hajde sve, ali pričamo o fan bazi koja ne zna razlikovati lijevu od desne ruke
Imaju braca opasan victim mentality. Prosli put strasno kmecanje oko ruke Havertza. Danas oko ovog penala. A ispostavilo se na kraju da su obe odluke bile ispravne.
i uživo su takvi, čast izuzecima, traze izgovore za potrošenu milijardu Artete
A bespotrebno nerviranje totalno. Da Liverpool izgubi sve do kraja Kmecavac bi uspio da zavrsi iza Nottinghama il Chelsea koliki je luzer.
Vješto izbjegavaju pitanje o oproštenom crvenom kartonu MacAllistera. Pravi mitomani po uzoru na istočne susjede.
Nije trebao ni žuti dobiti, sudija očigledno po zadatku, ni Gravenbah nije trebao žuti dobiti
Liverpul da ima suđenje kao Arsenal već bi osvojili titulu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Vješto izbjegavaju pitanje o oproštenom crvenom kartonu MacAllistera. Pravi mitomani po uzoru na istočne susjede.
Nije trebao ni žuti dobiti, sudija očigledno po zadatku, ni Gravenbah nije trebao žuti dobiti
Glupane imao je žuti karton već prije starta
Glupane na taj prvi žuti i mislim, nije ga ni trebao dobiti, da igra za mali Arsenal ne bi ga ni dobio
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Cook se nije žalio sudiji za odluku o penalu = to jasno govori da je čist penal,
MacAllister se nije žalio sudiji za odluku o prvom žutom kartonu u kojem pravi faul na centru i tako stopira kontru Bournemoutha = nije trebao dobiti ni taj prvi žuti karton.
Izgleda da su svi pohađali školu Aleksandra Vučića među Redsima.