U pravu si, puno bliže je šerijatu nego Komunizmu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U pravu si, puno bliže je šerijatu nego Komunizmu
Ne treba tako o učiteljima, nastavnicima i profesorima. Njihov posao je jako častan i koristan.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:35Među uhljebima najveći paraziti ,teško ko može u tu kategoriju. Svačiji drugi rad vidiš rezultate , doktor spašava živote i liječi, iza komunalaca je ulica čista, a ovim uhljupima pošalješ dijete vrati se retard ili narkoman. Porazno je to što njihov rad niko ne kontroliše tamo još vlada socijalizam,iako je BiH hvala Bogu kapitalistička zemlja generalno. Bune se što keramicar zaradi 5k mjesecno , IZA NJEGA SE VIDI RAD, ovi nisu efektivno 3,5 sata u školi ,i poderaše nam budzete. I da , svi redom stranački zaposleni.
Ako je tako onda uredu, ali baca sumnju da ga je SDP ubacio u školski sistem, teško mi je povjerovati da je išlo legalno.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:58
Centre forward mi izgleda kao dobar momak i nemojte ga napadati. I on bi sigurno volio da je u normalnom sistemu, gdje predas papire i dobiješ posao, gdje je sve regularno. Mi zivimo u ovom sugavom sistemu gdje te svaki polupismeni su.pak iz stranke popiša kad mu je ceif i gdje moraš raditi šta ti se kaže...
I ti malo povuci ručnu.
Ma ja ovo nešto nisam ni upratio da li je matematički moguće, vidim da se traži smjena ne pratim detalje. Ako je izvodivo i ako se desi da rogatička varalica bude sklonjena, to je bajram prije bajrama, ovog ramazanskog.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:15I ti malo povuci ručnu.
Ok je par puta spomenuti sendvice i dobra je fora, a sad već pretjerujes i prelazis u dosadu.
Jbg slagali ti zavrsi fakultet, budzet, plata, idila, kasno si shvatio da si yeban, pa ti privrednici krivi.Centre forward je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:41Klasičan narativ naših "privrednika" da su oni neka samozvana elita.
Ja svoju platu zaradim čisto i pošteno i nisam im'o štelu, neg' sam ček'o više od decenije svoj posao. Naravno da hohštafler poput tebe ne može toliko da dobaci i da shvati.
Vi momci bi trebali pročitat' neku knjigu da shvatite kako su se kroz historiju ljudi pošteno bogatili.
Najjače mi je što mislite da "držanjem" kafića i švercom npr. tekstila doprinosite nekakvoj ekonomiji i razvoju. Pa jeste li toliko dorati ?
Eto ovaj osporava instituciju profesora i škole. Nije čudo što nam je tako kako je. Pa ko odškolova tog ljekara ? Strašno.
sve veliki idealistiWanderson je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:27Jbg slagali ti zavrsi fakultet, budzet, plata, idila, kasno si shvatio da si yeban, pa ti privrednici krivi.Centre forward je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:41Klasičan narativ naših "privrednika" da su oni neka samozvana elita.
Ja svoju platu zaradim čisto i pošteno i nisam im'o štelu, neg' sam ček'o više od decenije svoj posao. Naravno da hohštafler poput tebe ne može toliko da dobaci i da shvati.
Vi momci bi trebali pročitat' neku knjigu da shvatite kako su se kroz historiju ljudi pošteno bogatili.
Najjače mi je što mislite da "držanjem" kafića i švercom npr. tekstila doprinosite nekakvoj ekonomiji i razvoju. Pa jeste li toliko dorati ?
Eto ovaj osporava instituciju profesora i škole. Nije čudo što nam je tako kako je. Pa ko odškolova tog ljekara ? Strašno.
I najgori privrednik uplacuje u TK depozitni racun, a odatle ti platu dobijas zato budi dobar i postuj onog ko te placa, jer ti si zamjenjiva jedinica znaci nebitan si u trenutnom sistemu gdje na birou ceka stotine tvojih zamjena, dok je privrednik ideja i stvaralac, odlazak jednog najmanjeg privrednika je gubitak za ekonomiju i drzavu.
U prosvjeti jeste, demografija ponajgora u svijetu imamo više učitelja i nastavnika nego učenika. Razbijaju razrede na po 15 da bi imali poslaShategabri je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:32Pa nije '98. da čeka stotine na birou.
Malo izađite vani, rade nam Nepalci, Pakistanci i ko zna odakle....
Ma dobro, ima sektora koji su prenatrpani.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:35U prosvjeti jeste, demografija ponajgora u svijetu imamo više učitelja i nastavnika nego učenika. Razbijaju razrede na po 15 da bi imali poslaShategabri je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:32Pa nije '98. da čeka stotine na birou.
Malo izađite vani, rade nam Nepalci, Pakistanci i ko zna odakle....![]()
umjesto da srežu kadar maximalno hahah ,oni sjeku razrede da bi svakom našli kvotu časova.
Tacno se vidi da si neki gazda sa 3 radnika, od cega su dva na crnoWanderson je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:27Jbg slagali ti zavrsi fakultet, budzet, plata, idila, kasno si shvatio da si yeban, pa ti privrednici krivi.Centre forward je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:41Klasičan narativ naših "privrednika" da su oni neka samozvana elita.
I najgori privrednik uplacuje u TK depozitni racun, a odatle ti platu dobijas zato budi dobar i postuj onog ko te placa, jer ti si zamjenjiva jedinica znaci nebitan si u trenutnom sistemu gdje na birou ceka stotine tvojih zamjena, dok je privrednik ideja i stvaralac, odlazak jednog najmanjeg privrednika je gubitak za ekonomiju i drzavu.
Nije tebi žao Vojina i Nikšića nego ti je drago što bi SDA mogla ponovo na vlast - samo da nastaviš da kradeš ovu jadnu banana državu.
samo on prijavljen i to na minimalacBrokula je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:50Tacno se vidi da si neki gazda sa 3 radnika, od cega su dva na crnoWanderson je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:27Jbg slagali ti zavrsi fakultet, budzet, plata, idila, kasno si shvatio da si yeban, pa ti privrednici krivi.Centre forward je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:41Klasičan narativ naših "privrednika" da su oni neka samozvana elita.
Popravio mi je brat danPrisutnima se obratio i predsjednik SPUS-a Imran Pašalić.
"Ako krenu stopama Aleksandra Vučića, mi ćemo krenuti stopama beogradskih i novosadskih studenata. Studenti stoje na raspolaganju Univerzitetu u Sarajevu i PMF-u", rekao je Pašalić.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, JackW, kraljttbvb i 9 gostiju.