NK Široki Brijeg

komrad
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la komrad » 10 apr 2011, 21:50

ŠB.TRN je napisao/la:Onaj Sučić nam opet dize zaleđe za rubrike vjerovali ili ne, u 74 minuti.Svaka cast sucu,izdrzao je pritisak,stvarno kako padaju igrači Želje,mogao je dati 10 žutih za simuliranje,mislim da se to mora pceti davat.Pohvalio bih zadnju liniju,ajd reci cu s vratarom.Jure dade gol,ne smijem nista govoriti.Vagner dobar,al vidi se da nema snage i treba ga moliti da trci.Mislim da Bertosa zadugo nece vidjeti prvog sastava.Hrkac,po meni veceras odlican.Ima i on gafova al za vecerasnji susret mu skidam kapu.Serdarusic dobar kao i obicno.Mali Zakarc vidim li ga u Elephantu jos jednom pleska mu je :D :D ,oslabio totalno.Sta je bilo sa Šilom pa nije igrao,jesu kartoni ili......Pohvala stoperima za požrtvovnost!!!Baka hvala sto si dosao.Jos nesto,Kad je ovaj Serdarusic dosao kod nas,znam da su govorili da je ugovor potpisao prosle godine na ljeto pa odjednom nestao,e sad pojavi se odjednom a prelazni rok zavrsio???!!!!
Čestitke nasim igračima i sad na Pecari rastimat Leotar!!!Jos jednom cestitke,nisam vjerovao da cemo donijeti sva tri boda,svaka cast,imam osjecaj da smo jednom ovako pobjedili i onda sljedece kolo popusili na Pecari,nadam se da do toga nece doci!!! :D :D :D
Hvala Bogu utakmica zavrsila,nema vise ovih padobranaca na nasoj temi!!!
Dade ga Jure tvoj "ljubimac"! :lol:
Odigao je momak solidno!Akcija kod gola perfektna!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 21:58

aleksandar_veliki je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Onaj Sučić nam opet dize zaleđe za rubrike vjerovali ili ne, u 74 minuti.Svaka cast sucu,izdrzao je pritisak,stvarno kako padaju igrači Želje,mogao je dati 10 žutih za simuliranje,mislim da se to mora pceti davat.Pohvalio bih zadnju liniju,ajd reci cu s vratarom.Jure dade gol,ne smijem nista govoriti.Vagner dobar,al vidi se da nema snage i treba ga moliti da trci.Mislim da Bertosa zadugo nece vidjeti prvog sastava.Hrkac,po meni veceras odlican.Ima i on gafova al za vecerasnji susret mu skidam kapu.Serdarusic dobar kao i obicno.Mali Zakarc vidim li ga u Elephantu jos jednom pleska mu je :D :D ,oslabio totalno.Sta je bilo sa Šilom pa nije igrao,jesu kartoni ili......Pohvala stoperima za požrtvovnost!!!Baka hvala sto si dosao.Jos nesto,Kad je ovaj Serdarusic dosao kod nas,znam da su govorili da je ugovor potpisao prosle godine na ljeto pa odjednom nestao,e sad pojavi se odjednom a prelazni rok zavrsio???!!!!
Čestitke nasim igračima i sad na Pecari rastimat Leotar!!!Jos jednom cestitke,nisam vjerovao da cemo donijeti sva tri boda,svaka cast,imam osjecaj da smo jednom ovako pobjedili i onda sljedece kolo popusili na Pecari,nadam se da do toga nece doci!!! :D :D :D
Hvala Bogu utakmica zavrsila,nema vise ovih padobranaca na nasoj temi!!!
Dobra predstava Sirokog. Vidi se Bakin rad. Do gola dosta otvoreno, a onda lagano na kontricu. Sasvim zasluzena pobjeda i cestitke od Ace.
Je da bi trebao biti netko moderator i iz Širokog,al ovo je moj najdrazi moderator!!!Vise pod banom nego ne,al uvijek zasluzeno :D :D :mrgreen:
Hvala na cestitkama!!!A Jure ko Jure,kad Hoce moze,izgleda ipak nista od nastupa za Trn!!!Ma drag je on meni,samo mi nije draga njegova nezainteresirana igra,ipak smo mi susjedi!!! :D

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 10 apr 2011, 22:10

otpravnik_vozova je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:Samo hrabro danas. Imate dobar tim a oni igraju pod pritiskom jer ako vi danas pobijedite njima je titula ćao- ode u Vrbas a vama realna šansa za evropu. Veliki pozdrav i srećno, pokažite da je ono u Širokom bila slučajnost.
Duša draga...Pa Mi najbolje igramo pod pritiskom! Da je neki drugi dan možda bi Široki imao neke šanse ali večeras će doživjeti pravu blamažu na Grbavici! Vidjećeš sve da ti ne pričam sad! :mrgreen:

Čestitke Širokom! Bravo momci.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 apr 2011, 22:12

svaka čast....imamo realne šanse da dohvatimo i 3. mjesto,jer imamo do kraja utakmicu više kući(iako to ne mora ništa značiti),ali mislim da idemo u europu i ove godine,baka će to još uigrati....zar ima dileme tko je najbolji igrač ove lige.....Wagner kapa do poda...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 apr 2011, 22:19

čestitke momci,svaka čast.dokazali ste da oni porazi s pocetka proljecnog dijela(osim borca naravno :D )idu na dusu prethodnom treneru.molite se Baki za zdravlje :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 apr 2011, 22:27

Znači nakon pobjede u Tuzli 25,09,2010 sa 1:0 ovo je prva utakmica nakon te u kojoj nismo primili gol... Cccc mislim da ekipa koja je imala velike ambicije to sebi nije mogla dopustiti odnosno trebala dovesti pravog stopera... Ovdje ne mislim na kup...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 10 apr 2011, 22:31

