FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

123456
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 123456 » 10 apr 2011, 21:56

Sasvim zasluzena pobjeda Sirokog.Mi bez ideje bez igraca koji moze povuci.Mlitavo brate mlitavo.Odavno se nije desilo da dvije utakmice izgubimo na Grbavici.Ali mozda je bolje ranije se oprostiti od titule jer poslije bi bilo puno bolnije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 apr 2011, 21:57

mma_hz je napisao/la:a kako vi lahko mjenjate misljenja ...to je cudo jedno ba ..kad ste uzeli leotara sve ste hvalili a sada igra se na silu nista ne valja cccccc i odmah sreca pa nije titula da nas ne tuku u LS ,a nakon prolaza u Kupu svi ste pricali dupla kruna ovo ono cccc ...plavo proljece idemo na titulu bravo svraka,bravo lazare ma svi majstori...stana dao loptu u sirokom za onaj penal i odmah majstor a sada ronaldo kurci se ovoo ono ccc.. navodim samo ono sto sam ovdje citao ,nista ne izmisljam!!

Mislim da objektivo imate kvalitet i vece sanse za osvajanje kupa od celika i mislim da se tome trebate okrenuti a liga ma isto je bio 2 il 4...moje misljenje!!!
Nije isto, ovako podizemo tu razliku izmedju Zelje i Sarajeva.. :D :D
Ne znam sto tebe tangira sto navijaci Zelje mijenjaju misljenje.. Svi ljudi su takvi, pa i vi.. Samo vas nema nigdje na mapi na ovom forumu da bi to vidjeli npr kod vas mada i od vas 10 se vidi to isto.. Ali i svi ostali su takvi..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 apr 2011, 22:00

lisander je napisao/la:
Hamo je napisao/la:
Monci je napisao/la:Nakon jucerasnjih utakmica mislim da je prvenstvo odluceno;najmanje vazna tekma je borac-sarajevo i ta pobjeda.Mislim da je titula odlucena u Banovicima i Trebinju.Dakle Borac gostuje Zrinjskom i Slobodi koji su juce slucajno uzeli tri bobe Leotaru,a znate sta je sudija iz BL uradio u Banovicima.Na zalost moram konstatovati da su nam sanse za titulu minimalne,odnosno nikakve.Cak me ne bi zacudiolo ni da mi necemo uzeti Sirokog veceras,ali tako daleko necu da idem ipak......
Kako si ti pametan :o
Momak nije pametan, nego samo vidi sta se desava, ne vjerujem da ce slobooda pustiti borcu, al zrinjski je **** od kluba, oni bi mogli lagano da to propuste banjalucanima
Haaamooo dje si Haaamoooo.....

Najcrnje slutnje su mi se ostvarile,ali ipak nisam vjerovo da cemo ovako nisko pasti.Poslije tekme Zujo se smije ko da smo im tricu uvalili,i Djemo Bisic,i jos neki clanovi uprave,Buki,srasno,strasno.....

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 10 apr 2011, 22:03

nema se ,naravno , šta novo reci o limitiranosti naših igrača kao i toj ,,taktici '' : nabaci Popoviću pa nek onda na njegovu povratnu loptu neko puca ( koju su provalili čak i komentatori tipa Kristića , a kamoli protivnički treneri) ...
Mislim da je Amar od početka bio svjestan , a pogotovo nakon što nije bilo pravih pojačanja u zimskom periodu , al , brate , ne treba loziti raju kako jurišamo na titulu ili na duplu ...nije korektno u odnosu na Zeljine bolesnike...
dovoljno je reći da ćemo se pokušati izboriti za Evropu , kad vec nismo u mogucnosti da dovedemo dobre fudbalere ...
vise bi nam zaista znacila titula ove godine ( a ne prosle ) radi jubileja , a ko nam sad moze garantovati da cemo biti bolji u finalu Kupa ? ...

karabajic84
Kontakt:

Post Postao/la karabajic84 » 10 apr 2011, 22:04

nick je napisao/la:
krkacina je napisao/la:Ja neznam cemu sekiracija...Idemo u kup uefa ,ako bog da..Lakse je mota nego u ligi sampiona sigurno..Realno i nemamo nesto super kvalitetnu ekipu ..Nema ni Borac, ali imaju dosta dobru odbranu...

Treba tu puno pure da se jos jede da bi to izgledalo kako treba. Amar maksimalno izvlaci iz ovih sto ima...Stanic, Markovic, Visca i Zeba dosta dobri, ostali katastrofa...Pogotovo Vasilic ...Nije mi jasno zasto on igra..Nyema odlican za ono kratko sto je igrao

iskreno sa ovim igracima bolje nigdje da ne idemo...
tacno tako...sa ovakvim igracima i ovakvom igrom bolje je da nigdje ne igramo...

bar ja tako vidim ovu situaciju

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 apr 2011, 22:06

Mislim da sa ovim porazom je zavrsena prica o tituli tako da nam ostaje kup. sve misli okrenuti na kup jer to nam je jedina sansa da spasimo sezonu osvajanjem kupa, sto je realno mislim da smo u ovom trenutku kvalitetniji od Celika .Sto se tice prvenstva, mislim da cemo zadrzati ovo drugo mjesto jer imamo dosta laksi raspored od pratioca.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 apr 2011, 22:07

