NK Široki Brijeg

Barney Stinson
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Barney Stinson » 10 apr 2011, 18:55

Valjda Baka složi nesto za vcrs... Na Grbavici se može igrati i nasi ce sigurno imati poneku sansu e sad valja je iskoristiti... Ocekujem rezultat 2:3 a ht neka bude 2:0... :P :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 10 apr 2011, 18:57

Barney Stinson je napisao/la:Valjda Baka složi nesto za vcrs... Na Grbavici se može igrati i nasi ce sigurno imati poneku sansu e sad valja je iskoristiti... Ocekujem rezultat 2:3 a ht neka bude 2:0... :P :D
slozio je Baja jedan dobar tiket danas,zamalo da prepisem :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 10 apr 2011, 19:08

york je napisao/la:HOĆEMO POBJEDU :!:

themaniacs_87
Kontakt:

Post Postao/la themaniacs_87 » 10 apr 2011, 19:12

Danas gubite ponovo. :)
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!

A.C.A.B. !

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 10 apr 2011, 19:30

Aj Siroki :!: :!: :!:
Melburnski Lesinar

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 10 apr 2011, 20:02

Sto vas ovaj pomocni sudija zakida,dva puta lopta prolazi ,igrac u trku prema golu on dize zastavicu! :lol:
Mozda i ovdje potjera za sudcem bude,izgleda da je u modi to ovaj vikend! :lol:
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 apr 2011, 20:30

komrad je napisao/la:Sto vas ovaj pomocni sudija zakida,dva puta lopta prolazi ,igrac u trku prema golu on dize zastavicu! :lol:
Mozda i ovdje potjera za sudcem bude,izgleda da je u modi to ovaj vikend! :lol:
Pa naravno da ce bit dok ne skontate pravila igre ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 10 apr 2011, 20:31

otpravnik_vozova je napisao/la:
Dabar je napisao/la:o čemu ti bola....pogledaj video ovo je utakmica sa grbavice....
Dabre večeras će biti potop, brana ti već propušta lagano, jbg, nisi trebao ljenčariti... :mrgreen:
joj sto obozavam ovakve padobrance ,ljubit te u čelo :* mua :lol: :D
ima jos za igrat ce moze to zeljo okrenit al da ce bit potop e nece :mrgreen:

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 10 apr 2011, 20:32

mozemo ovdje uzet bodove , bolji smo :D
samo hrabro

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 10 apr 2011, 20:35

Bravoooooooo! Mislim da ste prvo poluvrijeme odigrali na svojoj razini i sa renomeom Širokog. Nema šta vi ste u prvom pokazali da ste za njih Borac. Izgleda da će se ipak evropa igrati na Pecari. Sportski pozdrav iz grada šampiona!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 20:36

Evo ovdje cu napisati iako to nije za ove teme,nemojte mi zamjeriti i ispricavam se unaprijed.SS.ba svaka cast sto ste prenjeli onu vijest o Drinovcima.Nasa ova druga liga nije losa,al imaju dva sela Višići i Drinovci gdje se glava gubi ko nigdje.Tu je teze suditi nego Željo-Sarajevo!!!U Drinovcima su lani izmlatili suca,i nakon toga nije vise sudio.Bila je utakmica Drinovci -Čapljina.Nikome nista nije trebalo.Sad bi bio isti scenari sreca utakmica nije ni pocela.Žao mi sudaca jer vidim sto sve prolaze.Uz ta dva sela moze se staviti i Ljubuski,koji isto vrsi pritisak,zakljucava suce,samara .....Skup najvecis seljaka se nalazi u Drinovcima.Nadam se da ce im staviti kaznu desetak bodova i da idu u nasu trecu ligu,al i tada ce biti tesko.Ovaj klub treba zakonski ugasiti.Ponovo cestitke na ovom tekstu,inace suci su bili bošnjaci,al to nije razlog,jer lani su namlatili i hrvate iz Livna.Ako vam treba kakva pomoc sto se tice nizih liga u ovom djelu Hercegovine,uvijek sam spreman pomoci.Nadam se da ovakvi klubovi vise nece postojati,cim je dosla kriza i nema se para,idemo mlatiti suce.U Širokom,Banovicima,je bio kaos,al ovdje moze sudac dobiti plesku,u Drinovcima i ostalim kasabama idu za bolnicu.Vjerujem da ovoga ima svugdje,i to se treba iskorjeniti.Ja bih Široki i Buducnost kaznio da do kraja pvenstva igraju u drugim gradovima bez publike,iako je moj klub.

