Ko je taj Gomez? Da nije onaj Gomez iz Liverpoola? Nisam znao da se on povezuje sa Milanom.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ta priča kako je teško u januaru nekoga dovesti je odavno obično laprdanje. Kad neko pokuca da odgovarajućom ponudom sve se može riješiti.
Zadnjih godina se to dobro vidjelo.
Torres u Liverpool
Darwin u Liverpool
Vlahović u Juventus
Evo sad City skršio 150M
I još mnogo primjera
Zadnjih godina se to dobro vidjelo.
Torres u Liverpool
Darwin u Liverpool
Vlahović u Juventus
Evo sad City skršio 150M
I još mnogo primjera
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa teško dovesti na način kako to naši rade. Naravno da je lahko dovesti kad platiš otkupnu klauzulu ili preplatis igrača.
Il Club più titolato al mondo!
Nemam pojma, ne pratim holandsku ligu, vidio sam da je dao 2 gola Bayernu....veze nemam kakav jecelikmilan je napisao/la: ↑29 jan 2025, 19:12Ko je taj Gomez? Da nije onaj Gomez iz Liverpoola? Nisam znao da se on povezuje sa Milanom.
-
- Kontakt:
2 gola Bayernu je dao Gimenez iz Feyenoorda koji se povezuje sa Milanom. Ti spominješ nekog Gomeza pa zato pitam.memaga je napisao/la: ↑29 jan 2025, 19:43Nemam pojma, ne pratim holandsku ligu, vidio sam da je dao 2 gola Bayernu....veze nemam kakav jecelikmilan je napisao/la: ↑29 jan 2025, 19:12Ko je taj Gomez? Da nije onaj Gomez iz Liverpoola? Nisam znao da se on povezuje sa Milanom.
Ma veze nemam ti anonimusi iskreno, to je sve macak u vreci...zabije koji gol evo ga, otkrice neko daj na trasfer 50 mil brutto
- Beduin
- Kontakt:
Onaj smarac i dan-danas nema pojma o igracima, imenima, nista ne preti ali sve zna.
Grob te j3bo i forum kad svaka susa ima pristup.
Idemo ovjeriti veceras prolazak dalje i nadati se dolasku Gimeneza jer izgleda samo tu poziciju i zele pojacati. Uz naravno desnog beka, valjda nas sunce ogrije napokon i na toj poziciji makar do ljeta zasad.
Grob te j3bo i forum kad svaka susa ima pristup.
Idemo ovjeriti veceras prolazak dalje i nadati se dolasku Gimeneza jer izgleda samo tu poziciju i zele pojacati. Uz naravno desnog beka, valjda nas sunce ogrije napokon i na toj poziciji makar do ljeta zasad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad se frajer večeras povrijedi, to bi bilo baš milanovski. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
bruka i sramota....
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam ocekivao Musu desno, a Tomoria sa Pavlovicem, a izgleda da je i trebalo tako da bude. Ovakav Dinamo ih napada i pritisce u pm.
075 ❤
075 ❤
Ide opet preokret, ni ne znaju drugačije igrati. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jel ovo do Mister Sergia?
Dobro je pa su nama problem Tomori i Thiaw...
Dobro je pa su nama problem Tomori i Thiaw...
A jes ovo tuzno i zalosno gledati. Ja kao svaki put ocekujem da ce se nesto desiti, da cu vidjeti neki napredak, a ono sve suprotno, mi sve gori i gori. Ovaj go i greska je tacno olicenje svega sto se trenutno desava u i oko kluba
Gledam Brest-Real,pa kako ljudi ginu protiv ovih Milijardera,strasno.. Ovi nasi ko Cavulje,gledao sam prvih 10min i okrenu..Fuj
Dobro je za sad, bolje i ne znamo...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
A evo Gimenez napusta utakmicu, ne vidjeh je li povreda, wahahahaah.
A dao je i gol.
A dao je i gol.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Paa đe će bolje sa hadeljima poput Morate, Tomorija ili Musah
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jel moguće da mi ne želimo pobijedit? Da bas hoćemo da igramo taj play off? Jer ovo je sve suprotno od želje za pobijedom
Uigrane akcije mi nemamo, tacno kad covjek vidi Fofanu Musu u ekipi stvarno je za Bogu plakati....
Nigdje omladinaca nasih ni na mapi, sigurno ne bi bili losiji od ovih antifudbalera....
Nigdje omladinaca nasih ni na mapi, sigurno ne bi bili losiji od ovih antifudbalera....
Bilo bi čudno da se odigra bez nekog mutavog gola
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba