AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Trenutno u svijetu nema pasivnije napadačke ekipe od Milana. To je toliko bezidejno, letargično, smotano. Sve se svodi na vraćanje lopte štoperima, a otud se greška i izrodila.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Meni jest premekan kontakt za faul, ili je bar crveni prestrog kad se uzme u obzir da već ima karton.
Al' da ne ulazimo u tu priču, nije nama sudija ovdje problem i krivac za ovakvo stanje.
Al' da ne ulazimo u tu priču, nije nama sudija ovdje problem i krivac za ovakvo stanje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pa jarane sta da radi? Sta da radi Mister? Ja mu cijelo vrijeme citam u faci: koja sam ja budala i uze ovaj posao. Necemo mi dat otkaz Misteru, vec ce covjek sam napustit ovaj debilizam. Theo, Leao, se zajebavaju. Leao dignemo u nebesa na svaki gol, a Thea ja ne prepoznajem vec godinu dana. Covjek je zasluzio da bude prodan na ljeto, i to bez suza. Murat je komad budaletine i ne ide mi da se idalje tretira kao napadac. Ali to je nas Ibrahim-pasa doveo.meho-medo je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:00Bio sam otvoreno protiv angazovanja Fonseke, to je istina.
Sto ce tice Konseisao, nisam znao sta da mislim, pustam jos uvijek da vrijeme pokaze.
Medjutim veceras, ne razumijem zasto nije reagovao poslije primljenog gola i vikao na igrace bez nervoze, lagano ima vremena. Medjutim ne, ubrzo nakon toga Pulisic zbog gluposti (prigovora-neprofesionalno) dobija zuti, a onda i Musah bezveze vuče čovjeka i dobija zuti, zar tad nije bio alarm da ih smiri nekako.
Za Fonsecu smo svi bili protiv, ali opet zna pasa najbolje.
Pa daj vise otkaz Ibrahimu, Moncadi i Furlaniju na ljeto i dovedi ljude koji znaju posao.
Ej, City ispada trenutno.
Sreca pa ruka Baturine.
Ne kontam kako stoperi ovako ispadaju. Pa daj Pavlovicu, jace u duel malo.
Chuck je razigran. Moze se ovo okrenut samo lagano.
Treba nam Benaccer zbog smirenosti u sredini.
Enzo druze, slazem se. Upravu i ja smatram najodgovornijom za ovo stanje.
Ne kontam kako stoperi ovako ispadaju. Pa daj Pavlovicu, jace u duel malo.
Chuck je razigran. Moze se ovo okrenut samo lagano.
Treba nam Benaccer zbog smirenosti u sredini.
Enzo druze, slazem se. Upravu i ja smatram najodgovornijom za ovo stanje.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Problem trenutni je do igrača, kada im se igra i kada misle glavom onom većom, mogu svakog pobijediti. Ali večeras se takmiče ko će veću glupost napraviti na terenu
Hvala Svevišnjem na golu
Hvala Svevišnjem na golu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Bravo Puli, sad odbrana svi i na kontre ih mozemo uzeti.
A mozda nam i bod bude dovoljan za top 8.
A mozda nam i bod bude dovoljan za top 8.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Bravo Pulisik, od blata cemo te praviti....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kako je moguća ova razlika u poluvremenima svaki put, to mi nije jasno. Evo glave ako ne odigraju bolje sa igračem manje.
Doduše u odbrani će i dalje puhati, to već sad vidimo, sreća pa opsajd.
Ovaj bod bi nam vjerovatno i trebao biti dovoljan, ali ima još pun qurac vremena do kraja.
Doduše u odbrani će i dalje puhati, to već sad vidimo, sreća pa opsajd.

Ovaj bod bi nam vjerovatno i trebao biti dovoljan, ali ima još pun qurac vremena do kraja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Visio je gol u zraku
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ako nekim čudom izjednače, onda im samo preokret Atalante može oduzet top 8 plasman.... Musaha će algoritam i ekipa šutnut već večeras, kao Fonsecu 

Kako sada stvari stoje protiv Juventusa ili Bresta bi igrali u play-offu
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Postoji li mogucnost da ne idu u play off? Mozda bi to bilo najbolje, da se skoncentrisu na seriju a, jer od ovog nema hajra....
Povede i Lille 4-1, ako ovako ostane na Lilleu i Villi, Milan i da izjednači neće u top8. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ako ovako ostane, sutra u Hrvatskoj štampu svi Dinamovci dobijaju 9,0 - 10,0 ocjenu
A zabili prvi sretan gol, i drugi na glupost. Al ok je, mi smo htijeli ovako. Bolje se mučit nego lagano.
A zabili prvi sretan gol, i drugi na glupost. Al ok je, mi smo htijeli ovako. Bolje se mučit nego lagano.
Jel ovako sad stanje idemo na juve ili feynord kako ja kontam 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.