FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 30 jan 2025, 12:02

fukara87 je napisao/la:
30 jan 2025, 11:49
Damire brate Turska je ispred nas 2 sata, tako da je tekma zavrsena i igrala se po njihovom u 11 a ne po nasem🤣
Ma znam :rol:

Mada mi nekako logicno da stave kad se igra po nasem vremenu :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 30 jan 2025, 13:06

Mnogo tvrdo igramo nadam se da ce poceti davati i neke golove.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 30 jan 2025, 16:21

I to je to, samo dvije prijateljske utakmice u Turskoj?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 30 jan 2025, 18:32

slika

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 30 jan 2025, 18:34

slika

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 30 jan 2025, 18:36

slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jan 2025, 20:57

Koliko puta sam prosao pored ovog zidica u skolu ❤️ jbte koja nostalgija i emocija kad vidim ovakve fotografije
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 30 jan 2025, 23:58

Četiri mjeseca nakon što sam odstupio sa svih funkcija u F.K. Sloboda, najčešće pitanje koje sam dobio jeste:
“Zašto se ne oglasiš, zašto šutiš, vidiš li šta ti rade po društvenim mrežama?”

Dok je sezona trajala nisam to želio raditi ne želeći unositi nemir u i oko kluba u nadi da će promjene donijeti napredak za klub i da ćemo organizaciono i rezultatski rasti.

Nakon završene polusezone, ponovo nisam želio unositi bilo kakvu vrstu nemira u i oko kluba vjerujući da svakome treba vremena (istog onog koji momci sa kojima sam radio i ja nikada nismo dobili) ali tada je veće bilo jasno da stvari ne idu u dobrom pravcu.

Pored toga, želio sam dati vremena da svi jasno pokažu svoja lica kako oni koji su bili moji saradnici tako i oni koji to nisu bili, nego naprotiv.

Davanje otkaza treneru 1,5 h pred utakmicu sa Slogom, neplansko dovođenje 6 igrača zadnji dan prelaznog roka (od kojih neki nisu ni zaigrali), širenje laži u eter, nepoznavanje finansijskog i svakog drugog stanja u klubu, iznošenje lažnih informacija u javnost o stanju zaduženosti kluba, putovanja u autobusima drugih klubova, nevješto prepravljanje imena na dresovima igrača najprimitivnijim metodama, neodlazak na utakmicu redovnog kola ženske selekcije, putovanja na najudaljenije destinacije na dan utakmice, izostanak obroka igračima nakon odigrane utakmice, istjerivanje igrača od strane stanodavaca zbog neplaćanja stanarina, borba za vlastite interese na pressicama organizovanim ispod grba Slobode, nagrađivanje navijača koji su u bojkotu prisustvovanjem u loži, nesklapadanje NIJEDNOG sponzorskog ugovora u protekla četiri mjeseca, neisplaćivanje plata igračima i uposlenicima kluba, smanjenje treninga u omladinskom pogonu sa 4 na 2 sedmično i tako dalje više su nego jasni indikatori da je Sloboda u ozbiljnim organizacionim, finansijskim, administrativnim i svim drugim problemima koji se tiču jednog sportskog kluba.

U kolikim je Sloboda zapravo problemima govori činjenica da već 4 mjeseca nije uspjela da povuče tranšu Grada Tuzla u iznosu od 80.000 KM jer za takvo nešto potrebno je da se ispune određena pravila nadležnih gradskih službi.
Još jedna anegdota sa posljednje skupštine kluba. U sklopu redovne procedure odabira skupštinskih tijela jedan sadašnji član je bio predložen za zapisničara na šta je isti odgovorio: “Kud baš mene, ja ne znam pisati.”

Tačno znamo protiv čega smo se borili!

Znajući šta predstoji u narednom periodu, zbog momaka sa kojima sam radio i zbog sebe, odlučio sam se ipak oglasiti na ovaj način jer znam da će vrlo ubrzo krenuti ponovo salva laži, uvreda, manipulacija javnosti i slično kojim će se nečija nesposobnost nevješto pokušati pripisati nekome drugom.

Vjerovatno ne bih da već treći dan ne gledam mrežu na kojoj su prikazani najvažniji momenti iz klupske istorije kako stoji izvrnuta na oronulom zidu istoka i kako niko ne želi da je vrati. Ne smeta to ni onima koji su zarad vlastitih interesa 1,5 godinu unazad pravili ambijent haosa, organizovali pressice, iznosili javno najstrašnije uvrede i optužbe, ugrožavali sigurnost i posao nekim momcima koji sve ove gorenabrojane nonsense nisu dozvoljavali i tako čuvali čast svog kluba.

Možda Tuzla ipak više želi neke druge, ranije već viđene plahte na tom istom zidu.

