A druže daleko mi do Sarajeva, rado bi ja otišao svakog vikenda da podržim, ali odem godišnje na 5/10 utakmica.Umjesto tog rezanja mesa i ostalog mogao si malo otici na stadion platiti ulaz ujedno i pomoci svom Zelji novcano a i podrzati ih malo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A druže daleko mi do Sarajeva, rado bi ja otišao svakog vikenda da podržim, ali odem godišnje na 5/10 utakmica.Umjesto tog rezanja mesa i ostalog mogao si malo otici na stadion platiti ulaz ujedno i pomoci svom Zelji novcano a i podrzati ih malo
Ne odgovaraj trolu, ne konta on da to nije Borac za koji van Banja Luke navija ravno 0 ljudi...themaniacs_87 je napisao/la:A druže daleko mi do Sarajeva, rado bi ja otišao svakog vikenda da podržim, ali odem godišnje na 5/10 utakmica.Umjesto tog rezanja mesa i ostalog mogao si malo otici na stadion platiti ulaz ujedno i pomoci svom Zelji novcano a i podrzati ih malo
nije te sramota da pises nesto za odbranuHawking je napisao/la:Ništa ovo, jest da nije neka partija, ali ovi su zreli za primit koji gol, odbrana im ispada ko ključevi (jest da i naša nije baš bajna, Mešić je opet kritičan)... sjetite se Čelika, ovo se da preokrenuti, samo ih treba stisnut, ništa labavo i pobjeda će doći...
da sjetite se celika kako ste njega preokrenuli,jel te stid reci da se sjetimo...samo tako mozete i sirokog preokrenuti...DRAMA!!!Hawking je napisao/la:Ništa ovo, jest da nije neka partija, ali ovi su zreli za primit koji gol, odbrana im ispada ko ključevi (jest da i naša nije baš bajna, Mešić je opet kritičan)... sjetite se Čelika, ovo se da preokrenuti, samo ih treba stisnut, ništa labavo i pobjeda će doći...
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, ristagrad i 56 gostiju.