AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Znači Juve ili Feynoord.
Kasnije Inter ili Arsenal čini mi se.
Tako da 1/8 finala je svakako plafon. No nebitno. Ova ekipa ima toliko problema da je to nevjerovatno.
Nemoguće je za povjerovati da ljudi koji vode ovaj klub ne vide šta fali ovoj ekipi, dok svi navijači širom svijeta to vide. Strašno.
Kasnije Inter ili Arsenal čini mi se.
Tako da 1/8 finala je svakako plafon. No nebitno. Ova ekipa ima toliko problema da je to nevjerovatno.
Nemoguće je za povjerovati da ljudi koji vode ovaj klub ne vide šta fali ovoj ekipi, dok svi navijači širom svijeta to vide. Strašno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dodaj na to da ih večerasnji poraz kosta cca 15 mil ako sam dobro skontao, tako da nema ništa od pojačanja
Il Club più titolato al mondo!
Sta napisati vruce glave, odakle covjek da krene.
Nije ovo veceras krenulo nizbrdo. vec prije dvije godine, odnosno kada je Cardinale zasjeo na celo povorke, ovo je bilo osudjeno na propast.
Samo su najveci optimisti vidjeli svijetlo u ovom Milanu, a ono crno da crnje ne moze biti.
Sjede covjek da gazduje, pa odmah otjera Paola i Masaru, koji su gle cuda izdigli ovaj isti Milan iz sivila u kojem je godinama lutao.
Pa i to mu bijase malo, vec sljedece leto proda dusu onog Milana, valjda izgovor ne mozes odbit tolike pare. Doduse vama kao fondu to dodje i svetinja, mislim na pare, ne na Milan.
Pa kad stvari krenuse nizbrdo onda daj glavu i treneru, koje je koliko toliko i drzao ovu raspustanu bandu na povodcu, i koji je na neki svoj nacin uspio izvlaciti maksimum iz njih. Ali eto velike gazde ne bjehu sretne pa i tome dodje kraj.
Slag na tortu, nadjose zamjenu koja je odmah bila osudjena na propast. Evo sad vec i novi trener, pitanje je samo dokle ce i on. Red je sezonu da izgura, jer pobogu bilo bi puno da zavrsimo za 3 trenerom.
Kada sam ovdje pisao i prije dvije godine, kazu ajde sta crnis, sta si pesimista, cak su neki toliko i bezobrazni bili, da su zavrsili sa normalnom diskusijom, jer pameti za nesto bolje i nemaju. Sad sve dolazi na vidjelo, i koliko ova ekipa vrijedi, i koliko je do trenera, i koliko je do gazdi i sve odreda. Ko ima oci mozda i vidi, ko nema, nece, niti je kad vidio.
Nije ovo veceras krenulo nizbrdo. vec prije dvije godine, odnosno kada je Cardinale zasjeo na celo povorke, ovo je bilo osudjeno na propast.
Samo su najveci optimisti vidjeli svijetlo u ovom Milanu, a ono crno da crnje ne moze biti.
Sjede covjek da gazduje, pa odmah otjera Paola i Masaru, koji su gle cuda izdigli ovaj isti Milan iz sivila u kojem je godinama lutao.
Pa i to mu bijase malo, vec sljedece leto proda dusu onog Milana, valjda izgovor ne mozes odbit tolike pare. Doduse vama kao fondu to dodje i svetinja, mislim na pare, ne na Milan.
Pa kad stvari krenuse nizbrdo onda daj glavu i treneru, koje je koliko toliko i drzao ovu raspustanu bandu na povodcu, i koji je na neki svoj nacin uspio izvlaciti maksimum iz njih. Ali eto velike gazde ne bjehu sretne pa i tome dodje kraj.
Slag na tortu, nadjose zamjenu koja je odmah bila osudjena na propast. Evo sad vec i novi trener, pitanje je samo dokle ce i on. Red je sezonu da izgura, jer pobogu bilo bi puno da zavrsimo za 3 trenerom.