Srećom, ja još uvijek znam par momaka koje nije strah lajkati i za koje mogu tvrditi da dok su oni živi neće stati pjesma o Slobodi. ❤️🖤
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 30 jan 2025, 23:59

Ma nije moguce.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 31 jan 2025, 00:06

Kako piše čovjek bi rekao u njegov vakat ekipa imala 10 pobjeda, po visokobudžetnog stranca na svakoj poziciji, igrači živili u penthouseima, jeli svaki dan lignje i t-bone steakove za ručak, putovali privatnim avionom na gostovanja i igrači nosili personalizovanu Adidas opremu. Dan te je.bo kakav mitoman.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 31 jan 2025, 00:12

Koje li droge Simon koristi,lik je pravo bolestan.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 31 jan 2025, 00:25

Ovo go.no Jovic (grobar Slobode) Aco ima obraza i dalje piskarati i oglasavati se..idiote pokrij se usima i **** vise od kluba da se pokusa makar nesto popraviti od onoga sto ste uradili, ovdje bi Abramović tesko vratio klub za kratko vrijeme na pravi kolosijek..sad hijene cekaju iz prikrajka pa da spomenu sve sto ne valja a i sami su svjesni u kakvo su nas blato bacili i koliko ce nam trebati da samo dodjemo na površinu a tek onda da se počne graditi nesto vise..kakve hijene i to najgoreg tipa.. strasno

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 31 jan 2025, 05:38

Jel dobar ovaj kreten s glavom?

Boli, boli… :kralj:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 jan 2025, 09:00

Kakav retard :rol: :rol: :rol:

Liku je potrebna strucna pomoc. Ubijedjen je da je sve bilo dobro dok su bili na celu kluba. Yebo sebi mater bolesnu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jan 2025, 10:15

Koji pokusaj manipulacije, nista novo od ljudi koji su obicno smece i kompleksasi. Ocekivano da ce koristiti drustvene mreze i druge medije u pokusaju da se operu i svu svoju nesposobnost i kriminalne radnje svale na druge. Pa taj decko je toliko glup i proziran u pokusaju da "dokaze" kako on i jarani mu nisu krivi za ovu situaciju i ispadanje iz PL dajuci smijesne argumente. Fakat nije bolest sve sto boli, dokaz je ovaj degen Aco sa svojim saopstenjem.
🔴⚫️

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 31 jan 2025, 10:44

Nije Aco grobar bolestan nego bezobrazan, radi za i po naređenju stranke. Također boli ih to što je došao "seljak iz Glogove" i pokazao da se može napraviti nešto od Slobode. Boli ove nehljebare i poguzne stranačke muhe to što se nešto dogodilo bez njihove kontrole. Da nebi tko pomislio da branim one druge, ista su to gofna i metode rada samo se dresovi razlikuju.
Bivši sveznajući i glavnokomandujući književnik je sa svojom svitom uništio ono malo sporta u Tuzli, samo da nebi neko drugi dobio duži aplauz od njega. Žalosno je sve što se događa.
Isto tako AH ne bude li počeo raditi u korist Slobode početi ga prozivati
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 31 jan 2025, 11:43

ne kontam potrebu za ovim pravdanjem. I previše ste bili. Nista vama nije bilo gore nego drugima. I vi ste kao i drugi radili sa menadzerima i kamarali igrace kao da su neka roba. Kako vec dugo kod nas nema smislenog rada u smislu praćenja i procjene fudbalera, uprave svode svoj rad na imanje sto je moguće veci broj menadžera u imeniku. Halo drug trebaju mi dva krila i jedan stoper Imam krila nemam stopera cuo sam da je avdija nabavio neke mrrke nisu ni skupi a brzi pravo. evo ti broj zovi, vidi. Moga je ubosti i dovesti dobre igrače ali tako mogu jedan, dva.zato sluze analize i pripreme. I jbga malo nesreca i baksuzluk vise neznanje i zadnji na tabeli. Izađeš i sakrijes se u misiju rupu. A kad neko to spomene sa sjetom kažes da smo mi dali gol posusju i pobjedili mozda bi sve drugačije bilo. A možda i nebi.
& $ ?

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 31 jan 2025, 13:19

meecko je napisao/la:
31 jan 2025, 10:44
Nije Aco grobar bolestan nego bezobrazan, radi za i po naređenju stranke. Također boli ih to što je došao "seljak iz Glogove" i pokazao da se može napraviti nešto od Slobode. Boli ove nehljebare i poguzne stranačke muhe to što se nešto dogodilo bez njihove kontrole. Da nebi tko pomislio da branim one druge, ista su to gofna i metode rada samo se dresovi razlikuju.
Bivši sveznajući i glavnokomandujući književnik je sa svojom svitom uništio ono malo sporta u Tuzli, samo da nebi neko drugi dobio duži aplauz od njega. Žalosno je sve što se događa.
Isto tako AH ne bude li počeo raditi u korist Slobode početi ga prozivati
BEZOBRAZAN I ŽEŠĆI MANIPULATOR
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 jan 2025, 15:32

Ali ljudi ga najcesce molili i pitali zasto se ne oglasava i istinu iznese 😂😂 koji ljudi bolan? 8 random smradova poput njega koji ne zele da mu istinu rekne 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 31 jan 2025, 15:38

Carsija nas **** jednom, valjda nece opet!!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.