Hocete li dovesti bracu iz srbije da opet vode navijanje protiv zajednickog vam neprijatelja, jebbo vam dodik plemePact1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:22Iskreno jedva cekam derbi 22 februara evo bit ce na svetom stadionu grbavici . Evo ako sta znaci pitarima nece vam najvjerovatnije igrati bivsi kapiten jer ima 2 zuta dobit ce 3 protiv zrinjskog isto kao prosli derbi sto je uradio . Ali zato kad zeljo povede u prvih 20 minuta kad utisa komsinice od 79 godina koje nemaju krova nad glavom bit ce lijepo to gledati sa svete strane po islamu odabrane .
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobar

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ah ta vecna grbavica, uvijek joj se rado vracamoPact1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:22Iskreno jedva cekam derbi 22 februara evo bit ce na svetom stadionu grbavici . Evo ako sta znaci pitarima nece vam najvjerovatnije igrati bivsi kapiten jer ima 2 zuta dobit ce 3 protiv zrinjskog isto kao prosli derbi sto je uradio . Ali zato kad zeljo povede u prvih 20 minuta kad utisa komsinice od 79 godina koje nemaju krova nad glavom bit ce lijepo to gledati sa svete strane po islamu odabrane .
Vama standardno utakmica sezone, nama jos jedna prvenstvena. Uzivajte u svojoj agoniji.
-
- Kontakt:
Duse drage,jadne,to vam je jedina utjeha godinama kad odigrate nerijeseno,uspjeh sezone,inace i da zijanimo porazi su sastavni dio igre,znam ko sigurno nece izgubiti od vasPact1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:22Iskreno jedva cekam derbi 22 februara evo bit ce na svetom stadionu grbavici . Evo ako sta znaci pitarima nece vam najvjerovatnije igrati bivsi kapiten jer ima 2 zuta dobit ce 3 protiv zrinjskog isto kao prosli derbi sto je uradio . Ali zato kad zeljo povede u prvih 20 minuta kad utisa komsinice od 79 godina koje nemaju krova nad glavom bit ce lijepo to gledati sa svete strane po islamu odabrane .

-
- Kontakt:
Mozel neko da pojasni razlog zato ovako bolesno Mirvica mrze? Lik nit im je sta uradio,nit ih spominje, mene iskreno boli k ko je na celu zeljeznicmara do danas nisam ni znao dok se sa Vicom slikao nije. Razlog zasto ga mrze je ljubomora,kao i za Tana kerojed i sl i dodje lik donira vise za poplave kad je dosao u Sarajevo nego plavi gurbeti sto ce za zivota.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:57Proprzen mozak, nema pomoci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:17Ma davno sam zakljucio da su ovo papci,ima mozda 3 normalna lika do duse sa kojima se moze normalno pisati ostali su Grbavicu vidjeli samo na ekskurziji mozdaErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:12
Njihova forumska spin brigada nema veze sa manijacima, navijacima i slicno. Sta oni znaju sta znaci vratiti te s gostovanja ili biti 15min na utakmici.
Inace, nevezano za to, zanima me sta misle o sastanku sa chetaljima svakog mjeseca. Ako su protiv FK Sarajeva i jos 20 klubova iz kantona i kako oni kazu protiv interesnih skupina, za koga su ovdje tacno?
Sta ce misliti cim neko spomene Vicu u najmanjem negativnom kontekstu na njihovoj temi ovi idioti cetaljski ga napadaju i nazivaju pitarom.Zamisli koliko je to ograniceno.Nigdje veze sa vezom nema sta pisu,samo im je bitno da Sarajevo nije broj 1 cak i kada mi nismo u toj prici uopste.
Likovima je Vico heroj a Mirvic zlikovac
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nema to veze sa Sarajevom i Mirvicem.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:33Mozel neko da pojasni razlog zato ovako bolesno Mirvica mrze? Lik nit im je sta uradio,nit ih spominje, mene iskreno boli k ko je na celu zeljeznicmara do danas nisam ni znao dok se sa Vicom slikao nije. Razlog zasto ga mrze je ljubomora,kao i za Tana kerojed i sl i dodje lik donira vise za poplave kad je dosao u Sarajevo nego plavi gurbeti sto ce za zivota.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:57Proprzen mozak, nema pomoci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 22:17
Ma davno sam zakljucio da su ovo papci,ima mozda 3 normalna lika do duse sa kojima se moze normalno pisati ostali su Grbavicu vidjeli samo na ekskurziji mozda
Sta ce misliti cim neko spomene Vicu u najmanjem negativnom kontekstu na njihovoj temi ovi idioti cetaljski ga napadaju i nazivaju pitarom.Zamisli koliko je to ograniceno.Nigdje veze sa vezom nema sta pisu,samo im je bitno da Sarajevo nije broj 1 cak i kada mi nismo u toj prici uopste.
