slozio je Baja jedan dobar tiket danas,zamalo da prepisemBarney Stinson je napisao/la:Valjda Baka složi nesto za vcrs... Na Grbavici se može igrati i nasi ce sigurno imati poneku sansu e sad valja je iskoristiti... Ocekujem rezultat 2:3 a ht neka bude 2:0...![]()
york je napisao/la:HOĆEMO POBJEDU
Pa naravno da ce bit dok ne skontate pravila igrekomrad je napisao/la:Sto vas ovaj pomocni sudija zakida,dva puta lopta prolazi ,igrac u trku prema golu on dize zastavicu!![]()
Mozda i ovdje potjera za sudcem bude,izgleda da je u modi to ovaj vikend!
joj sto obozavam ovakve padobrance ,ljubit te u čelo :* muaotpravnik_vozova je napisao/la:Dabre večeras će biti potop, brana ti već propušta lagano, jbg, nisi trebao ljenčariti...Dabar je napisao/la:o čemu ti bola....pogledaj video ovo je utakmica sa grbavice....
Odlicna igra Sirokog,vidi se pomalo Bakin rad!LEŠINAR je napisao/la:Bravoooooooo! Mislim da ste prvo poluvrijeme odigrali na svojoj razini i sa renomeom Širokog. Nema šta vi ste u prvom pokazali da ste za njih Borac. Izgleda da će se ipak evropa igrati na Pecari. Sportski pozdrav iz grada šampiona!
veceras vas dobijaju,a vi ih niste dobili ove godinethemaniacs_87 je napisao/la:Danas gubite ponovo.
prestrasan igrac wagner,zeba,kutalia po meni najboljimiky_hz je napisao/la:Ovaj Wagner da ima jos jednog pored sebe pribliznih kvaliteta sam bi prekuco ligu,jednostavno za jedno 3 klasa odskace u odnosu na ostatak lige
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Quartararo, Tuce11 i 46 gostiju.