Kada sam ovdje pisao i prije dvije godine, kazu ajde sta crnis, sta si pesimista, cak su neki toliko i bezobrazni bili, da su zavrsili sa normalnom diskusijom, jer pameti za nesto bolje i nemaju. Sad sve dolazi na vidjelo, i koliko ova ekipa vrijedi, i koliko je do trenera, i koliko je do gazdi i sve odreda. Ko ima oci mozda i vidi, ko nema, nece, niti je kad vidio.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Eto dobili su neočekivanih 10M za avanturu po S-Arabiji i miki maus kup, pa sve i da su zijanili 15M novčanih nagrada, imaju bar nešto od ulaznica sad kad već igraju playoff. A ako pojačanja ovise o mizernih 15M, pa nisu yebena Bologna, nego nekad veliki AC Milan.
Prč#te se ameri vlasnici i Musah sa vama, ovdje se nemaš čemu boljem nadati dok su ovi paraziti kreditori vlasnici.
Prč#te se ameri vlasnici i Musah sa vama, ovdje se nemaš čemu boljem nadati dok su ovi paraziti kreditori vlasnici.
Al' kakve su karakterne nule ovi igrači Milana, to je nešto nevjerovatno. Ovako odigrati protiv duplo slabijeg protivnika i sam sebi iskopati jamu, to mogu samo oni.
Jedva čekam vikend i derbi, k'o da gledam letit će pičqurine po terenu, kad igraju takve utakmice obično nemaju problem sa motivacijom. Ne zna čovjek bi li im želio da dobiju ili da izgube, eto dotle te dovedu.
Jedva čekam vikend i derbi, k'o da gledam letit će pičqurine po terenu, kad igraju takve utakmice obično nemaju problem sa motivacijom. Ne zna čovjek bi li im želio da dobiju ili da izgube, eto dotle te dovedu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
milanista, potpisujemmilanist je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:52Sta napisati vruce glave, odakle covjek da krene.
svaka cast, slazem se stobom.
Al po mome Pioli je bio greska, jer Paolo ga je htio otjerat. Al nad svim tim greskama, uprava je bila najveca. I sve se promijeni, samo uprava ostade ista i sve razjuri...
Neka im je sretno. Kao sto rekoh, ugasio sam ih veceras za jedno dobro vrijeme. Tesko da ce me kupit pobijedom nad merdom, 1/8 finala i prolaz u 1/4 finale. Dok ne vidim pravi pomak u upravi, igraci me vise ne zanimaju jer su to princeze koje ne znaju sta je fudbal, ja se ne vracao ovom sranju od kluba. Ja da si sjebem vecer zato sto kreteni ne zele da igraju, dok gazda derneci po New York City, ma zaboli me lijevo, pardon desno jaje za ovaj obrukani Milan. Hvalit cemo se pobijedom protiv merde, Reala i osvojenog miki maus kupa
Mister, ako si covjek i razuman, napusti ovaj klub i ostavi cist obraz. Mi i cio svijet to razumijemo. Nek nas Ibrahim-pasa vodi, ON ZNAAAAAA!!!
MA va fanculo Milan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hladno čovjek izađe noćas i kaže da pola igrača ne valja i da ekipi trebaju pojačanja. Kao da se to nije znalo od prvog januara. A ne sad 3 dana pred kraj mercata
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A vidi, vidiConceicao: “When you lack the football basics things become difficult. Football consists of constant defensive and offensive duels. We made a reaction after the first goal but why did we have to react at first place?
We had much more to play for than them. We prepared for every detail. But every player has to put his passion into the game. The best coach in the world can arrive but you have issues with the basics it’s tough.”

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zna se šta Amerikanci urade onima koji kažu istinu. Tako da ne bi me začudilo apsolutno i to da čovjek otjeraju. Jednostavno lakše je njega zamijeniti nego ne daj Bože dovesti 2-3 igrača.milanist je napisao/la: ↑30 jan 2025, 00:08A vidi, vidiConceicao: “When you lack the football basics things become difficult. Football consists of constant defensive and offensive duels. We made a reaction after the first goal but why did we have to react at first place?
We had much more to play for than them. We prepared for every detail. But every player has to put his passion into the game. The best coach in the world can arrive but you have issues with the basics it’s tough.”Davno ja rekoh, ne moze pojedine Pep uigrati, ali eto, rekose da smo dobri, da imamo odlicne igrace, samo da to treba posloziti.
Uostalom moderni fudbal se ne može igrati bez defanzivnog veznog, klasnog napadača, vođe u odbrani i desnog beka(doduše sad je to Walker).
