English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nemas se sta ni radovat ovakvoj pobjedi. Bio 2. il 4. isti qrac.
Želja*QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:20pa dobro bravo za prognozu nema stagaston je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:12
This aged well.
Pa skratila bi se da su dobili jbg ti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:05
zao mi sto brat skrati sebi godinu zivota a mogo je jos jednom na zanzibar otici![]()
![]()
Doduše kako me pritisak yebe, možda i nemam tu godinu da dam.![]()
![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Previse je primiti 5 golova od ovakve ekipe, city bas grohno
Zasluzujem izvinjenje od svih s kojima sam se raspravljao oko propaliteta zvanog Foden.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobro je pa se Pep smirio i prihvata poraze bez polusaja da sebi naudi, faza prihvatanja.
Ako City ispadne od Reala, i skinu im 40 bodova kako najavise, upitan je i opstanak u ligi, eh da hoce ispast.
Ako City ispadne od Reala, i skinu im 40 bodova kako najavise, upitan je i opstanak u ligi, eh da hoce ispast.
CPOJ
- wadethegreat
- Kontakt:
IRe: English Premier League
E moj Peponja djeca na tebi mrak skidaju... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- feniksptica
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Pljuje neki dan onog jadnog selektora Engleske, kaze nije me igrao na poziciji koja mi najvise odgovara. Covjek mu izmijenjao sve pozicije na terenu i rotirao pola ekipe ne bil mu ugodio da proigra
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
City vraćen na tvorničke postavke. Kroz par sezona derbi grada Manchestera igrat će se u Championshipu
Nemoj ga vise, dosta sto ih je Arsenal rastavio na proste faktore, sad jos vadis i te ispise iz "naftalina".
CPOJ
-
- Kontakt:
Pep totalno ispuhao. Ako im oduzmu bodove bježi on brzinom svjetlosti
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Respekt za Arsenal, nakon trećeg gola se nisu povukli i nisu pružili priliku Cityju da se pokuša vratit u igru. Mali Nwaneri je sve. Svaki put kad ga vidim na terenu me oduševi. Možda i najveći potencijal u ovom trenutku.
Ovaj City treba ozbiljan remont. Nevjerovatno loša ekipa. Ono što je valjalo ostarilo, zamjene nisu na nivou ranijih pojačanja. Odbrana ne liči na aktuelnog šampiona, odavno se znalo da treba novi desni bek. Savinho i Doku mi djeluju samo kao dobri dribleri. Ništa više od toga ne donose. Foden izuzetno loš ove sezone, ovu utakmicu pogotovo. Ostala mi je upečatljiva situacija kad De Bruyne izlazi sam u presing i zove igrače, al jbg kad ti je najbliži Haland šta da očekuješ. Izuzetan napadač, ali luksuzan igrač. Svi ostali moraju biti na nivou da bi mu stvorili priliku. Ne igra presing, ne učestvuje u izgradnji napada. Baš luksuz koji sad nemaju.
Ovaj City treba ozbiljan remont. Nevjerovatno loša ekipa. Ono što je valjalo ostarilo, zamjene nisu na nivou ranijih pojačanja. Odbrana ne liči na aktuelnog šampiona, odavno se znalo da treba novi desni bek. Savinho i Doku mi djeluju samo kao dobri dribleri. Ništa više od toga ne donose. Foden izuzetno loš ove sezone, ovu utakmicu pogotovo. Ostala mi je upečatljiva situacija kad De Bruyne izlazi sam u presing i zove igrače, al jbg kad ti je najbliži Haland šta da očekuješ. Izuzetan napadač, ali luksuzan igrač. Svi ostali moraju biti na nivou da bi mu stvorili priliku. Ne igra presing, ne učestvuje u izgradnji napada. Baš luksuz koji sad nemaju.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- feniksptica
- Kontakt:
Kako spasismo Uniteda da se o njima ne prica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.