Ovo me najvise brini u najavi tekme. Jedino se Pirlo mogao vrtiti u krug i dati onda pas u prostor da izbaci napadaca 1-1 protiv golmana, a nazalost Isma nije ni pola noge od Pirlacelikmilan je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:53Sad kad Bennacer opet krene da se kreće u krug i pravi pogrešne poteze.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Treća pobjeda zaredom, teško. Meni i x dobar.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobar Tomori za sada.
Vidi cigana sto traze penal 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Meni samo nije jasno zasto stojimo ovako visoko i dajemo njima da trce u prostor, a svi su oni naprijed brzi od nasa dva stopera, sreca ona dva ofsajda inace bi vec bio debeli minus. Jednostavno vezni moraju malo pomoci u odbrani.
Jedna stvar mi nije jasna, Conseisao najviše voli igrati 4-4-2. Ne kontam zašto ne proba sa Theom na lijevom krilu i Jimenezom na lijevom beku.
Il Club più titolato al mondo!
Vezni se raspadaju jer imaš dva igrača manje , jedan je qurcobolja koji nije ni zemlje na kopačku nabio, dok na drugoj strani Pulišić nije ni zasmetao šatiranom.
Znao sam da mi nećemo tehnički lijepo igrati pod palicom hedoniste, ali ovo je horor kako je taktički postavio tekmu. Plus ovaj nevidjeni fetiš da forsiras ovu američku prevaru.
Rafa i Tijjani 
Ma tako je momci. Bravo Tidzooooooooooo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
AZ 11.gol u sezoni
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovako bi trebali cesce stajati i cekati kontre i polukontre, jer tu ih mozemo kaznjavati sa Theom i Leaom.
Bravo i za Abrahama i Benasera
Moram pohvaliti Tomorija koji je beton za sada
Bravo i za Abrahama i Benasera
Moram pohvaliti Tomorija koji je beton za sada
Gol u pravo moguce vrijeme. Sad u drugom Inter ce jos vise krenuti naprijed, ubiti ih kontrama i polukontrama i elham 

Tidzoooo, u razdjeljak te ljubim
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Pravo tvrda i oprezna igra, vidi se da nema srljanja i da se prvenstveno gol cuva i iz kontri sta se uradi.
Odlican sut Tijanija, a kasnije i gol. To je sto smo mi uradili. Zasad dovoljno. Pametno igramo, Inter ocekivano aktivniji i vise napada.
Jedva cekam i Abraham da ispadne iz prvih 11. A svakako ocekujem u nastavku i Camardu.
Odlican sut Tijanija, a kasnije i gol. To je sto smo mi uradili. Zasad dovoljno. Pametno igramo, Inter ocekivano aktivniji i vise napada.
Jedva cekam i Abraham da ispadne iz prvih 11. A svakako ocekujem u nastavku i Camardu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ipak dobro poluvrijeme i gol u pravo vrijeme. Obe ekipe prerezervisane i oprezne, moglo bi opet pročepiti u drugom poluvremenu.
Neka me neko ispravi, ali je li ovo prvi put pod Sergiom da Milan prvi vodi? Eh, šta sad očekivati?
Kakav kontrast ove sezone u odnosu na derbije sa Piolijem, bukvalno su napravili bauk od tog Intera iako uopšte nisu tako nadmoćni kad im se suprostaviš uz pravu taktiku.
Neka me neko ispravi, ali je li ovo prvi put pod Sergiom da Milan prvi vodi? Eh, šta sad očekivati?

Kakav kontrast ove sezone u odnosu na derbije sa Piolijem, bukvalno su napravili bauk od tog Intera iako uopšte nisu tako nadmoćni kad im se suprostaviš uz pravu taktiku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Svi smo to prizeljkivali nekad ranije, ali realno nije Theo za krila. On ne ide na dribling i da nesto sam proba ni sa bekovske pozicije kad ima priliku, nego gleda kome ce dodati tako da nema on za krila kuveta. Za wing beka je druga prica, kao Dimarco sto igra vrhunski.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