Valjda jer ce biti dugo povrijedjen, pa da ga ne placaju. Tako sam ja shvatio.
Ammar Gegic
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Ammar Gegic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam ni znao da je teze povrijedjen.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja obrazli insana ... pa bar pola da im je halalio a ne sve ... nece se tako obogatit' od kosarke ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sta kaze ss.ba i ostala krema bejha istinitog novinarstva je li oprostio Amar ista s obzirom da je pogorsao ozljedu koju nije prijavio igrajuci za jednu jedinu? Jedva cekam naslove na portalima kada ga ZD publika uzme pod svoje na iducim utakmicama…
Sportski direktor KK Zadar Denis Pleslić otkrio je kako košarkaš Amar Gegić nije pristao na raskid ugovora koji mu je ponuđen, uz isplatu plaća za siječanj i veljaču, ali i to da je igrač u klub stigao ozlijeđen, no to nije bilo otkriveno standardnim medicinskim pregledom.
– Prije mjesec dana Amaru Gegiću je ponuđen sporazumni raskid ugovora s KK Zadrom, s obzirom na akumuliranu bolest pete, koja nije otkrivena standardnim medicinskim metodama koje koriste i ostali profesionalni klubovi prije potpisivanja ugovora, a igrač je nije prijavio pri dolasku. Ta je bolest eskalirala nakon tri tjedna boravka u klubu. Intenzivni treninzi i utakmice dodatno su pogoršali Gegićevo stanje te je posljednju utakmicu odigrao 2. prosinca protiv Mege Superbeta, kaže Pleslić.
Što se tiče sporazumnog raskida ugovora, Gegiću je ponuđena plaća za siječanj i veljaču. U tom slučaju igrač bi se odrekao dijela primanja, ali on još nije pristao na tu ponudu.
– Radi financijske stabilnosti, a unatoč našim željama i potrebama koje su evidentne, dovođenje novog igrača do kraja sezone može se dogoditi jedino ukoliko Gegić pristane na sporazumni raskid ugovora, kaže Pleslić.
Sportski direktor KK Zadar Denis Pleslić otkrio je kako košarkaš Amar Gegić nije pristao na raskid ugovora koji mu je ponuđen, uz isplatu plaća za siječanj i veljaču, ali i to da je igrač u klub stigao ozlijeđen, no to nije bilo otkriveno standardnim medicinskim pregledom.
– Prije mjesec dana Amaru Gegiću je ponuđen sporazumni raskid ugovora s KK Zadrom, s obzirom na akumuliranu bolest pete, koja nije otkrivena standardnim medicinskim metodama koje koriste i ostali profesionalni klubovi prije potpisivanja ugovora, a igrač je nije prijavio pri dolasku. Ta je bolest eskalirala nakon tri tjedna boravka u klubu. Intenzivni treninzi i utakmice dodatno su pogoršali Gegićevo stanje te je posljednju utakmicu odigrao 2. prosinca protiv Mege Superbeta, kaže Pleslić.
Što se tiče sporazumnog raskida ugovora, Gegiću je ponuđena plaća za siječanj i veljaču. U tom slučaju igrač bi se odrekao dijela primanja, ali on još nije pristao na tu ponudu.
– Radi financijske stabilnosti, a unatoč našim željama i potrebama koje su evidentne, dovođenje novog igrača do kraja sezone može se dogoditi jedino ukoliko Gegić pristane na sporazumni raskid ugovora, kaže Pleslić.
-
- Kontakt:
Ti se izgleda jos nisi oporavio od Gegicevih trica u Skenderiji

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cuj proso medicinsku provjeru a nije prijavio povredu, pa nije on doktor. Zasto bi se odreko dijela primanja ako je potpiso ugovor.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 15:29Ti se izgleda jos nisi oporavio od Gegicevih trica u Skenderiji![]()
ja mislio smislit ces neki bolji odgovor za oprastanje placa ali dobro nije da smo dobili nesto novo
Pa to je imao u svim klubovima problem s tim, ne moze se ta peta otkrit na ljecnickom.
Neka uzme do kraja, odradi operaciju nakon sto sezona zavrsi i bas me zanima ko ce ga u 12om mjesecu uzet nakon oporavka i svega ovoga uz godinu dana ne igranja utakmice…
KK Bosna rado. Smanji potrazivanja, odradi 6 mjeseci i ide dalje.2sb1996 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 18:12Pa to je imao u svim klubovima problem s tim, ne moze se ta peta otkrit na ljecnickom.
Neka uzme do kraja, odradi operaciju nakon sto sezona zavrsi i bas me zanima ko ce ga u 12om mjesecu uzet nakon oporavka i svega ovoga uz godinu dana ne igranja utakmice…
-
- Kontakt:
Sta hoces ovaj forumas kojeg u Hrvatskoj zovu bh kopiletom, wannabe hrvat
-
- Kontakt:
Pa ti si prvi lupio da je ova informacija potekla iz BiH, a hrvatski portali je prvi objavili.

Bukvalno ti to pise i u tekst na klixu
To znači da je za njega aktuelna sezona već završena, pošto se neće moći vratiti na parket do kraja iste. Kako prenosi hrvatski Tportal, daljnji koraci su raskid ugovora pri kojem će 26-godišnji Gegić oprostiti nekoliko plata Zadranima kako ga povrijeđenog ne bi morali plaćati do kraja sezone, te otvorili mogućnost za eventualno dovođenje novog igrača.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Vidi turčina što se uskomešoBordoSaga2 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 20:56Sta hoces ovaj forumas kojeg u Hrvatskoj zovu bh kopiletom, wannabe hrvat
Oprosti li ovaj išta od para šta kažu bejha stručnjaci
Bejha strucnjaci, a hrvatski portal prvi objavio. 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gega uzmi svaki euro iz te gubarske ekipe 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali čuj nije prijavio a prošao ljekarski.
Pa nije on doktor da zna šta ima i šta treba da prijavi, oni su trebali to skontat na ljekarskom.
Neće mu one trice iz Skenderije nikad halalit.

Neće mu one trice iz Skenderije nikad halalit.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Octagon agencija 

Popricaj sa bilo kojim doktorom i upitaj ga moze li se ta ozljeda pete prepoznat na ljecnickom pregledu radi koje je i pola prosle sezone propustio…Unofficialpage je napisao/la: ↑30 jan 2025, 20:23Ali čuj nije prijavio a prošao ljekarski.Pa nije on doktor da zna šta ima i šta treba da prijavi, oni su trebali to skontat na ljekarskom.
Neće mu one trice iz Skenderije nikad halalit.![]()
Momak mora hitno na operaciju a on slusa menadzera koji ga je tjerao da igra…