-
- Kontakt:
Amerikance tj ovog Amerikanca koji je vlasnik Milana Milan i uopšteno fudbal ne zanima. Na dan nove blamaže njegovog tima on objavljuje novu kolaboraciju sada sa Fortniteom.
Još ne znam šta da mislim o novom treneru. Tačno da ima igrače koje ima, da nema mnogo vremena da uigrava svoje zamisli ali evo večeras 10 minuta pred kraj kad mu treba gol on vadi dvojicu od trojice igrača u timu koji mogu napraviti nešto pred protivničkim golom.
Pošto od novog napadača nema ništa ja bih svaku utakmicu počinjao sa Camardom. Koliko god bio neiskusan gori od Morate, Abrahama i Okafora zajedno ne može biti.
Još ne znam šta da mislim o novom treneru. Tačno da ima igrače koje ima, da nema mnogo vremena da uigrava svoje zamisli ali evo večeras 10 minuta pred kraj kad mu treba gol on vadi dvojicu od trojice igrača u timu koji mogu napraviti nešto pred protivničkim golom.
Pošto od novog napadača nema ništa ja bih svaku utakmicu počinjao sa Camardom. Koliko god bio neiskusan gori od Morate, Abrahama i Okafora zajedno ne može biti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gimenez napustio stadion na štakama. Dakle out par sedmica, tako da taj dogovor otpada, ako ga je ikad i bilo.
Idioti su čekali i rizikovali, po ko zna koji put se nije isplatilo.
Idioti su čekali i rizikovali, po ko zna koji put se nije isplatilo.
Čovjek već 20 dana javno traži nove igrače, ovi ništa nisu u stanju uraditi već mjesec dana. Osim Walkera koji je čisto bio nova iskrsnula prilika na tržištu i koji nije ni planiran.
Raspored u januaru je bio brutalan, u februaru još i gori. Užasna širina u sredini i nedostatak golgetera će nam glave doći.
Ćemo da vidimo je li ovaj tip na videu Himenez, na tviteru govore da nije. A mislim ono, kakvi smo baksuzi...
Raspored u januaru je bio brutalan, u februaru još i gori. Užasna širina u sredini i nedostatak golgetera će nam glave doći.
Ćemo da vidimo je li ovaj tip na videu Himenez, na tviteru govore da nije. A mislim ono, kakvi smo baksuzi...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo udariti po dzepu! Njih izgleda nema koristi moliti, trenirati, staviti na klupu.. kad znaju da ce pare doci onda im svejedno.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Problem je qurtzobolja tih nazovi zvijezda u timu, ponavlja se stajanje daleko od igrača u odbrani, pojedini igrači su mutavi (bezvezni žuti kartoni zbog prigovora i koškanja, pa odmah poslije crveni). Njima treba izgleda sistem mrkve i batine. Leao ima sve da bude najbolji na svijetu ali to neće nikada biti jer ima želju za pobjedom kao i obična ameba. Vinicius je iritantan ali ima 100 puta veću želju za pobjedom i zato će biti najbolji, na našu žalost Leao to nema. Theo može biti najbolji na svijetu na svojoj poziciji ali je diabola u glavu. Na žalost oni su ti koji bi trebalo da vode svlačionicu ali nemaju ni harizmu niti glavu za te stvari. Jednostavno nemaju zrelosti, mislim da će biti jedni u nizu koji nisu dosegli što mogu jer se ponašaju kao djeca...
Ovoj ekipi treba neko ko će im poslagati sve po spisku (Zlatan igrač). Trenutni staf u upravi su gomila iskompleksiranih likova koji jednostavno nisu za to što žele biti. Zlatan kao sportski direktor niti ima znanje niti harizmu za tu poziciju, to što je lajav nije mu nikakva kvaliteta (rodio se da bude član neke stranke/partije u BiH, Hrvatskoj ili Srbiji). Moncada jednostavno mora shvatiti da je samo dobar skaut i to za francusko područje, Furlani jednostavno ne zna.... Gomila iskompleksiranih likova koji žele se pokazati/dokazati sami sebi da su bolji, ali bez uspjeha.
Gazda je klasični švercer kome je bitno da su novci tu na kamari, bez nekog posebnog drugog plana, koji jedva čeka da se pojavi neko sa novcem da bi hajrovao na prodaji. On se drži toga da se manje troši nego što se zarađuje, što je u realnom životu ok, u sportu se nekada mora malo i rizikovati.