3 boba s grbavice i nadam se pocetku velike serije pobjeda, mislim da se imamo pravo tome nadati...
sljedeće utakmice:
ŠIROKI - leotar
ŠIROKI - sloboda
drina - ŠIROKI
ŠIROKI - velež
čelik - ŠIROKI
ŠIROKI - slavija
sarajevo - ŠIROKI
ŠIROKI - zrinjski
budućnost - ŠIROKI

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 apr 2011, 22:33

york je napisao/la:3 boba s grbavice i nadam se pocetku velike serije pobjeda, mislim da se imamo pravo tome nadati...
sljedeće utakmice:
ŠIROKI - leotar
ŠIROKI - sloboda
drina - ŠIROKI
ŠIROKI - velež
čelik - ŠIROKI
ŠIROKI - slavija
sarajevo - ŠIROKI
ŠIROKI - zrinjski
budućnost - ŠIROKI
Realno mogli bi sljedece 4 dobiti, ali idemo jednu po jednu... Napredak je vidljiv, Baka je unio nesto novo... Ne znam sto je sa Vareom ali vise bih volio njega vidjeti u vrhu napada nego Roskama...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 apr 2011, 22:36

Čestitke na pobjedi i sretno u nastavku prvenstva.. ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 10 apr 2011, 22:39

Varea vam je ozlijedio palac!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 22:42

Kad smo mi pobjedili Želju zadnji put gore na Grbavici.Zna li netko taj podatak???Neki glupi osjecaj imam da kad smo zadnji put gore pobjedili sljedecu smo kuci izgubili!!!Nadam se da se to nece sada dogoditi!!! ;) ;) ;)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 apr 2011, 22:47

Dabar je napisao/la:svaka čast....imamo realne šanse da dohvatimo i 3. mjesto,jer imamo do kraja utakmicu više kući(iako to ne mora ništa značiti),ali mislim da idemo u europu i ove godine,baka će to još uigrati....zar ima dileme tko je najbolji igrač ove lige.....Wagner kapa do poda...
igracina je (:
#samoRudar #zauvijek

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 apr 2011, 23:17

čestitke momcima...svaka čast..

samo da kažem..Varea je ozlijeđen, al isitn onešto..palac-nokat..a Šilić, Bertoša itd. proljev..otrovai se nešto.. :lol:

moram reć, Wagner je pokazao tko je najbolji u ligi..još da ima volje češće malo stisnut ali vidi se da mu se ne da..vjerojatno i zasićenje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 23:59

Kakav smo mi raspored sada imali,da smo samo sve kuci dobili,mislim da bi prvaci bili.Jao onog Istuka,sta nam uradi,iako sam mislio da i nije do njega bilo toliko!!!Ako Baka ostane,uz 3-4 pojacanja na ljeto,dogodine lagano uzeti duplu krunu!!! :D

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 11 apr 2011, 00:07

Mi pritisli na pocetku, ali jalovo. Nakon toga je Široki imao nesto vise loptu u posjedu, nije nista puno prijetio, dvije kontre jedan go. Drugo poluvrijeme skroz u znaku naseg tima, bilo je i nekih prilika koje ekipa koja ce (ako se ukine suspenzija) igrati Europu ne smije fulati. Utakmica je bila ispod ocekivanja, mislim da je Zeljo stajao puno bolje na terenu (ili da kazem puno manje lose), no, igra se brise , pisu se samo bodovi, ovaj put na konto Širokog. Ljudi dosli, odigrali pametno, uzeli 3 boda, koliko je to zasluzeno u ovom momentu je najmanje vazno, cestitke. Nase sanse za titulu nisu svedene na minimum, mislim da i ne postoje, no vjerujem u jedan trofej i drugo mjesto. Široki s ovakvom pametnom igrom i gore navedenim rasporedom, moze napraviti niz od 5 pobjeda ukljucujuci danasnju utakmicu. Mi cemo, nazalost, kako stvari stoje, Borcu cestitati titulu.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 11 apr 2011, 12:52

ŠB.TRN je napisao/la:Kad smo mi pobjedili Želju zadnji put gore na Grbavici.Zna li netko taj podatak???Neki glupi osjecaj imam da kad smo zadnji put gore pobjedili sljedecu smo kuci izgubili!!!Nadam se da se to nece sada dogoditi!!! ;) ;) ;)
Pobijedili smo u sezoni 2005/2006 kad smo osvojili,abramović dao gol 1-0 pobijedili....ako se ne varam

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 11 apr 2011, 19:43

Wagneru 33 godine, a Šiliću 32, jadni mi kad odu :cry:

Amcheee
Kontakt:

Post Postao/la Amcheee » 11 apr 2011, 19:48

Dabar je napisao/la:svaka čast....imamo realne šanse da dohvatimo i 3. mjesto,jer imamo do kraja utakmicu više kući(iako to ne mora ništa značiti),ali mislim da idemo u europu i ove godine,baka će to još uigrati....zar ima dileme tko je najbolji igrač ove lige.....Wagner kapa do poda...
za najboljeg igraca je malo smiješno kumašine :lol:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 11 apr 2011, 19:54

Amcheee je napisao/la:
za najboljeg igraca je malo smiješno kumašine :lol:
eto ko je onda :!: :!: :!:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 apr 2011, 22:45

Wagner je realno najkompletniji igrac lige. Kad je u formi i kad hoce, nitko mu nista u ofenzivi, a bogami brojni ni u defanzivi ne mogu. Onaj tko prati premijer ligu duze vrijeme to vidi i zna. Sve ostalo su price za malu djecu. ;)
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, rishovski i 44 gosta.