FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ne znam čemu kritike na račun Szcz, odigrao je pristojno, dobar je s loptom u nogama, a za Barceloninu igru to je jako bitno.
Nakon svog sranja u Lisabonu i dalje mislim da bi umjesto njega ondje bilo 5:4 u 88. minutu, a ne obratno.
Meni Pena građom jednostavno nije za golmana.
Vidjeli ste i čuli Szcz kako se dere kada on ide na loptu sada. Naučio. Treba mu dati prostora i promjena golmana (o novom da ne pričam) u jeku sezone je uvijek nezgodna stvar.
Da li ih mogu stići? Mislim da je prerano o tome pričati. (P)Atletico mi nikad nije bio problem i uvjeren sam da će ispuhati. Nije ono fudbal za prvaka, ono je antifudbal i vidi se odmah da se ne znaju nositi s pritiskom kad su prvi.
S druge strane, nekako mi nije fer da gubiš kući od nekih LP i Leganesa i sutra kažeš da si zasluženo prvi. O prosipanju bodova protiv Betisa i Celte u gostima da ne govorim. Jbt, kad staviš na papir to je 8 do 10 bodova. Nisu to karakteristike kluba i igrača koji su prvaci.
Real je konstantan, igra pametno na rezultat, ne znam zašto je uopšte okarakterisan kao "očajan ove sezone".
Ali ima još jako, jako puno da se igra, 4 boda razlike nije puno, bodovi će prosipati sva tri tima, ali kažem prikazanim gdje zabiješ 4 ili 5 komada gnjidama i potom potoneš kući, nisi zaslužio da si prvak.
8.feb će puno toga reći. Bilo bi super da ih uzmu u gostima ili otkinu bod.
Nakon svog sranja u Lisabonu i dalje mislim da bi umjesto njega ondje bilo 5:4 u 88. minutu, a ne obratno.
Meni Pena građom jednostavno nije za golmana.
Vidjeli ste i čuli Szcz kako se dere kada on ide na loptu sada. Naučio. Treba mu dati prostora i promjena golmana (o novom da ne pričam) u jeku sezone je uvijek nezgodna stvar.
Da li ih mogu stići? Mislim da je prerano o tome pričati. (P)Atletico mi nikad nije bio problem i uvjeren sam da će ispuhati. Nije ono fudbal za prvaka, ono je antifudbal i vidi se odmah da se ne znaju nositi s pritiskom kad su prvi.
S druge strane, nekako mi nije fer da gubiš kući od nekih LP i Leganesa i sutra kažeš da si zasluženo prvi. O prosipanju bodova protiv Betisa i Celte u gostima da ne govorim. Jbt, kad staviš na papir to je 8 do 10 bodova. Nisu to karakteristike kluba i igrača koji su prvaci.
Real je konstantan, igra pametno na rezultat, ne znam zašto je uopšte okarakterisan kao "očajan ove sezone".
Ali ima još jako, jako puno da se igra, 4 boda razlike nije puno, bodovi će prosipati sva tri tima, ali kažem prikazanim gdje zabiješ 4 ili 5 komada gnjidama i potom potoneš kući, nisi zaslužio da si prvak.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Prije svega, nije 4 boda vec 7 bodova razlike.jasonstatham je napisao/la: ↑27 jan 2025, 10:43
Druga stvar, to se ne moze stici jer Real nece dozvoliti da prospe ovu prednost kao sto je Barca sebi dozvolila, ipak je Anceloti ozbiljan trener.
Barca je izgubila 3 utakmice zaredom kod kuce (Las Palmas, Legans i Atletico) i to je prelomilo prvenstvo. Ne mogu kod kuce gubiti od takvih timova a nadati se tituli. Nemaju pravo na to.
To su nenadoknadivi kiksevi, ti bodovi se nemaju gdje vratiti, tim prije sto Real sigurno nece izgubiti na Bernabeu od timova tipa Las Palmas ili Leganes

Uglavnom, to nisu odlike sampionskih ekipa. Real nikad nece kod kuce dozvoliti sebi takve blamaze, zato ce i biti prvaci.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E jbg.let3 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:31Prije svega, nije 4 boda vec 7 bodova razlike.jasonstatham je napisao/la: ↑27 jan 2025, 10:43
Druga stvar, to se ne moze stici jer Real nece dozvoliti da prospe ovu prednost kao sto je Barca sebi dozvolila, ipak je Anceloti ozbiljan trener.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tim gore po BarcuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:30E jbg.let3 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:31Prije svega, nije 4 boda vec 7 bodova razlike.jasonstatham je napisao/la: ↑27 jan 2025, 10:43
Druga stvar, to se ne moze stici jer Real nece dozvoliti da prospe ovu prednost kao sto je Barca sebi dozvolila, ipak je Anceloti ozbiljan trener.Trener koji je baš poznat po tome što nema mnogo osvojenih ligaških titula. Da je bilo ko drugi na njegovom mjestu pa hajde, ali ovako ti ne stoji ova tvrdnja.

Zasto pakash kaznjava Penu ? sta mu je momak skrivio ?
Zbilja čudna odluka. Očekivao sam nakon ovih vratolomija Vojčekovih da neće ni na klupi bit' a on kao prva opcija do kraja sezone. 

