AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Thiaw i Gabbia su povrijeđeni a ovi hoće da prodaju Pavlovića i Tomorija i to sve nakon što su omraženom rivalu poklonili Kalulua. Ako vam to do sad niko nije rekao hvala uprava.
Vidim i Calabria bi mogao ići ća, ekspresno idu svi koji su ušli u sukob ili otišli na onaj kobni koncert prije utakmice. 
Još kad bi i Ruben mogao, inšalah.
Sad vidim da tjeramo i ovo malo italijana u timu, bog zna na šta će tek sad ličiti lista i kako će registrovati igrače za LŠ.

Sad vidim da tjeramo i ovo malo italijana u timu, bog zna na šta će tek sad ličiti lista i kako će registrovati igrače za LŠ.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma hajde brate, kao da nešto ozbiljno mogu napraviti tamo. Kakva god da je listarope11 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:25Vidim i Calabria bi mogao ići ća, ekspresno idu svi koji su ušli u sukob ili otišli na onaj kobni koncert prije utakmice.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Previse je ovo igraca da ode, ne za jedan prelazni rok , već za 4 dana. Izvjesni transferi Camarde i Morate, Calabria odbio Bolognu, Milan odbio Galatu za Pavlovica. Za Tomorija se raspituju Aston V, West Ham i Totenham. S tim da se ostalo bez Gabie, suludo puštati Tomorija, eh sad jedino ako već nemaju nekog stopera dogovorenog koji se napominje. Očigledno da je sinoć i danas puklo na relaciji trener-igraci, pa je i uprava reagovala/reaguje na ovaj nacin. Vidjet cemo sta ce se izdesavati do ponedeljka. Neke stvari zvuče previše dobre da bi bile istinite
- Romagnoli13
- Kontakt:
Puno je ovo posla za tri levata koji nisu sposobni za to. Tako da ako se dogodi jedan ulazni transfer koji se pominje i to će biti puno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hah kaže Di Marzio da sutra uprava ide u Roeterdam kako bi pokušali završiti transfer. Morata odlazi samo ako dodje Jimenez. Kakve smo k.....e sreće, kad sve živo propadne.
Prevelik hajp da bi se sve izdesavalo za 3/4 dana.
P.S. Zapeli smo za Jineneza, bojim da se će biti flop i to samo takav. Dajemo 40 mil, a evo jos i povrijedjen. Nema logike nikako, ali eto

P.S. Zapeli smo za Jineneza, bojim da se će biti flop i to samo takav. Dajemo 40 mil, a evo jos i povrijedjen. Nema logike nikako, ali eto
Sta ocekivati od ljudi koji otjeraju Maldinija i Tonalija.
Pa na ovoj temi su pojedini opravdavali Tonalijevu prodaju a Maldinija proglasili personom non grata.
Sad se cude sto ovi ne mogu ama nista dobro uraditi.
Meni je cudno kako ovi nisu uspjeli do sada tusnuti Majka i Tidzu.
Nadam se da ce ovaj cirkusant od trenera bar ovaj neki hamelj uspjeti otjerati za svog mandata.
Pa na ovoj temi su pojedini opravdavali Tonalijevu prodaju a Maldinija proglasili personom non grata.
Nadam se da ce ovaj cirkusant od trenera bar ovaj neki hamelj uspjeti otjerati za svog mandata.
Bas tako, nesposobni su oni za ovo sto se nagadja. Navikli su rastezati mjesec dana za jednog igraca a kamoli kupiti 2 i prodati 3. Njima je vec pao sistem.Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:39Puno je ovo posla za tri levata koji nisu sposobni za to. Tako da ako se dogodi jedan ulazni transfer koji se pominje i to će biti puno.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Kako da očekuju boljitak i rezultat kada puste cijeli prelazni rok da ništa ne urade, i kao sad dva dana do kraja gori sve pod nogama. Šta se prave luđi već što jesu. Uz to, brukaju se na tržištu sa ponudama. Isto ciganija, na što klub svedoše..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Eventualnim dolascima Gimeneza i Joa Felixa dobit ćemo novu dimenziju u napadu. Koliko će to fercerati, vidjet ćemo. Joa Felixova pozicija je iza napadaca, tako da će se Tidjo vratiti na svoju poziciju, kao i Pulisic na krilo. Samo da ne gledam noja Cukvuezea na krilu. Takodjer, Okafor bi morao otići kako bi otvorio mjesto za Portugalca. Još kad bi kako ugrabili Samuel Ricija, to bi već nešto bilo. Vezni red, Rici, Fofana, Rajnders, Benacer, vazda povrijedjeni Loftus I berac pamuka Musah, može izgurati sezonu. Opet nekako bi ostali osakaceni po krilima, mada moglo bi se rotirati sa dva napadaca u polju (rezerve Jovic i Abraham). Za kraj, moralo bi se delovati i na mjestu stopera, jer sad trenutno imamo samo dvojicu zdravih na raspolaganju ( Strahinja, Tomori). Ostaje da vidimo, mada sam itekako skeptičan i sumnjicav da trenutna uprava je sposobna sve navedeno realizovati za 4 dana.
24 Dana su dovodili besplatnog Walkera i natezu se za Gimeneza, tako da mrka kapa
24 Dana su dovodili besplatnog Walkera i natezu se za Gimeneza, tako da mrka kapa
Ma nemojte tako naš Ibra je pravi domaćin čovjek, zato se i nateže za 2-3 miliona eura, da nebi oštetio klub. Na svakom transferu ušpara 2-3 miliona i eto para za Emersona na RB, ako tako gledamo on je skoro došao pa džabe
Odavno su oni pokazali da su skroz na skroz izgubili kompas, a nikad ga nisu znali koristiti. Bolje bi bilo da se Ibra zaputi u Pariz kod Kelafia i počne ga moliti da kupi Milan. A ima tu jedna kvaka neće se Ibra više nizašto pitati u klubu..