Likovima je Vico heroj a Mirvic zlikovac
Rade po uputama svog predsjednika Zeljkovica koji ih je preuzeo nakon sto im je obezbjedio opstanak u ligi te zavrsio 2 pozajmice.
Sada se on kroz nk zeljeznicar bori protiv nas, tj. protiv fudbalskih pravila, regularnosti i svih fudbalskih i moralnih zakona.
Navijaci su tu da opravdaju svaku njegovu odluku jer moraju, nisu slobodan klub i izgubili su identitet. A gubitak identiteta znamo cime se placa.
Oni svezani, a mi koji smo u privatnom vlasnistvu slobodni, pazi paradoksa!
Otiso si Djilda ostala je tuga, manjejaci postadose cetnici sa juga.
- MocMahale444
- relativizam
- Kontakt:
Neka neko postavi plakat kad je Ipce pjevao na Grbavici, možda nije Ipce ali bio je sigurno neki klasik
Samo opusteno, zapisano je na forumu nebitan si kao i ja i svi ovdje. To dokumentovano je u tvojoj glavi, a ovom gore da odgovorim svako sjedi jer svima odgovara. I mi se vama smijemo i vi nama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:53A na sta si ti tacno ponosan ovdje?Sto vas ovaj covjek piša cim im 1% postanete opasnost,sto vasim navijacima zabranjuje odlazak na gostovanja,sto je toliko jadni ljudi poginulo braneci vas stadion i naselje da bi se vi slikali i smjeskali sa likovima koji to punom parom podrzavaju i velicaju,Dodikovom porodicom
Treba sram i stid da vas bude barem radi ljudi koji su branili grad.Drago mi je samo sto zivimo u ovoj godini i sto ce sve ostati dokumentovano i sto necete i od ovoga za 20 godina praviti mitove kao kroz citavu vasu historiju sto radite.Guzite se sa cetnicima a bunite se kad vas neko tako nazove ovdje,divite se i smatrate legendom dokazanog ustasu,ocekujem u narednih 15ak godina i sa cifu.tima da se zguzite samo vam oni jos u genima fale sve ostalo imate
Fk Željezničar.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nadam se da ce jednog dana pobijediti zdrav razum. Kao da oni ne bi voljeli da su glasali uz sve ostale sarajevske klubove.
Vidim po neki realan komentar nekolicine njijovih forumasa koji su upuceni na sta je zeljo spao i koji ne opravdavaju ove odluke, ali su izgubljeni u rulji narkomana i sendvicara. Slicno nam je i u drzavi.

Vidim po neki realan komentar nekolicine njijovih forumasa koji su upuceni na sta je zeljo spao i koji ne opravdavaju ove odluke, ali su izgubljeni u rulji narkomana i sendvicara. Slicno nam je i u drzavi.

Da se glasa uz ostale klubove ili za mirvica . 22 kluba : SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica. Znaci ovdje gledajte klubove sarajevo hajde ovo sve i predvodi , radnik iz hadzica drugi najaci klub ovdje inace afilijala fk sarajeva imaju sad onaj ugovor oko posudbe igraca , gfc sarajevo gradski futsal klub sarajevo inace smatra se pitarskim , sfk 2000 sarajevo zenski klub koji je isto afilija fk sarajeva , onda najaci klubovi poslije pomenuta 2 sarajeva i radnika su unis vogosca ,moscanica ,famos hrasnica , stup i baton koji su svi u poretku od 10 do 14 mjesta u 2 ligi federacije bih centar to je realno amaterski rang. Od ovih ostalih klubova nisam vala cuo za veliki dio ali eto svi su culi za fk vratnik inace u fk vratniku je trenirao originalno asim ferhatovic hase , eto sask napredak je bio velesila jugoslovenskog fudbala prije 100 godina to jest prije 2 svjetskog rata . Ovo ostalo realno nisam cuo . Cudim se sto nisu i bambionosi ovdje . Mozda bi i vrbanjusa bila da se nije ugasila . I sad kad ovo sve spojimo vidimo da ta 22 vasa kluba nisu vala nesto . Ispadne zapravo fk sarajevo i njegove afilijale i 18 amaterskih klubova. I naravno kad se svi ovi klubovi skupe u jedan nemaju posjecenost kao fk zeljeznicar ove sezone . Naravno zvuci ono fk zeljeznicar i el tarik pumpa idu protiv 22 kluba ali kad pogledamo ta 22 kluba zapravo situacija je kako mirvic hoce da drzi kantonalni savez a da iz fk zeljeznicara samo mirno gledaju dok ga dusmani ruse.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:50Nadam se da ce jednog dana pobijediti zdrav razum. Kao da oni ne bi voljeli da su glasali uz sve ostale sarajevske klubove.