Široki i gra dobro,ja bih ih sada napao,i dao im jos koji gol.Maricu nemoj usrat!!!
Oprostite na postu koji nije za ove teme,al .... :( :( :(

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 10 apr 2011, 20:38

LEŠINAR je napisao/la:Bravoooooooo! Mislim da ste prvo poluvrijeme odigrali na svojoj razini i sa renomeom Širokog. Nema šta vi ste u prvom pokazali da ste za njih Borac. Izgleda da će se ipak evropa igrati na Pecari. Sportski pozdrav iz grada šampiona!
Odlicna igra Sirokog,vidi se pomalo Bakin rad!
Igra sa ofanzivnim igracima visoko i pravi presing sto je njegova taktika,steta za njih sto ga odmah nisu na polusezoni dovela a ne cekali da onaj alkoholicar Istuk vodi ekipu!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 apr 2011, 20:55

themaniacs_87 je napisao/la:Danas gubite ponovo. :)
veceras vas dobijaju,a vi ih niste dobili ove godine
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 10 apr 2011, 21:29

"... :)
" је ? на ? $ $ оног ? $...
То су " ¥ ?...
Let's go, Fighter!

"!

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 10 apr 2011, 21:38

Cestitke,samo fizicka sprema je na 0 zahvaljujuci Istuku!
Wagner jednostavno nije danas imao s kim igrati prema naprijed,covjek dijeli idealne lopte a ostali igraci ne znaju je umiriti i kreniti naprijed vec se zapetljaju,mladi Zakaric danas podbacio,Wagner igrac utakmice,prakticki sam pobjedio Zelju!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 apr 2011, 21:39

bravo siroki svaka cast,pokazali ste da ste bolja ekipa od zelje ove godine
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 apr 2011, 21:43

Ovaj Wagner da ima jos jednog pored sebe pribliznih kvaliteta sam bi prekuco ligu,jednostavno za jedno 3 klasa odskace u odnosu na ostatak lige
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 apr 2011, 21:44

miky_hz je napisao/la:Ovaj Wagner da ima jos jednog pored sebe pribliznih kvaliteta sam bi prekuco ligu,jednostavno za jedno 3 klasa odskace u odnosu na ostatak lige
prestrasan igrac wagner,zeba,kutalia po meni najbolji

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 apr 2011, 21:47

Utakmica, ocekivano rekao bih :P ... Samo mi nesto tesko zamisliti sto ce biti kad Wagner ode uuuh, ali neka kad ode misliti cemo o tome... Jos da je Varea bio u napadu zadnjih 5 minuta pa da pobjegne u kontri pa da bude malo uvjerljivije ali i ovo je odlično...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 21:47

Onaj Sučić nam opet dize zaleđe za rubrike vjerovali ili ne, u 74 minuti.Svaka cast sucu,izdrzao je pritisak,stvarno kako padaju igrači Želje,mogao je dati 10 žutih za simuliranje,mislim da se to mora pceti davat.Pohvalio bih zadnju liniju,ajd reci cu s vratarom.Jure dade gol,ne smijem nista govoriti.Vagner dobar,al vidi se da nema snage i treba ga moliti da trci.Mislim da Bertosa zadugo nece vidjeti prvog sastava.Hrkac,po meni veceras odlican.Ima i on gafova al za vecerasnji susret mu skidam kapu.Serdarusic dobar kao i obicno.Mali Zakarc vidim li ga u Elephantu jos jednom pleska mu je :D :D ,oslabio totalno.Sta je bilo sa Šilom pa nije igrao,jesu kartoni ili......Pohvala stoperima za požrtvovnost!!!Baka hvala sto si dosao.Jos nesto,Kad je ovaj Serdarusic dosao kod nas,znam da su govorili da je ugovor potpisao prosle godine na ljeto pa odjednom nestao,e sad pojavi se odjednom a prelazni rok zavrsio???!!!!
Čestitke nasim igračima i sad na Pecari rastimat Leotar!!!Jos jednom cestitke,nisam vjerovao da cemo donijeti sva tri boda,svaka cast,imam osjecaj da smo jednom ovako pobjedili i onda sljedece kolo popusili na Pecari,nadam se da do toga nece doci!!! :D :D :D
Hvala Bogu utakmica zavrsila,nema vise ovih padobranaca na nasoj temi!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, rishovski i 45 gostiju.