English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ja evo još gledam kako penal...svaka čast Liverpulu ali čovjek izbija loptu i ovaj samo onako pade kraj njega...i još war potvrdi..ovim samo sebe sebe sudije sramote i kompromituju..midlim da ovo ni liverpul ne želi..tužno,žalosno
Zasto neko nije javio igracima Bournemoutha da nije penal da se malo pobune
Isti sudija koji je u VAR sobi povrdio crveni karton Skelliju. PGMOL je korumpiran od vrha do dnababoedindzeko09 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:31Ovdje bi i Gigović Stojanu Vranješu pokazao žuti za simuliranje, a ovi penal dobiše![]()
![]()
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 01 feb 2025, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovo je cist penal ko sto je i prosle sedmice ono nase bilo po vama cist crveni 

cuj ne zele pa oni se ne stide nicega evo vidis da govore da je cist penal

Laburisti. 

- JayCatwright
- Kontakt:
Nijedan igrac Bournemoutha se nije bunio, ovaj sto je napravio penal je odmah skontao i pognuo glavu, ali bolje znaju retardi iz tuzle 

Sta je poenta VAR-a?
Slazem se, po skauzerskim kriterijumima je cist penal i u to nema sumnje.
Na stranu to sto nije bilo nikakvog kontakta sa protivnickim igracem, reklo bi se penal cist ko suza
Na stranu to sto nije bilo nikakvog kontakta sa protivnickim igracem, reklo bi se penal cist ko suza

Dragi navijači Liverpula...zaista vaša ekipa igra dobro,najbolje i bit ćete prvaci ali de budite korektni ,dali bi vi par golova i brz ovog penala svakako i pobijedili ali ovo nije potrebno..pogotovo vama koji ovo opravdavate.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Umjesto da bude suspendovan ili u zatvoru, frajer dobije opet posao ovaj vikend i to u jako bitnoj utakmici. Vico Zeljković je za Howarda Webba i PGMOL džennetlija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mozel nam neko pojasniti gdje je ovdje kontakt s igracem bournemoutha posto mi ne vidimo fino od ranije imamo problema s tim

- JayCatwright
- Kontakt:
Ti ces se za sat svakako izvinjavati da si ispao glup po obicajuQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:36mozel nam neko pojasniti gdje je ovdje kontakt s igracem bournemoutha posto mi ne vidimo fino od ranije imamo problema s tim![]()
Definitivno najveca skupina debila na ovom forumu su skauzeri. Za ovo tvrdit da je penal je za psihijatrijeQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:36mozel nam neko pojasniti gdje je ovdje kontakt s igracem bournemoutha posto mi ne vidimo fino od ranije imamo problema s tim![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa hajde evo pokazite nam yebem ti mamu usta malu
- JayCatwright
- Kontakt:
Evo nije bio ni offside
-
- Kontakt:
E sad se čak i slažem sa gunnerima. Ovo je prava bruka. Ni pipnuo ga nije
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ne gledam, ali sa ovog sto se ovdje postavlja rekao bi da nije penal. Ali barem ja zadovljstvo gledat gunnere kako pizde. Znam da ce im Liverpul bit kriv ako kiksaju sutra.
Srce, čast i ponos!
Osoba s najvise izrecenih gluposti i idiotizama na forumu sebi daje za pravo nekome reci da je glup.
Alal ti qrac legendo
Alal ti qrac legendo

Trenutno korisnika/ca: Brokula, Severina007 i 2 gosta.