Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Igramo protiv Citya u istoj sedmici kad i oni protiv Reala ili Bayerna
Nije lose, samo Atalanta da ispadne i sve ok
Mislim da bi ovo Slot mnogo pametnije postavio protiv Gasperinija nego Klopp prošle godine kad smo upali u kanal sredinom 3 mjeseca.Ako izbjegnemo PSG i eventualno Atalantu , teško bi bolje sebi napisali put do 1/2.Ali otom potom , ima do naredne tekme u LP još mjesec , idemo ovo ostalo pošibati.Danas su svi bili na grupnom treningu prvi put ove godine

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nisam ja ovdje nešto najbolje upratio, pa da sad ne mozgam, Barcelonu možemo sresti tek u polufinalu? A ovi ostali (osim PSG, Monaco, Brest, Benfica) možemo sresti u četvrtfinalu ako prođemo?
Iz ove naredne dvije utakmice, znači Bou (A) i Eve (A), ja bi lično bio zadovoljan i sa 4 boda. Dvije pobjede bi bile baš velika stvar. Danas igraš protiv tima koji je u životnoj formi, a onda gostuješ u gradskom derbiju ekipi koja će pod novim/starim trenerom biti maksimalno motivisana. Ma sad bi četiri boda potpisao.
Alisson, Robbo, Vvd, Konate, Trent, Macca, Graven, Szobo, Gakpo, Diaz, Salah.
To se očekuje. S tim da Nunez i Tsimi bi trebali ući u drugom poluvremenu, u zavisnosti od rezultata.
Iz ove naredne dvije utakmice, znači Bou (A) i Eve (A), ja bi lično bio zadovoljan i sa 4 boda. Dvije pobjede bi bile baš velika stvar. Danas igraš protiv tima koji je u životnoj formi, a onda gostuješ u gradskom derbiju ekipi koja će pod novim/starim trenerom biti maksimalno motivisana. Ma sad bi četiri boda potpisao.
To se očekuje. S tim da Nunez i Tsimi bi trebali ući u drugom poluvremenu, u zavisnosti od rezultata.
Sa Barcom u finalu tek mozes igrat.Zaniolo2 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 10:25Nisam ja ovdje nešto najbolje upratio, pa da sad ne mozgam, Barcelonu možemo sresti tek u polufinalu? A ovi ostali (osim PSG, Monaco, Brest, Benfica) možemo sresti u četvrtfinalu ako prođemo?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
#LFC v Bournemouth: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Gakpo; Diaz. Subs: Kelleher, Endo, Nunez, Jones, Elliott, Jota, Tsimikas, Quansah, Bradley
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Iako sam protivnik Chiese, mislim da je pokazao dovoljno da bude na klupi i da uskoci kad su svi umorni. Jel opet povreda?
Licno mi se ne svidja ovo sa Diazom ali eto, valjda zna bolje Slot.
Darwin bolestan, Jota tek do klupe dogurao, Gakpo bolji na LW, Chiesa nema snage za b2b utakmice ili sta vec, ko da igra?Tshabalala je napisao/la: ↑01 feb 2025, 15:01Iako sam protivnik Chiese, mislim da je pokazao dovoljno da bude na klupi i da uskoci kad su svi umorni. Jel opet povreda?
Pa valjda bi stil igre Bournemoutha trebao vise prijati Diazu. Ako izadju visoko sa zadnjom linijom imace prostora da napada dubinu
Srce, čast i ponos!
Diaz u 4 utakmice protiv Bournemoutha 5 golova, uvijek je volio igrati protiv njih tako da nije mi problem što on igra.
-
- Kontakt:
A ja teške utakmice za gledat. Brzi su na svaku loptu, jaci u svakom duelu. Bas su i naletu
Edit : Arnold u svom elemenu. Gakpo je u strasnoj formi.
Edit : Arnold u svom elemenu. Gakpo je u strasnoj formi.
dzudzak kloc
Jaki ovi drama, sta je ovo jbt.

Jaki ovi drama, sta je ovo jbt.
-
- Kontakt:
Lijeva strana im je beton. Kerkez i Semenyo, jos Kluivert isto operise po toj strani.
I'll take it
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Haos na desnoj strani
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Problem je sto konstantno imaju 3v2 situaciju nije samo do Trenta
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja sam ga prvi popljuvao nakon Uniteda, al' nakon toga je odigrao ekstra tekme.
Nema Real veze s tim, jednostavno je preyebena ova lijeva strana B'moutha.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pjesma za Macu 

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro, SoloControTutti, StevieG8 i 7 gostiju.