Cao liga.

ps valjda necu ovo napisati i za kup

jamak nije mogoa igrait u najgorem zelji, sad dobija sansu, pa dokle vise cccc lazar popovic, il dovedite normalnog spica il nemojte nikakvog, stavi sehu u napad, to bi najpametnije bilo, bio bi efikasniji od lazara, pa cistu sansu sa 5 metara glavom promasi i opet ima likova koji ga hvale na forumima koji govore da se na njemu zasniva zeljina igra, da je on najvazniji igrac u zelji, on je jedna ka.rina, beslija podhitno okaci kopacke o klin, ni sjena najboljeg beslije, ni sjena, ne mozes porci covjeka kako treba, jedino u ovom zelji sto valja su sehic, markovic, stanic, visca i svraka, trenutno, ostali igraci su jedna velika 0 i ne pisem ovo samo zbog ovog poraza, vec mi se dosta stvari nakupilo, pricate nema borac igru, mi je kao imamo jel cccc, pa 5 puta u 3 utakmice smo osutali na go, o navijanju necu trositi pisati, samo nemojte vise govoriti da smo bolji od hz
Za zivot cijeli!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 apr 2011, 22:07

Nista jos nije zavrseno, vjerujem da mozemo odbraniti titulu. Rspored nam je odlican u odno su na borcev, imaju 2 gostovanja, tu bi ih trebali stici a onda na grbavici da ih razvalimo. :D :D
FKŽ !

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 10 apr 2011, 22:07

Ja bih bio sretan kada bi se naš centarfor makar jednom "okrenuo" prema protivničkom golu.Zaista igramo sa igračem manje,bar je tako večeras bilo.Šta reći za prvo poluvrijeme nego antipropaganda Želje u svim segmentima.Naravno poslije onakvog nezalaganja u prvom dijelu teško je bilo očekivati vadionu u drgom dijelu.Nema tu nikakvog dogovora,jednostavno smo bili bez ideje,Višća loš pogotovo u prvom dijelu ,on je bolji kad uđe sa klupe
Omerbavarac je napisao/la:Ma kako god da okrenes Zeljo ce uzeti kup, jer jednostavno tesko je bilo ocekivati da uzmu ligu i kup ili evetualno samo ligu a Celik kup. Nemoguce je da se nesto takvo desi kod nas, barem dok se ne oformi novi savez.
Ono što me najviše brine je nezalaganje.Nema trke,tempa,presinga.Sezona se još može izvaditi ali se moraju postaviti realni parametri a to je evropa ako nam skinu suspenziju.Proču o trofejima malo staviti u stranu a početi ponovo trčati i ginuti za svetinju

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 10 apr 2011, 22:08

igra je tuga odavno govorim da trebamo probat sa drugim stoperima bogi i svicarac su mislim puno bolji od mesica i vasilica, markovic me danas razocarao iako nije dobijao puno lopti u prvom polvremenu seha je vecinu svojih davao svom haveru stanicu koj je na momente dobar ali konstatno glup kao tocak od traktora, savic sve na neki kredit igra na klupi imamo stanceskog i culuma moja nana vise zna da veza u zelju kurcu ne valja i da je treba mijenjat.. Svraka isto msm da je dns pokazao da ne zna igrat pod pritiskom, par dobrih utakmica iza njega ocekuje se da bude prevaga u sredini on spusti gace.. Zeba u ovom zelji ne moze igrati, jednostavno takav tip igraca nije za ove ekipe.. Posto lik fkt zna igrat lopte znaci da se tim treba prilagoditi njemu znaci visca i beslija te dva zadnja vezna (nadam se paru stanceski culum iducu tekmu) moraju da sire igrace po polju da bi zeba imao prostora za neku solo dionicu ili pas... Bekric se stalno vracao po lopte probijao po boku ovaj to ne radi i moramo se pomiriti sa tim, kad igramo protiv malo jace ekipe ljudi igraju flaster na zebi i naravno da ne moze... Beslija je igrac za klupe jos sezonu i omladinski pogon, visca umislio da je igrac, i naravno lazar bez kojeg se nasa "igra" ne moze da zamisli je odigrao fenomenalnu utakmicu najbolju ove sezone, imao je cak 2 suta u okvir gola. Mislim da su to dva jedina u zadnjih 20 utakmica. Onaj napadac sto je usao pred kraj bi mogao biti igrac msm da je on jos dosta mlad, a jamak onako realno moze lopte dohvacat kad odu preko istoka
**** im mater upropaste mi vece, i citav iduci dan djubrad uobrazena nije ih stid trazit platu :evil: :evil:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 10 apr 2011, 22:09

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Cao liga.

