AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Op, haman da Morata ide u Tursku. Hvala Allahu
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Svaka njima čast. 2 dana do kraja mercata nikog nisu doveli na postojeće stanje, a kad ce naći zamjene za ove sto navodno odlaze
Il Club più titolato al mondo!
Samo da ne ode kao što su Pavlović i Emerson otišli. 
Iz vedra neba, bit' će da je stvarno bilo nekih svađa sinoć jer mu se nije svidjelo što ga je izvadio na poluvremenu.
Gdje je veznjak yebo vam pas mater, mjesec dana nisu u stanju ništa napraviti. Ja ne znam kako će ovi preživjeti februar i mart, raspored je strahota jedna.

Iz vedra neba, bit' će da je stvarno bilo nekih svađa sinoć jer mu se nije svidjelo što ga je izvadio na poluvremenu.
Gdje je veznjak yebo vam pas mater, mjesec dana nisu u stanju ništa napraviti. Ja ne znam kako će ovi preživjeti februar i mart, raspored je strahota jedna.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Svasta, pa zar nece dati 20 golova
On ne moze na treningu za godinu dana doci do re cifre

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Odlučili zadnja dva dana napraviti revoluciju, odjednom u zraku visi i prodaja Tomorija i Calabrije uz Moratu. 
Sve je to super, ali kad misle dovesti i zamjene za te igrače jer ih ne možeš samo tako prodati i ostaviti rupu u rosteru? Trenutno su dva stopera povrijeđena plus Emerson, znači nema tu previše prostora za manevrisanje.
Zasad je Gimenez umjesto Morate jedina logična zamjena.

Sve je to super, ali kad misle dovesti i zamjene za te igrače jer ih ne možeš samo tako prodati i ostaviti rupu u rosteru? Trenutno su dva stopera povrijeđena plus Emerson, znači nema tu previše prostora za manevrisanje.
Zasad je Gimenez umjesto Morate jedina logična zamjena.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa agent od Gimeneza je obavjestio Feynord o novoj ponudi, plus spiminje se dosta da smo poslali i ponudu za Ricija zele ga vec sad ne na ljeto. Sve to ovako krasno divno zvuci samo kad ce to sve zavrsiti.
Nego Maldini blizu potpisa za Atalantu al eto nama nije valjao ni za rotacije
Nego Maldini blizu potpisa za Atalantu al eto nama nije valjao ni za rotacije
Kad bi mogli kako isposlovati Osimhena na pozajmicu a da im damo Moratu, pa da na ljeto sa Napolijem rijese to za Osimhena. Da se docepamo i mi jednom kako treba napadaca.
Giroud falis nam

Giroud falis nam

Mozemo li raja skupiti kako tih 8MGalatasaray have made an official bid to sign Morata from Milan: loan deal with an obligation to buy for €8M

Milan are working on closing the deal for Gimenez. His arrival would open the way for Morata to join Galatasaray
Moze Luca, ali kao zamjena za Abrahama ili Jovica, ima potencijalMilan have immediately made contact to sign Lorenzo Lucca from Udinese.
Udinese will wait for the next match before giving the green light to his departure

Rastjeraj lolo sve, samo ti i domar da ostaneteDespite the denials, there was a strong disagreement between Sergio Conceicao and Alvaro Morata. It was the straw that broke the camel's back, a relationship that was already full of dissatisfaction on both sides. Reason why the separation is looming

- Romagnoli13
- Kontakt:
10-akM za Moratu je premija u ovom slučaju
Dobro su znali koga sve treba otjerati i prije 15-20 dana ali su se kasno sjetili reagovati
Dobro su znali koga sve treba otjerati i prije 15-20 dana ali su se kasno sjetili reagovati
Ovi su se pogubili u svom neznanju. Camarda navodno u Monzu na posudbu
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rasprodaše ljudi sve, a o sredini terena niko ne priča 

Kakav haos sta rade ovi ljudi ovo nije normalno
Uopste se ne sikiram, zar mislite da bi ljudi ulozili svoj novac a da ne znaju sta rade 

Gdje nam je meepo? On to vidi malo drugacije....
Da hoce i onaj jaran maloumni mu otici s foruma kakav bi to napredak, isto da se Milan rijesi Emersona i Calabrije istovremeno

Koji god forum otvaram iskace lik ko iz septicke jame, otvorim Nurkic tu je, otvorim Musa tu palamudi, odem na seriju a ne silazi sa nje, kod nas da ne pricam....
Ne prozivaj te spodobe ko boga te molim.
Englezi, tj Villa i Spursi zele Tomorija, ehh kad bi bilo vremena naci i zamjenu moglo bi se svasta uradit. Ovako kasno jbg...
Englezi, tj Villa i Spursi zele Tomorija, ehh kad bi bilo vremena naci i zamjenu moglo bi se svasta uradit. Ovako kasno jbg...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Evo sad se spominje da će Milan zadnju ponudu za Riccija također danas poslati
Kakvi likovi, ako vec nema mjesta u Milanu, a nema, jer je jos zelen, onda je morao igrati za Milan Futuro, koji kuburi i zoni ispadanja, ali eto.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.