![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Ja iskreno jedva čekam kakav će spektakl manijaci prirediti za 20 godina od zadnje titule, sad će to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Naravno tako je Vici najlakse,svakako smo navikli da igramo svaku tekmu 290 posto jer protiv nas je svakom timu sve dozvoljeno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:44Nema to veze sa Sarajevom i Mirvicem.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:33Mozel neko da pojasni razlog zato ovako bolesno Mirvica mrze? Lik nit im je sta uradio,nit ih spominje, mene iskreno boli k ko je na celu zeljeznicmara do danas nisam ni znao dok se sa Vicom slikao nije. Razlog zasto ga mrze je ljubomora,kao i za Tana kerojed i sl i dodje lik donira vise za poplave kad je dosao u Sarajevo nego plavi gurbeti sto ce za zivota.
Rade po uputama svog predsjednika Zeljkovica koji ih je preuzeo nakon sto im je obezbjedio opstanak u ligi te zavrsio 2 pozajmice.
Sada se on kroz nk zeljeznicar bori protiv nas, tj. protiv fudbalskih pravila, regularnosti i svih fudbalskih i moralnih zakona.
Navijaci su tu da opravdaju svaku njegovu odluku jer moraju, nisu slobodan klub i izgubili su identitet. A gubitak identiteta znamo cime se placa.
-
- Kontakt:
Ko je na vasoj strani? Sve ove sto si nabrojao su klubovi,SFK zenski fudbalski klub koji nas prestavlja u evropi,svi imaju vise prava nego fantomska udruzenja. Zaboravio si dodati i udruzenje sudija da je u ovoj nasoj grupi,vazno je da ste vi legitimni,pa jesil pogledao imena ljudi koji su kontra i te klubove? Mozete ovdje pljuvat,lajat protiv Tana,Mirvica u realnosti je to malo drugacije. Po gradu vasi uvijek pricaju da nas Bog hoce pogledat pa da dodje neko kao Tan sad isto pricate i za Mirvica,dosta je ovog brukanja,mrcvarenja,ovdje naravno prosipate pricu nine zeljo prazan stan,kerojed i slicno.Pact1921 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 00:36Da se glasa uz ostale klubove ili za mirvica . 22 kluba : SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica. Znaci ovdje gledajte klubove sarajevo hajde ovo sve i predvodi , radnik iz hadzica drugi najaci klub ovdje inace afilijala fk sarajeva imaju sad onaj ugovor oko posudbe igraca , gfc sarajevo gradski futsal klub sarajevo inace smatra se pitarskim , sfk 2000 sarajevo zenski klub koji je isto afilija fk sarajeva , onda najaci klubovi poslije pomenuta 2 sarajeva i radnika su unis vogosca ,moscanica ,famos hrasnica , stup i baton koji su svi u poretku od 10 do 14 mjesta u 2 ligi federacije bih centar to je realno amaterski rang. Od ovih ostalih klubova nisam vala cuo za veliki dio ali eto svi su culi za fk vratnik inace u fk vratniku je trenirao originalno asim ferhatovic hase , eto sask napredak je bio velesila jugoslovenskog fudbala prije 100 godina to jest prije 2 svjetskog rata . Ovo ostalo realno nisam cuo . Cudim se sto nisu i bambionosi ovdje . Mozda bi i vrbanjusa bila da se nije ugasila . I sad kad ovo sve spojimo vidimo da ta 22 vasa kluba nisu vala nesto . Ispadne zapravo fk sarajevo i njegove afilijale i 18 amaterskih klubova. I naravno kad se svi ovi klubovi skupe u jedan nemaju posjecenost kao fk zeljeznicar ove sezone . Naravno zvuci ono fk zeljeznicar i el tarik pumpa idu protiv 22 kluba ali kad pogledamo ta 22 kluba zapravo situacija je kako mirvic hoce da drzi kantonalni savez a da iz fk zeljeznicara samo mirno gledaju dok ga dusmani ruse.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:50Nadam se da ce jednog dana pobijediti zdrav razum. Kao da oni ne bi voljeli da su glasali uz sve ostale sarajevske klubove.
