Pozdrav iz grada šampiona! Na jučerašnjem prenosu ste mogli vidjeti šta je ljubav i kako se navija. Ovo je sramota bivši šampionu. Osipate se dok je nas svakim danom sve više. Tugo moj. Aj da vidimo šta će biti u drugom. Uživajte!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Doviđento mangupi! 
Pozdrav iz grada šampiona! Na jučerašnjem prenosu ste mogli vidjeti šta je ljubav i kako se navija. Ovo je sramota bivši šampionu. Osipate se dok je nas svakim danom sve više. Tugo moj. Aj da vidimo šta će biti u drugom. Uživajte!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Ti bas kao da je tekma vec gotova.LEŠINAR je napisao/la:Doviđento mangupi!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
cudo da vam penal nisu svirali penal boysi
- themaniacs_87
- Kontakt:
@Lešinar
Idi na neki drugi forum pa prosipaj te gluposti...
Mi smo Željini, Željo je naš !!
Idi na neki drugi forum pa prosipaj te gluposti...
Mi smo Željini, Željo je naš !!
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
De bgt nabroji nam titule banjaluckih kolektiva ? mislim da ih mozes nabrojat na prste jedne ruke...LEŠINAR je napisao/la:Doviđento mangupi!
ps. Kakvo navijanje ? U pojedinim trenutcima 200 hordi nadglasalo XXXX lesinara... Mislim kakvih ima Bosni niste losi , ono rega ... al da ste bolji od Sarajlija
jucer ste vise puta izgovorili Sarajevo nego Borac...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 10 apr 2011, 20:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Pjesma od topole je inace prava navijacka i prava Borceva pjesma, sve ultra grupe bi vam pozavidile na jucerasnjem repertuaruLEŠINAR je napisao/la:Doviđento mangupi!
nema potpisa
Nije ova utakmica jos gotova, sace dva penala za Zelju i Zeba postaje igrac "odluke" 
- Megamon
- Kontakt:
klub bez titule,LEŠINAR je napisao/la:Doviđento mangupi!
grad bez čaršije
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nisam "navijac" ali mislim da ide ovako:
"Hej, hej, heeej Horde Zla su GEJ i cine sve da tako ostane"
"Hej, hej, heeej Horde Zla su GEJ i cine sve da tako ostane"
Daleko od toga da je ova utakmica gotova
Ko prvi da gol u nastavku vjerovatno ce i pobjediti 
P.S. ali su strumfovi najjaci psovaci sudijama, pusini, ovim-onim na svijetu, definitivno. svaka treca pjesma
P.S. ali su strumfovi najjaci psovaci sudijama, pusini, ovim-onim na svijetu, definitivno. svaka treca pjesma
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 10 apr 2011, 20:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Doabr centaršut Zebe. Popović sam na nekih pet-šest metara, ali glavom šutira preko gola.
Nece ga.
Nece ga.
Ma nema on pojma, nema to veze sa tim hoce li ga ili ne....
Ovi su haman pa mrtvi u drugom poluvremenu. Vala ako im ne uvalite koji gol nista ste 
Popovic i Torres u pet deka.SrdjanBL je napisao/la:Ma nema on pojma, nema to veze sa tim hoce li ga ili ne....
zasto ne igra Stanceski?
Zato sto ti je on neopisivi levat, ali meni to niko ovde nije vijerovao kada je prelazio u Zelju, svi su govorili da je najbolji igrac PL...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Pare sto dajete za masnoga mozete kupiti pristojnoga igraca koji ce vam jos biti zahvalan 
realno borac je bolja ekipa

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Vidim presli ste u glumce , Svraka ce vjerovatno dobiti ulogu u seriji Lud zbunjen normalan, kakav pad
Prestanite glumiti i oderite ovo smece !
Prestanite glumiti i oderite ovo smece !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Konzerva, Lokomotifa, zlatandr i 34 gosta.