Curry je prešao u Clipperse?
NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2024-2025 Regular season
O cemu ti pricas? Znas li ko uopste bira AS rezerve?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 17:36To uopšte ne igra nikakve uloge, Kingsi su bili prošle godine 4. seed za vrijeme AS pauze, imali su 0 All-Starova iako su Sabonis i Fox igrali vrhunske sezone do tada.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:02Sengun i JJJ su predvodnici ekipa koje su 2.i 3. na Zapadu.Neko iz tih ekipa MORA biti na ASu tako da Sabonis nikako nije mogao biti ispred njih.
Lakersi su bili 10. seed i imali su 2AS.
Jednostavno to nikakve uloge ne igra, popularity i veličina franšize igraju primarne uloge, zato jer je Sacramento small market tim zato i nemaju AS-ova. Da Sabonis stavlja ovakve brojke u Lakersima/SAS-u/Knicksima i da je bilo koja ekipa od te 3 14. seed, bio bi AS.
jokara 8 poena u posljednjem minutu pri egalu za pobjedu
TheGoldenGOAT
Pozdrav ljudi imam Nba League pass kupio sam ga u novembru godišnju pretplatu pa je ostalo jos nekih 10 mjeseci ali ga ne koristim.Zanima me jeli netko ovdje zainteresovan da kupi dogovorili bi smo se oko cijene plačanje putem xbona.
Hala Madrid🟡🟡
Curry ne moze bolju ekipu ni do play-in da vodi. Lik Isiah Thomas (Jamar) kad je davo 30 ppg u Bostonu. Da je igrao u losijoj ekipi, Kyrie Irving bi bio bolji igrac od njeg.
na svim mogucim listama najboljih igraca svih vremena curry je u top 15, a hardena nigdje ni u top 20.
Ovaj Orlando stvarno igra dosadnu kosarku...jako sporo ,dosadno ..
-
- Kontakt:
Ljudi u Indianapolisu stvarno vole košarku, baš su prava košarkaška sredina
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Nerminovic
- Kontakt:
ma ovo ne moze biti, nema sanse?????????????????????????????????????????????????????
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Doncic u Lakersima
Re: BREAKING: Shams: Mavs Trading Luka Doncic, Maxi Kleber, & Markieff Morris to the Lakers for Anthony Davis + FRP
Kontali Ameri da je neko hakovao Shamsov nalog kad objavise i ESPN, pa onda i Haynes i Stein.
Zao mi je Davisa jer se odlicno uklapao sa Bronom (ipak 31 godina i povrede) ali ovo je extra potez jer se na duze staze dobija all star oko kojeg gradis ekipu.

Re: BREAKING: Shams: Mavs Trading Luka Doncic, Maxi Kleber, & Markieff Morris to the Lakers for Anthony Davis + FRP
Kontali Ameri da je neko hakovao Shamsov nalog kad objavise i ESPN, pa onda i Haynes i Stein.
Zao mi je Davisa jer se odlicno uklapao sa Bronom (ipak 31 godina i povrede) ali ovo je extra potez jer se na duze staze dobija all star oko kojeg gradis ekipu.
Ovo mi izgleda toliko fejk

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
holy shit
-
- Kontakt:
Racionalno objasnjenje, zašto su ovo Mavsi uradili?
Covjece ne mogu da vjerujem
Iz perspektive Dallasa tj ovog sto objasnjava njihov covjek da im je potreban davis zbog odbrane i napada na titulu je racionalno. Objektivno govoreci oni su mogli na duze staze bolje proci gdje bi dobili 7-8 pickova i solidnih igraca ali boljeg igraca od davisa niko im ne bi dao a njima je cilj izgkeda da napadnu titulu ove godine nakon proslogodisnjeg finala. Ovako su dobili 1 picka ali su dobili top 10 igraca, i top 5 defanzivca.
Petorka Dallasa na papiru izgleda preozbiljno: irving-klay-pj-davis-gafford. Defanzivno su dobili oko irvinga sta su trazili. Sigurno ova ekipa moze se potuci sa svima i sve pobijediti na zapadu u play offu.
Ali gledano dugoročno lakersi su naravno bolje prosli jer je luka 6 godina mladji i generalno je u ovom trenutku top 5 igraca lige, a uz to su pokrpali igracki rupe sa 2 najblaze receno solidna rotacijska igraca (kleber i kiff).
Ja ne ibi sključio da lakersi dovedu jos nekog igraca do all star pauze na visoke pozicije jer po meni je reaves sada itekako sto ameri rekli tradeable (ima extra nizak ugovor) i oko njega se moze napraviti dobar paket za nekog visokog igraca.
Petorka Dallasa na papiru izgleda preozbiljno: irving-klay-pj-davis-gafford. Defanzivno su dobili oko irvinga sta su trazili. Sigurno ova ekipa moze se potuci sa svima i sve pobijediti na zapadu u play offu.
Ali gledano dugoročno lakersi su naravno bolje prosli jer je luka 6 godina mladji i generalno je u ovom trenutku top 5 igraca lige, a uz to su pokrpali igracki rupe sa 2 najblaze receno solidna rotacijska igraca (kleber i kiff).
Ja ne ibi sključio da lakersi dovedu jos nekog igraca do all star pauze na visoke pozicije jer po meni je reaves sada itekako sto ameri rekli tradeable (ima extra nizak ugovor) i oko njega se moze napraviti dobar paket za nekog visokog igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.