English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: English Premier League
Neće poluautomatski ofsajd, hoće da mogu oni odlučivati u ovako malim ofsajdima hoće li biti gol ili neće
Rođen s tobom da budem
- JayCatwright
- Kontakt:
Bit ce za sat, izvinite momci ja gledao pogresan klip he he
Ovo nije mali ofsajd, ovo je bio očigledan ofsajd.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:42Neće poluautomatski ofsajd, hoće da mogu oni odlučivati u ovako malim ofsajdima hoće li biti gol ili neće
Al realno ovo je vise penal nego ono sto se Havertzu sviralo protiv Uniteda u Fa kupu
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovakvi se ofsajdi ne sviraju samo protiv ArsenalaFuerza je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:43Ovo nije mali ofsajd, ovo je bio očigledan ofsajd.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:42Neće poluautomatski ofsajd, hoće da mogu oni odlučivati u ovako malim ofsajdima hoće li biti gol ili neće
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najneregularnija sezona u historiji fudbala. Dok neko ne izađe sa terena, ovakve pljačke će se dešavati, protiv ovoga se ne može igrati.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bez obzira na ocitu kradju, na terenu postoji samo jedna ekipa. Skauzeri se ne vide, osim par izleta na polovinu B'moutha. Zabice im Cherries bar 2 do kraja 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma samo pokazite kako ste jadni mi barem priznamo kad pogrijesimo za razliku od retardosa.. yebem li ti komplet familiju majmuncino mala
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Toliko je očigledno ofsajd da linije koje su crtali se preklapaju jedna preko druge, iz slike koja je zaleđena ukoso i oni vide u centimetar sa te razdaljine da ocrtaju ko je bliži golu, de ba smiješnoFuerza je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:43Ovo nije mali ofsajd, ovo je bio očigledan ofsajd.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:42Neće poluautomatski ofsajd, hoće da mogu oni odlučivati u ovako malim ofsajdima hoće li biti gol ili neće
Rođen s tobom da budem
- JayCatwright
- Kontakt:
Izvinite momci ja gledao Ipswich Soton
-
- Kontakt:
Treba video straga ili sa tribina. Ovako je poklonjen penal. Hoce li biti kakvih **** mamica ako se ispostavi da je bio kontakt? Cudan forum, mores haman ****.
Opusteno brtQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:45ma samo pokazite kako ste jadni mi barem priznamo kad pogrijesimo za razliku od retardosa.. yebem li ti komplet familiju majmuncino mala

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I ako dodje do 'j.. mamica', nadamo se da ista nece biti Jayova, s obizrom da gospodja nije sposobna iznjeti trudnocu kako treba, gledajuci na ovaj propali abortus, previse zaista.....Tshabalala je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:46Hoce li biti kakvih **** mamica ako se ispostavi da je bio kontakt? Cudan forum, mores haman ****.
-
- Kontakt:
Ma pazi, meni nije problem reci da nije penal. Iz ovog sto nam je dostupno, nije. Ali hajde da mi yebemo mame svim fanovima Liverpoola, nismo odavno. I šta sad dodje video gjde se vidi kontakt?
Et nek su skauzeri retardi, a ovi se neki dan 3 sata pitali kako se lopta nije odbila prema tlu ako je udarila Havertza u ruku...
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa vi ste ista skupina ljudi koji su ekspertno tvrdili da je crveni Arsenalu bio opravdan na osnovu nekih slow mo uglova, samo da bi bio ponisten sutri dan.Tshabalala je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:52Ma pazi, meni nije problem reci da nije penal. Iz ovog sto nam je dostupno, nije. Ali hajde da mi yebemo mame svim fanovima Liverpoola, nismo odavno. I šta sad dodje video gjde se vidi kontakt?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: dark44, Proximic, Quartararo, soxx i 12 gostiju.