jamak nije mogoa igrait u najgorem zelji, sad dobija sansu, pa dokle vise cccc lazar popovic, il dovedite normalnog spica il nemojte nikakvog, stavi sehu u napad, to bi najpametnije bilo, bio bi efikasniji od lazara, pa cistu sansu sa 5 metara glavom promasi i opet ima likova koji ga hvale na forumima koji govore da se na njemu zasniva zeljina igra, da je on najvazniji igrac u zelji, on je jedna ka.rina, beslija podhitno okaci kopacke o klin, ni sjena najboljeg beslije, ni sjena, ne mozes porci covjeka kako treba, jedino u ovom zelji sto valja su sehic, markovic, stanic, visca i svraka, trenutno, ostali igraci su jedna velika 0 i ne pisem ovo samo zbog ovog poraza, vec mi se dosta stvari nakupilo, pricate nema borac igru, mi je kao imamo jel cccc, pa 5 puta u 3 utakmice smo osutali na go, o navijanju necu trositi pisati, samo nemojte vise govoriti da smo bolji od hz
Posteno i realno...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 10 apr 2011, 22:11

Ajde vidovita Đemila reci mi ko osvaja dogodine kup i ligu da se ne sekiram de živa ti meni bila skrati mi muke.Zar je Lazo mogao prečku pogoditi onako pred kraj kada je namješteno :?: I meni se na vas sve teoretičare gadi jer samim tim što govorite daje sve to namješteno i opet sebe često pobijate vrijađate dignitet onog čovjeka što vodi ovaj tim.SRAM VAS BILO :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 10 apr 2011, 22:12

Ni Stanic ni Visca meda nisu mogli. Stanic se zaleti, napravi sprint, potrosi se, udje u duel i zijani loptu. Visca puca kao da ragbija igra, tamo bi bio prvi strijelac. Obojica zajedno ne mogu centrirati normalno, il' lopta ide po zemlji il' prebaci suprutnu tribinu. Znaci katastrofa.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2011, 22:12

BLU SKY je napisao/la:Mislim da sa ovim porazom je zavrsena prica o tituli tako da nam ostaje kup. sve misli okrenuti na kup jer to nam je jedina sansa da spasimo sezonu osvajanjem kupa, sto je realno mislim da smo u ovom trenutku kvalitetniji od Celika .Sto se tice prvenstva, mislim da cemo zadrzati ovo drugo mjesto jer imamo dosta laksi raspored od pratioca.
ne bih rekao ;) cuj laksi raspored hahaha
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 apr 2011, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 apr 2011, 22:13

zlaya_tm87 je napisao/la:

Ni Stanic ni Visca meda nisu mogli. Stanic se zaleti, napravi sprint, potrosi se, udje u duel i zijani loptu. Visca puca kao da ragbija igra, tamo bi bio prvi strijelac. Obojica zajedno ne mogu centrirati normalno, il' lopta ide po zemlji il' prebaci suprutnu tribinu. Znaci katastrofa.
i ne pisem ovo samo zbog ovog poraza, vec mi se dosta stvari nakupilo, inace lave moj dobri, inace ako ti mislis da ta dovjica veze nemaju, izvoli siroka ti grbavica
Za zivot cijeli!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 10 apr 2011, 22:18

Čekajući kiks Borca mi gubimo 6 bodova na Grbavici...Al nek vide "zvijezde" da se mora oznojit da bi se dao gol !!!
TM87

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 apr 2011, 22:20

Zanimljivo :D

Usput gledao sam tekmu i navijao za vas(protiv Sirokog) , ali realno kostalo vas je ono sto igrate na silu u pojedinim mometnima konstantno u jednom napadu idete po pet puta na faul, Svraka poceo da pada pa kasnije jos par slicnih situacija ... Stvarno ako je Lazar onakav nesposoban vama bitan igrac onda stvarno ne znam sta vi gledate i kakve kriterije imate. Ne znam zasto jedan igrac poput Stanceskog sjedi na klupi !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 10 apr 2011, 22:20

@ ThE_mAnIaCs_1987
Govorim za ovu utakmicu, nisam mislio inace. To i jeste nas problem, igraci nam ne mogu uvezati dvije utakmice da budu dobri. Dodje Dinamo, mali Visca igra utakmicu zivota, poslije toga nije ni V od Visce. Stanic zna odigrati dobru tekmu, samo brate ono nabijanje lopte sa jedne strane na drugu bas ispizdi covjeka...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2011, 22:22

Amare samo po dzepu i na kondicione treninge.
Mene bi bilo stid da stanem pred juznu tribinu nakon vecerasnje predstave. Iskreno meni je drago sto se je ovo desilo jer smo zivjeli u ilizujama da mozemo do titule, ali ruku na srce mi za to nemamo kvalitet ni napadaca.
Hebo ti nasu predstavu kada je najinteresantniji bio "DEBA" koji dohvaca lopte. :D :D
U nastavku treba pokusati osigurati poziciju broj 2 i osvojiti kup i onda uloziti NOVAC i krenuti na titulu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 10 apr 2011, 22:22

Tuga, jad i čemer. Suđenje vrhunsko, ovaj sudija iz Bjeljine je i danas pokazao kako se sudi pošteno. On je sudio i utakmicu Zrinjski Sarajevo.Mišljenja sam da nikada nismo imali goru ekipu, Bekrić je za Zebu igrač.
FEDERER= KLOC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MrkiMedo, Stole i 56 gostiju.