Poslije onakve sinoćnje pobjede se priča o nezadovoljnom golmanu, koji umjesto da trenira, sluša trenera i bori se za mjesto u ekipi,
on javno lupeta po medijima i unosi bespotrebno nemir. Trener je taj koji određuje ekipu, a igrač trenira i pokušava uvjeriti trenera zaslužuje li
mjesto u prvoj postavi. Onako, kako je to radio WS, koji, btw., ima 5 pobjeda u pet mečeva u kojima je branio.
Za mene je jedina greška WS bila ona protiv Benfice, sudar sa Baldeom, ali je u toj istoj utakmici skinuo zicer Di Marie, koji je omogućio pobjedu.
Tako da ja ne razumijem kakve su to vratolomije, koje su neki vidjeli. Penal u finalu SC je bio penal koji se može svakom golmanu dogoditi, a penala protiv Valencia-e nije bilo, jer je prije tog bio nedozvoljen položaj i sve poslije tog ne postoji. I da nije bio ofsajd, to je bio klasični golmanski start, jednako kao i protiv Benfice.
Ne znam šta golman treba napraviti, nego da ide skratiti ugao napadaču u sve tri slučaja. Napadači idu jedan na jedan i sad ćemo kriviti golmana?
A gdje su drugi igrači odbrane, mogao bi se isto tako neko zapitati?
P.S. IP je izgubio mjesto nakon što je kasnio na pripremu utakmice. Da li smo to zaboravili? Nemam ništa protiv tog momka, ali sad raspredati o Flickovim potezima, nazivati ga svakako, pa to je gubljenje energije.
on javno lupeta po medijima i unosi bespotrebno nemir. Trener je taj koji određuje ekipu, a igrač trenira i pokušava uvjeriti trenera zaslužuje li
mjesto u prvoj postavi. Onako, kako je to radio WS, koji, btw., ima 5 pobjeda u pet mečeva u kojima je branio.
Za mene je jedina greška WS bila ona protiv Benfice, sudar sa Baldeom, ali je u toj istoj utakmici skinuo zicer Di Marie, koji je omogućio pobjedu.
Tako da ja ne razumijem kakve su to vratolomije, koje su neki vidjeli. Penal u finalu SC je bio penal koji se može svakom golmanu dogoditi, a penala protiv Valencia-e nije bilo, jer je prije tog bio nedozvoljen položaj i sve poslije tog ne postoji. I da nije bio ofsajd, to je bio klasični golmanski start, jednako kao i protiv Benfice.
Ne znam šta golman treba napraviti, nego da ide skratiti ugao napadaču u sve tri slučaja. Napadači idu jedan na jedan i sad ćemo kriviti golmana?
A gdje su drugi igrači odbrane, mogao bi se isto tako neko zapitati?
P.S. IP je izgubio mjesto nakon što je kasnio na pripremu utakmice. Da li smo to zaboravili? Nemam ništa protiv tog momka, ali sad raspredati o Flickovim potezima, nazivati ga svakako, pa to je gubljenje energije.
Piše Mundo da Frenkie konačno želi produžiti ugovor. Uz neka normalna primanja ja sam za njegov ostanak, jest vezni red popunjen ali za ovaj ludi raspored treba što širi roster.
Don't hate what you don't understand.
- jasonstatham
- Kontakt:
Vijest bitna i provjerena u rangu ove Pepove hanume i prstena.
Uvrijeđen i tužan Peña.
Ili je jednostavno shvatio da je Flick čekao trenutak kada će Szcz kroz par tekmi ući u formu?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pedri i Gavi će ove sedmice potpisati nove ugovore do 2030. godine.
Nastavlja se niz

Rijetka pozitivna stvar u radu Laportine uprave. Ako je ista dobro uradio, onda to je ovo produzavanje ugovora sa igracima na koje se racuna za narednu deceniju

Jedva cekam da Lamine napuni 18, kad moze potpisati pravi ugovor sa Barcom.
Christensen se ponovo povrijedio, ovaj put je list u pitanju. Neće ga biti otprilike tri sedmice.
Ovo smece od covjeka vodi neki svoj privatni rat sa Barcom, ali to radi sa pozicije predsjednika Lige. Nevjerovatne izjave.
Sta li ce tek da bude kad se vrate na stadion u svom punom kapacitetu i kad legne najveći ugovor od strane Najka? Onda ce se izmišljati neke nove Negreire i suspendovati La Masija..
U Barceloni nisu svjesni s kakvom gamadi imaju posla. I pored toga nekim svojim potezima pucaju sebi u koljena.
Svaka pobjeda i svaka titula osvojena za vrijeme tiranije ovog metilja Tebasa vrijedi puta tri.
U Barceloni nisu svjesni s kakvom gamadi imaju posla. I pored toga nekim svojim potezima pucaju sebi u koljena.
Svaka pobjeda i svaka titula osvojena za vrijeme tiranije ovog metilja Tebasa vrijedi puta tri.
Nikad mi neće biti jasno što ovakvi žive po 90 godina.
Pašče pravo.
Pašče pravo.
Napadač se mora potpisati, nevjerovatno je koliko Lewa uspori napad i koliko je fizički nemoćan.
Rodjeni su pitarske picke!
Atalanta bolja ekipa na terenu, opasnija.
Barca sa poljskom ragom u napadu nema sta traziti u zavrsnici LP.
Barca sa poljskom ragom u napadu nema sta traziti u zavrsnici LP.
Vidi se da igraju preko qrca. Smorilo me poluvrijeme.
Don't hate what you don't understand.
Ferran kolika god da je taraba po pitanju završnice je aktivniji i opasniji po protivnika od Poljaka.
Rodjeni su pitarske picke!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.