moguća stvar se desila večeras a to je pobjeda Arsenala.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa evo misli ovaj vas fuerza batica ne odustaje od skidanja pritiska a nama prica o tome
jesi to ljut na brata sto yebem majke onom retosu mojne to pa nece nas jay valjda zavaditi

jesi to ljut na brata sto yebem majke onom retosu mojne to pa nece nas jay valjda zavaditi

Ja ne mislim da će Arsenal osvojiti, ali da je Liverpool u ovakvoj situaciji kao Arsenal, ne bih smatrao titulu izgubljenom. Posebno jer imaš međusobni duel, a prostora za kiks ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.