Nermin Zolotić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nermin Zolotić
Mora da je povreda, mada je on i pod povredama bar na klupi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Konacno na klupi hahah
Casa Lia - Benfica 3:1 93 min
Jos 2 minute nade za Casu, ako pobjede mogu se ukljuciti u borbu za Europu
Casa Lia - Benfica 3:1 93 min

Jos 2 minute nade za Casu, ako pobjede mogu se ukljuciti u borbu za Europu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nižu pobjede bez najboljeg igrača poniklog na grbavičkoj šljaci. Kad se vrati bosanski Busquets, napadaju titulu! 

Zoli efekat. Vrati se na klupu, pobijede Benficu. Sta bi tek bilo da se vrati u prvih 11 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako to da najjaci stoper ide u Armeniju?Bosanskohercegovački veznjak Nermin Zolotić mogao bi ove zime napustiti Casa Piju i napraviti potpuno iznenađujući transfer u Armeniju, pišu portugalski mediji.
Kako oni javljaju, Casa Pia i Noah su trenutno u pregovorima oko transfera i očekuje se da to bude riješeno u narednim danima.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gasi temuDamirT je napisao/la: ↑02 feb 2025, 10:49Kako to da najjaci stoper ide u Armeniju?Bosanskohercegovački veznjak Nermin Zolotić mogao bi ove zime napustiti Casa Piju i napraviti potpuno iznenađujući transfer u Armeniju, pišu portugalski mediji.
Kako oni javljaju, Casa Pia i Noah su trenutno u pregovorima oko transfera i očekuje se da to bude riješeno u narednim danima.![]()
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ide u najjaci klub u Armeniji, te skoro sigurno ce igrati Evropu. Odlicna potez Zolija.
Sta kazes NoDi?
Sta kazes NoDi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Razocaro ssm se iskreno, ali eto nek uzme pare19vendetta87 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 10:59Ide u najjaci klub u Armeniji, te skoro sigurno ce igrati Evropu. Odlicna potez Zolija.
Sta kazes NoDi?
Svakako sam ga i ja otpisao zbog ovi stalnih povreda u zadnjih nekoliko mjeseci
Ima Hadzija, Barisic, Muharemovic i Malic
Njih treba gurat mladji su
Ako udje u grupnu fazu dobro, ako ne udje to je to
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 feb 2025, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Klub po mjeri, gurajte ga sad u prvi tim 

Ne znam da je iko ovdje od Zolija pravio klasu nego ga se poredilo sa letvama poput Kovacevica, Gojkovica i Mujakica i cinjenicom da takvi likovi imaju za repku vise nastupa od njega a ni po cemu nisu zasluzili. Zoli je 2 sezone igrao standardno i bio po dosta parametara jedan od boljih defanzivaca u ligi koja varira izmedju 5-7 mjesta po kvalitetu u evropi i uspio je odigrat jednu utakmicu za repku 8 minuta a bez dileme je zasluzio vise. S obzirom kakvu je povredu dozivio kao vrlo mlad i odakle je krenuo ovakva karijera i klub poput Noaha u ovim godinama je premija. Uglavnom, gasit temu jer i dok je u prajmu bio niko ga nije bendo 5%.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
čim je ispao iz prve postave, ovi proigrali, sad kad ga prodaju ide borba za titulu
On je od repke dobio i previše. Olupina koja nikad ne bi bila prvotimac ni u našoj ligi, greška što ima bilo kakav nastup. Uzeo minute nekome.fanatik19 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:15Ne znam da je iko ovdje od Zolija pravio klasu nego ga se poredilo sa letvama poput Kovacevica, Gojkovica i Mujakica i cinjenicom da takvi likovi imaju za repku vise nastupa od njega a ni po cemu nisu zasluzili. Zoli je 2 sezone igrao standardno i bio po dosta parametara jedan od boljih defanzivaca u ligi koja varira izmedju 5-7 mjesta po kvalitetu u evropi i uspio je odigrat jednu utakmicu za repku 8 minuta a bez dileme je zasluzio vise. S obzirom kakvu je povredu dozivio kao vrlo mlad i odakle je krenuo ovakva karijera i klub poput Noaha u ovim godinama je premija. Uglavnom, gasit temu jer i dok je u prajmu bio niko ga nije bendo 5%.
1 nastup za bih a 15 stranica stigli nabiti levatu.
Da bog da ti lupetalo tako mamu iznabijali 15x
Da bog da ti lupetalo tako mamu iznabijali 15x
Eto nek je on dobio previse nezasluzeno, vazno je da su ovi koje sam navodio zasluzili i da nisu nekome uzeli minute. Koju si ti ligu gledao da mi je znat pa da izvalis ovakvu glupost, cuj nije bio prvotimaczaostrog je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:07On je od repke dobio i previše. Olupina koja nikad ne bi bila prvotimac ni u našoj ligi, greška što ima bilo kakav nastup. Uzeo minute nekome.fanatik19 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 11:15Ne znam da je iko ovdje od Zolija pravio klasu nego ga se poredilo sa letvama poput Kovacevica, Gojkovica i Mujakica i cinjenicom da takvi likovi imaju za repku vise nastupa od njega a ni po cemu nisu zasluzili. Zoli je 2 sezone igrao standardno i bio po dosta parametara jedan od boljih defanzivaca u ligi koja varira izmedju 5-7 mjesta po kvalitetu u evropi i uspio je odigrat jednu utakmicu za repku 8 minuta a bez dileme je zasluzio vise. S obzirom kakvu je povredu dozivio kao vrlo mlad i odakle je krenuo ovakva karijera i klub poput Noaha u ovim godinama je premija. Uglavnom, gasit temu jer i dok je u prajmu bio niko ga nije bendo 5%.

Sta onda reci za npr Mujakica, Civica i slicne? Kome su onda ti uzeli mjesto i minute? Kome je Zolotic uzeo minute, nije igrao ni 10 minuta sve ukupno u reprezentaciji.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pazi nije Noah bezze ekipa. Meni su jaci od Lensa.
Olako ste se zolija odrekli hejteri...
Olako ste se zolija odrekli hejteri...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Što je najjače prije će ga zovnuti sa ove Nuhove lađe nego iz Portugala
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Meni je malo smiješno da se ovoliko piše o čovjeku čija je tržišna vrijednost 600.000€ i koji vjerovatno ni u Želji ne bi bio neko ogromno pojačanje. Ništa stvarno nemam protiv momka, s obzirom da mu je karijera 2020. bila gotova napravio je čudo, ali da treba biti u kombinacijama sa reprezentacijom, teško.
bošnjanin
Evo, sad je i službeno otišao u armenski Noah. Golem transfer za megafudbalera Zolija. 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Hightower i 18 gostiju.