FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozete reci da sam lud, al ja najvise polazem nade od ovih pomenutih bas u ovog Gruzijca. I da se dobro pokaze kod nas, ali i da ga kasnije prodamo za ok novac.
- FKS -
Kad smo kod gruzijaca odmah mi u glavi Arabidze sto je igrao za onaj torpedo protiv nas. Ja jest nas isprdao covjek strasno.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ima li kakvih naznaka za lijevog beka? Neko je spominjao Čivića, da li će se uopšte dovoditi neko tu?
Baš ozbiljna lova, nema šta. Ovo je apsolutno iznad svih očekivanja, bar mojih.
- luckystrike
- Kontakt:
Zato i jesi NoProfit.
Hajmo raja na noge lagane podržati danas buduće šampione!
šta šta je, je*em ti
#samoljubav #ništaprofitluckystrike je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:11Zato i jesi NoProfit.
Hajmo raja na noge lagane podržati danas buduće šampione!

Svi na Kosevo da najavimo sampionsko proljece!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
wow kakva injekcija
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Gruzijac je kako stvari stoje završen, dolazi još jedan taj robusni špic. I traže se lijevi bek i stoper, zbog dva gubitka Jovića i Čelika.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 feb 2025, 12:45Ma gruzijac i Koljic dolaze pocetkom sedmice jos se trazi lijevi bek i to je to za ovaj rok.Imaju neke igrace na radaru samo moraju biti brzi jer je rok do 6.2.
Čeliku sva sreća, da nastavi ovim putem i bez povreda u karijeri. On je putokaz kojim ovaj klub mora raditi.
Dakle, sumarum priprema, vidimo da nam fali kvalitetne širine u rosteru, barem u ovom trenutku. I u prošloj polusezoni nam je to falilo, očigledno nismo još toliko financijski jaki, pa si morao prodati Hamzu za "siću" u odnosu na ono što nam je vrijedio i što je mogao donijeti. Eto, usporedbe radi, Zrinjski je imao slične ponude za Bilbiju nakon onih fantastičnih sezona, ali nikad nije otišao. No, kako god, idemo dalje. Dakle, kroz pripreme smo vidjeli razne sisteme, ali najvjerovatnije da ostajemo u toj 352 varijanti, s tim da se dosta nazirala i 3421 formacija sa dvije polušpice.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Samo je ovaj Mudrazija top igrac . Zabi Hajduku 9 gol u sezoni a vezni igrač.
Kakav majstorski gol...bordobijeli je napisao/la: ↑02 feb 2025, 13:28Samo je ovaj Mudrazija top igrac . Zabi Hajduku 9 gol u sezoni a vezni igrač.
Bilo bi dobro da se ovi izostanci riješe posudbama da ne gomilamo bespotrebno igrače ako već nema na tržištu klasnog beka.
Zekić je na presu rekao da je Mudražija skup za nas, zaboravite ga već jednom.
Ne pominju se procenti u transferu Nidala, zna li neko više? Šteta, ako je tako.
Ne pominju se procenti u transferu Nidala, zna li neko više? Šteta, ako je tako.
Odlican igrac, te godine zabio 14 golova. Sad je u Koreji.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bordo nacijo. Mislim da smo uspjeli konacno nakon godina patnje. Izvukli smo se iz mentaliteta mahale i postali pravi klub koji ima sistem i koji ce uskoro vladati bh fudbalakim nebom. Siguran sam da cemo biti u top 5 klubova exyu po rezultatima. Stadion ce biti jedna prekretnica koja ce nam donijeti boljitak. Hvala svim pravim navijacima Sarajeva koji su srcem pomagali da se izvucemo iz ovog stanja. Volim te Sarajevo
Visoko je bilo obeštećenje i morali smo vratiti lokomotivin dug prema njemu, mogli smo mi pokriti njegova potraživanja, ali nakon ovakve sezone, teško da će pomisliti da dođe kod nas, jedino titulu da osvojimo.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, ErosViverosViv, fera, skoJaa, supervizor i 53 gosta.