Ovoj ekipi treba neko ko će im poslagati sve po spisku (Zlatan igrač). Trenutni staf u upravi su gomila iskompleksiranih likova koji jednostavno nisu za to što žele biti. Zlatan kao sportski direktor niti ima znanje niti harizmu za tu poziciju, to što je lajav nije mu nikakva kvaliteta (rodio se da bude član neke stranke/partije u BiH, Hrvatskoj ili Srbiji). Moncada jednostavno mora shvatiti da je samo dobar skaut i to za francusko područje, Furlani jednostavno ne zna.... Gomila iskompleksiranih likova koji žele se pokazati/dokazati sami sebi da su bolji, ali bez uspjeha.
Gazda je klasični švercer kome je bitno da su novci tu na kamari, bez nekog posebnog drugog plana, koji jedva čeka da se pojavi neko sa novcem da bi hajrovao na prodaji. On se drži toga da se manje troši nego što se zarađuje, što je u realnom životu ok, u sportu se nekada mora malo i rizikovati.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ja mislim da ne postoji ekipa koja je dobila više kartona zbog prigovora i nepotrebnih startova od nas. Skoro svaku utakmicu dobijemo par žutih zbog nepotrebnih prekršaja kod protivničkog 16ca ili prepirke sa sudijama.
Il Club più titolato al mondo!
To je ne mogu da razumijem, cemu protesti, profesionalac si, zaradjujes milione, smiri se i igraj fudbal. Zar ne shvatas da protestom i eventualnim nepotrebnim zutim nanosis stetu timu u kojem igras. Onda neka rasprava s protivnickim igracima, Theo vs Dumfries, bezveze.
Ja bih kao klub uveo kazne za takvo nedolicno ponasanje tokom utakmica. Pa 2-3 puta kad ih udaris po dzepu, sljedeci put ce razmisljat.
Al jok, ovdje je rezon razmisljanja pretpostavljam, necemo kaznjavat, nece htjet produzit ugovor poslije.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nesto jutros razmisljam, nema ekipe u Italiji npr da ti mozes reci da je Milan favorit kad igraju, bilo da igraju protv posljednje Monze ili prvog Napolija, a to je samo pokazatelj kakvu igru imaju...trener mora nesto promeniti inace ne pise im se dobro 

- Beduin
- Kontakt:
Ovdje je vierovatno doslo do zasicenja kod pojedinaca, prvenstveno mislim na nasu lijevu stranu (Theo i Leao). Vec treci trener dolazi i oni isto (ne)igraju, a svi znamo da znaju igrati i da su WC igraci.
Nekad dodje vrijeme da igrac mora otici zarad boljitka cijele ekipe. Ovako nista ne dobija ni Milan niti oni.
Sa druge strane svi znamo da sa ovim amerikancima i Ibrahimovicem mi necemo niti mozemo napredovati.
Nekad dodje vrijeme da igrac mora otici zarad boljitka cijele ekipe. Ovako nista ne dobija ni Milan niti oni.
Sa druge strane svi znamo da sa ovim amerikancima i Ibrahimovicem mi necemo niti mozemo napredovati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sinoc je Milan dodatno i zakomplikovao 5-to mjesto u ligi koje vodi, spanci su prisli skorz blizu, a kako igraju Juve i Milan tesko ce biti jos puno bodova od ove dvije ekipe za ligu. Milan je dodatni bonus bodova propustio sto nisu u top8.
Kako god jako teska situacija za nas i mali izgledi da iduce sezone igramo Lp. Plus ovaj zaostali mec sa Bolognom smo trebali igrati sad kad smo kao trebali imati pauzu od LP , a sad je upitno kad ce se odigrati
Kako god jako teska situacija za nas i mali izgledi da iduce sezone igramo Lp. Plus ovaj zaostali mec sa Bolognom smo trebali igrati sad kad smo kao trebali imati pauzu od LP , a sad je upitno kad ce se odigrati
Alvaro Morata was not happy with the fact that he was taken off at half-time in last night’s defeat to Dinamo Zagreb.
Morata did not take the change well at all and did not hide it inside the dressing room in front of Conceiçao.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.