Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mora Trent van
Kakvo udaranje u drugom 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Igra se kako oni sviraju trenutno. Nikako da počnemo igrati svoju igru.
Joj u ovakvoj utakmici nam je samo falio Curtis sa svojim petljanjem.
- JayCatwright
- Kontakt:
Diaz uzas
Najgore poluvrijeme sto igramo ove sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trent sad ode sigurno mesec +. Valjda se vrati prije LP
-
- Kontakt:
Visi gol u zraku
Dobro je, lakse se dise
Aaa bravo Mo
Virgil je sve.
Treba nekad imati i srece 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tri boda i go next
Velika pobjeda, dobar je ovaj Bournemouth. Salah vec na 21 gol
Vratilo se za fulham i forest realno
- SoloControTutti
- Kontakt:
Upravo sam to rekao poslije tekme, moralo se negdje vratiti, tekma odlicna za neutralne. Tresnje su odlicna ekipa i jako neprijatna za sve druge ekipe. Doza srece je nekad potreba na putu do titule jbg. Salah fantazija

Prebitna pobjeda generalno, mozda kljucan momenat na moji cemo se vracati jer ovo daje strasna boost ekipi za dalje i moze da utjece na rivale itekako.
Ovako pobjedjujes ako zelis uzeti ligu, malo ruznjikavo ali cvrsto i jako, kao sto je su i oni igrali, malo srece i sto Slot rece ovo je sve s malom marginom za plus ili minus.
CPOJ
Da, logično je po poziciji na kojoj je Barca završila u ligaškom formatu.

Pa nama su onda mogući protivnici za osminu finala odnosno četvrtfinale odnosno polufinale imena klubova koji su ovdje na slici:

Skoro pa nerealno dobar žrijeb. Nikog ne treba potcjenjivati, ali meni Atalanta izgleda kao jedini protivnik koji bi nas mogao izbaciti.
Da to ti je to. Isplatilo se biti da prvi i to dobro se isplatilo
Valjda nas ne ujede ovo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.