Odavno su oni pokazali da su skroz na skroz izgubili kompas, a nikad ga nisu znali koristiti. Bolje bi bilo da se Ibra zaputi u Pariz kod Kelafia i počne ga moliti da kupi Milan. A ima tu jedna kvaka neće se Ibra više nizašto pitati u klubu..
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
edoox je napisao/la: ↑31 jan 2025, 01:14Sta ocekivati od ljudi koji otjeraju Maldinija i Tonalija.

Eh kad smo ovdje jadili se na to, kazu nam ajde sta ste negativni, nije ni Paolo svemoguc, igraci igraju a ne on.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne znam sto nisu doveli Davida iz Lilea, barem svi znamo o kakvo je napadaču riječ, a misim da je ista cijena.Adi33 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:23Hah kaže Di Marzio da sutra uprava ide u Roeterdam kako bi pokušali završiti transfer. Morata odlazi samo ako dodje Jimenez. Kakve smo k.....e sreće, kad sve živo propadne.![]()
I ja se to pitam. Ma i manja mu je cijena, jer mu je ostalo 6 mj ugovora sa Lilom. Mada moje mišljenje je da on već sa nekim ima dogovor.meskalin je napisao/la: ↑31 jan 2025, 11:45Ne znam sto nisu doveli Davida iz Lilea, barem svi znamo o kakvo je napadaču riječ, a misim da je ista cijena.Adi33 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:23Hah kaže Di Marzio da sutra uprava ide u Roeterdam kako bi pokušali završiti transfer. Morata odlazi samo ako dodje Jimenez. Kakve smo k.....e sreće, kad sve živo propadne.![]()
Izgleda da je to to kada je u pitanju Gimenez. Antonio Vitielo tvrdi da je posao zavrsen/dogovoren. Momku pozeliti puno zdravlja i golova, i da nastavi tamo gdje je stao Oliii Giroud. Idemo dalje
Eto dobili smo Feyenord. Nek odmah Gimenez zabije svojima i svi sretni
Tamam da natrpa 'svoje'
Zayeban je ovaj Feyenoord, ali eto opet puno bolja opcija nego Juve

Zayeban je ovaj Feyenoord, ali eto opet puno bolja opcija nego Juve

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Steta sto su ga se nasi olako odrekli, pisao sam ovdje i kad su ga prodali da je greska, mada vecina mu je i zeljela da ide i misljenja su da je tu samo zbog prezimena. Ruku na srce, mogao je naci mjesta u ovakvom Milanu.Daniel Maldini to Atalanta is a done deal for €13-14M.
Milan will earn around €6.5-7M from the transfer as they hold 50% future resale percentage
Ajde nek i on vise ode i da ga moje oci ne vide, mutavi stvorGalatasaray are finalizing the signing of Morata from Milan on loan with obligation to buy for €10M

Puno se uzdamo momcino u tebe, nemoj nas razocaratiMilan-Feyenoord in the Champions League playoffs changes nothing.
Santiago Gimenez to Milan is in the finalization phase

Eh, da ste barem tokom razgovora pitali za klub da kupeThe Saudi Public Investment Fund (PIF) had directly contacted the Milan management to understand the feasibility of the possible transfer of Leao to Al Nassr for around €100M.
Milan, who had no intention to sell Leao, referred to his €175M release clause, deemed too high by PIF for a winter transfer

U teoriji smo dobro prošli, ali realnost je takva da možemo pobjediti i izgubiti od bilo koga, više nema pravila.
Bilo kako bilo, bolje nego Juventus i bolje radi koeficijenata da što više italijana prođe dalje.

Bilo kako bilo, bolje nego Juventus i bolje radi koeficijenata da što više italijana prođe dalje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.