![]()
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 02 feb 2025, 00:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ovi klubovi su amaterski, nepoznati, sta god ti kazes. Dobro.Pact1921 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 00:36Da se glasa uz ostale klubove ili za mirvica . 22 kluba : SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica. Znaci ovdje gledajte klubove sarajevo hajde ovo sve i predvodi , radnik iz hadzica drugi najaci klub ovdje inace afilijala fk sarajeva imaju sad onaj ugovor oko posudbe igraca , gfc sarajevo gradski futsal klub sarajevo inace smatra se pitarskim , sfk 2000 sarajevo zenski klub koji je isto afilija fk sarajeva , onda najaci klubovi poslije pomenuta 2 sarajeva i radnika su unis vogosca ,moscanica ,famos hrasnica , stup i baton koji su svi u poretku od 10 do 14 mjesta u 2 ligi federacije bih centar to je realno amaterski rang. Od ovih ostalih klubova nisam vala cuo za veliki dio ali eto svi su culi za fk vratnik inace u fk vratniku je trenirao originalno asim ferhatovic hase , eto sask napredak je bio velesila jugoslovenskog fudbala prije 100 godina to jest prije 2 svjetskog rata . Ovo ostalo realno nisam cuo . Cudim se sto nisu i bambionosi ovdje . Mozda bi i vrbanjusa bila da se nije ugasila . I sad kad ovo sve spojimo vidimo da ta 22 vasa kluba nisu vala nesto . Ispadne zapravo fk sarajevo i njegove afilijale i 18 amaterskih klubova. I naravno kad se svi ovi klubovi skupe u jedan nemaju posjecenost kao fk zeljeznicar ove sezone . Naravno zvuci ono fk zeljeznicar i el tarik pumpa idu protiv 22 kluba ali kad pogledamo ta 22 kluba zapravo situacija je kako mirvic hoce da drzi kantonalni savez a da iz fk zeljeznicara samo mirno gledaju dok ga dusmani ruse.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:50Nadam se da ce jednog dana pobijediti zdrav razum. Kao da oni ne bi voljeli da su glasali uz sve ostale sarajevske klubove.
![]()
Vi ste na strani Colpe, Pilava i colpinih udruzenja.
Jesu li ti poznata udruzenja, predstavnici istih kao i clanovi?
Da li ti je poznato ko je predstavnik udruzenja fudbalskih instruktora, trenera, veterana, sportskih radnika?
U kojim takmicenjima oni djeluju? Kakve su im veze sa Colpom, koliko broje clanova?
Ako si zainteresovan objasnit cu ti u privatnim porukama. Sve u svrhu preovladavanja zdravog razuma.
edit: Šta bi s pričom da vam je delegat suspendovan, pa da nije dobio pravo glasa, pa da nije došao na sjednicu, pa se klub nije oglasio, pa se ogradio od svog delegata, pa ga brani, pa delegat ima pravo glasa, pa zatišje, saopštenja, pravdanja. I na kraju se ode i sjedne sa Colpom i kompanijom i glasa se za njegove. Mislim stvarno je bespotrebno pisati o ovim stvarima kada je, hvala Bogu, država upućena šta ste uradili i na čijoj ste strani, ali kad god mi neko korektno odgovori spreman sam normalno nastaviti diskusiju. Slabo vas na forumu ima za voditi dijalog.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 02 feb 2025, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ovo treće mjesto je ravno duploj kruni. Neregularna liga u kojoj si oštećen za minimalno 1 gol na 93% utakmica prvog dijela sezone, teško da bi Liverpool ovo izdržao. Igre glave.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 00:44Naravno tako je Vici najlakse,svakako smo navikli da igramo svaku tekmu 290 posto jer protiv nas je svakom timu sve dozvoljeno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:44Nema to veze sa Sarajevom i Mirvicem.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:33
Mozel neko da pojasni razlog zato ovako bolesno Mirvica mrze? Lik nit im je sta uradio,nit ih spominje, mene iskreno boli k ko je na celu zeljeznicmara do danas nisam ni znao dok se sa Vicom slikao nije. Razlog zasto ga mrze je ljubomora,kao i za Tana kerojed i sl i dodje lik donira vise za poplave kad je dosao u Sarajevo nego plavi gurbeti sto ce za zivota.
Od topole od topole pa do ravne goreeee.
Ili od zemuna od zemuna pa do sugavice, svud su čete svud su čete djenerala vice

Ili od zemuna od zemuna pa do sugavice, svud su čete svud su čete djenerala vice

-
- Kontakt:
Ma sam sebe ukopava frajer,to je kad znas da si kriv i stalno pokusavas sudiji da dokazes da nisi i sam sebe ukopavas sve vise. Najacr u svemu nas nesto prozivaju a jedini u kantonu su na strani Vice,jel uopste znaju sta je krajnji cilj ovog,da se promjeni statut i da Vico moze biti do kraja zivota predsjednik,to je nasim konama posteno,bice jedni od glavnih za promjenu statuta.ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 feb 2025, 00:51Ovi klubovi su amaterski, nepoznati, sta god ti kazes. Dobro.Pact1921 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 00:36Da se glasa uz ostale klubove ili za mirvica . 22 kluba : SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica. Znaci ovdje gledajte klubove sarajevo hajde ovo sve i predvodi , radnik iz hadzica drugi najaci klub ovdje inace afilijala fk sarajeva imaju sad onaj ugovor oko posudbe igraca , gfc sarajevo gradski futsal klub sarajevo inace smatra se pitarskim , sfk 2000 sarajevo zenski klub koji je isto afilija fk sarajeva , onda najaci klubovi poslije pomenuta 2 sarajeva i radnika su unis vogosca ,moscanica ,famos hrasnica , stup i baton koji su svi u poretku od 10 do 14 mjesta u 2 ligi federacije bih centar to je realno amaterski rang. Od ovih ostalih klubova nisam vala cuo za veliki dio ali eto svi su culi za fk vratnik inace u fk vratniku je trenirao originalno asim ferhatovic hase , eto sask napredak je bio velesila jugoslovenskog fudbala prije 100 godina to jest prije 2 svjetskog rata . Ovo ostalo realno nisam cuo . Cudim se sto nisu i bambionosi ovdje . Mozda bi i vrbanjusa bila da se nije ugasila . I sad kad ovo sve spojimo vidimo da ta 22 vasa kluba nisu vala nesto . Ispadne zapravo fk sarajevo i njegove afilijale i 18 amaterskih klubova. I naravno kad se svi ovi klubovi skupe u jedan nemaju posjecenost kao fk zeljeznicar ove sezone . Naravno zvuci ono fk zeljeznicar i el tarik pumpa idu protiv 22 kluba ali kad pogledamo ta 22 kluba zapravo situacija je kako mirvic hoce da drzi kantonalni savez a da iz fk zeljeznicara samo mirno gledaju dok ga dusmani ruse.ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:50Nadam se da ce jednog dana pobijediti zdrav razum. Kao da oni ne bi voljeli da su glasali uz sve ostale sarajevske klubove.
![]()
Vi ste na strani Colpe, Pilava i colpinih udruzenja.
Jesu li ti poznata udruzenja, predstavnici istih kao i clanovi?
Da li ti je poznato ko je predstavnik udruzenja fudbalskih instruktora, trenera, veterana, sportskih radnika?
U kojim takmicenjima oni djeluju? Kakve su im veze sa Colpom, koliko broje clanova?
Ako si zainteresovan objasnit cu ti u privatnim porukama. Sve u svrhu preovladavanja zdravog razuma.
edit: Šta bi s pričom da vam je delegat suspendovan, pa da nije dobio pravo glasa, pa da nije došao na sjednicu, pa se klub nije oglasio, pa se ogradio od svog delegata, pa ga brani, pa delegat ima pravo glasa, pa zatišje, saopštenja, pravdanja. I na kraju se ode i sjedne sa Colpom i kompanijom i glasa se za njegove. Mislim stvarno je bespotrebno pisati o ovim stvarima kada je, hvala Bogu, država upućena šta ste uradili i na čijoj ste strani, ali kad god mi neko korektno odgovori spreman sam normalno nastaviti diskusiju. Slabo vas na forumu ima za voditi dijalog.
A najbolji spid kazu da se na sjeveru prodaje?ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:50Nadam se da ce jednog dana pobijediti zdrav razum. Kao da oni ne bi voljeli da su glasali uz sve ostale sarajevske klubove.
![]()
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 29 gostiju.